Jump to content

janna

Core Members
 • Content Count

  433
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

24 Καλή

1 Follower

About janna

Profile Information

 • Φύλο
  Γυναίκα
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Αν σε μια ΟΙ το κατάστημα έχει γίνει κατοικία μετα 1975 και έχει επεκταθεί και στον ακάλυπτο Βάζω την επέκταση1 φ καταγραφής κατ. 1τα μ2 της επέκτασης και λοιπή παράβαση για αλλαγή χρήσης από κατάστημα σε κατοικία ή χάνω την κατ. 1 λογου της μετεπειτα αλλαγης χρησης και πρέπει να τα βάλω όλα κατ'.4.
 2. Σε πολυκατοία έχουν κατασκευασθεί οι δυο όροφοι πριν1975στο ισόγειο καταστήματα και στον όροφο κατοικίες .Το 1990 εγινε σύσταση οριζοντίων ιδιοκτησιών και προσθήκη 2οροφων κατοικίας .μπορώ να δηλωσω τις υπερβάσεις στα καταστήματα του ισογειου ανα οριζοντια ως πριν 1975 κατ. 1 εφ'οσον η επικρατουσα χρηση ειναι κατοικια ?
 3. Επομένως η μετακίνηση σε σύννομη θέση μπορει να δηλωθει κατα τον pavlo σαν κατ 3 και κατα την Ιrini σαν λοιπη παράβαση.Νομιζω ότι και τα δυο είναι σωστά.Αλλα την μετατοπιση. σαν λοιπη παράβαση Πώς θα τη δηλώσω ;ή θα την αναφέρω μόνο στη τεχνικη εκθεση.
 4. Ευχαριστώ dimitris έλεγα επειδή έχω λοιπες παραβάσεις με αναλυτικο να βαλω και τη μετακίνηση του τοιχου με αναλυτικο ωστε να κερδισει ο ανθρωπος το 250αρι.
 5. Η σύσταση ΟΙ και η πραγματική κατάσταση δυο ιδίων διαμερισματων συμφώνουν αλλα στην άδεια φαίνεται να ειναι το ένα μεγαλύτερο απο το αλλο πρεπει να δηλωσω διαμερισμάτωση η να βαλω με αναλυτικο τη μετατόπιση του τοιχου.Η σύσταση έγινε πολύ αργότερα απο την έκδοση της οικ. αδείας.
 6. Συμπίπτει με το αδειοδοτημένο εχει μια μικρή μετακινηση και στροφή αλλα το σπουδαιοτερο εναι οτι υπάρχει διαφορα στο τοπογραφικο της αδειας και στη πραγματική καταστάση και αυτο δημιουργεί το τμήμα εντος Δ.Γιαυτό λεω οτι ισως πρεπει να δηλωσω και κατ3 και εντός Δ
 7. Όταν έχουμε μετακίνηση κτιρίου με και τμήμα είναι εντός Δ δηλώνουμε το τμήμα εντός Δ με ΥΔ και ΥΚ μονο ή βαζουμε και παραβαση κατ.3 για την μετακίνηση.
 8. Συμφωνώ με Laxanos και θα κρατήσει και τη έκπτωση που ίσχυε στην αρχική υποβολή.
 9. Στο συμβόλαιο 91 γράφει ότι είναι στο στάδιο της τοιχοποιίας.Δεν ορίζει ημερομηνία αποπερατωσης είναι δωρεά εν ζωή.Οι αυθ.ειναι τμήμα εντός Δλογω αλλαγής τοπογραφικου ,διαμερισματωση ,λοιπές παραβάσεις.Το θέμα είναι το ύψος του προστίμου,στη μια πριν 1983 περίπτωση είναι το μισό της άλλης 1983-1993.
 10. Οικοδ. αδεια 1981 , στο συμβόλαιο μεταβιβασης 1991 φαινεται οτι εχουν γινει οι τοιχοποιιες, θεωρηση ηλεκτροδοτησης 1992,δηλωση ιδιοκτητη αναφαιρομενη στο συμβολαιο οτι η οικοδομη ως εχει ειναι πριν 1983.Τι ημερομηνια πρεπει να μπει ? πριν 1993 η μπορω να βαλω και πριν 1983 εφ'οσον ο σκελετος και οι τοιχοποιιες ειναι πριν 1983?
 11. Γνωρίζω οτι αν πάρεις τηλ .στο ΤΕΕ με το ΑΦΜ του ιδιοκτήτη σου βρισκουν τον αριθμό της δηλωσεις και μπορουν να σου πουν τι δικαιολογιτικα εχουν κατατεθει.
 12. Για να καταλάβετε η άδεια είναι στο όνομα Α ,κατασκευάζεται η οικοδομή. Γίνεται μετά συσταση στο πίνακα την είσοδο και το κλιμακοστάσιο τα αναφέρει ΟΡ 3 με ποσοστό % .Ο ιδιοκτητης Αμεταβιβαζει τις οριζόντιες και η ΟΡ3 του μένει. Και πληρώνει και ΕΜΦΙΑ γι'αυτή.Ετσι είναι η όλη κατάσταση συμβαίνουν κι αυτά.
 13. Ο οροφος ειναι μεγαλυτερος απο τον προβλεπομενο στην αδεια και εχει ΥΔ .Ναι πρέπει να μπει παραβίαση πλαγιάς απόστασης στον όροφο.
 14. Ευχαριστω για τις απαντησεις. Ναι έχει ποσοστά δηλ φαίνεται σαν ξεχωριστή ΟΙ γι'αυτό έχω μπερδευτεί. Μήπως τελικά πρεπει να βάλω διαμερισματωση .Γι'αυτό θέλουν να κάνουν και τροποποίηση σύστασης.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.