Jump to content

janna

Core Members
 • Posts

  924
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Φύλο
  Γυναίκα
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

janna's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Reacting Well Rare
 • Dedicated Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Posting Machine Rare

Recent Badges

82

Reputation

 1. Φαίνεται απο τον περιβάλλοντα χώρο οτι υπερυψώθηκε γιατι στην αδεια φαινοταν 1,00μ εκτος εδαφους και τώρα εκτος απο τη μια που φαίνεται να εναι μπαζωμένη 1,00 μετρο οι άλλες ειναι εκτος , δηλαδη η κλιση ειναι πολυ μικρη
 2. Εκτός σχεδίου άδεια με ισόγειο με υπόγειο .Το υπόγειο υπερυψωθηκε και έγινε ισόγειο με χρήση τμημα κατοικία και τμημα χώροσ σταθμευσης .Μπορεί να πάρει μειωτικο ολο η το τμημα που ειναι χώρος σταθμευσης? Εχει και υπερβαση υψους να το βαλω μονο στον ισογειο(α οροφο σημερα)?
 3. Αν αντί να είναι πατάρι θα μπορούσε να θεωρηθεί σοφίτα;δεν υπάρχει Τομή για να δούμε οπότε θα απαλλάσσεται από στατική μελέτη επίσης τα 7,44μ2 είναι <των 25,00μ2 και απαλλάσσεται. Μια σκέψη κάνω
 4. Αν είναι κατ.1234 δεν πάει τοπικό;και υποβάλλεται μόνο στην νεωτερων;αυτό εννοείς;
 5. Στέλνετε συγχρόνως στη νεωτερων και στην αρχαιολογία; η πρώτα στη νεωτερων και μετά στην αρχαιολογία.Μια περίπτωση που είχα την έστειλα στην νεωτερων και εκείνοι μετά από γνωμάτευση την έστειλαν στην αρχαιολογία και είχα και εγώ υποβάλει πριν. αιτηση σε διπλοχαρακτηρισμενο οικισμό κάτω των 5000 κατοίκων.
 6. Στην άδεια φαίνονται δύο κτίρια που επικοινωνούν με ένα ημ.χωρο έτσι το όριο των καθετων κόβει το ένα κτίριο και το ένα τμήμα του είναι εντός περίπου 1,00×6,00 είναι εντός της κάθετης του άλλου.
 7. ΄Εχει εκδοθεί η οικ. άδεια σε ενιαίο οικοπεδο εκτός σχεδιου το 1981 δεν λαβανε υπόψιν την ύπαρξη συστασης καθέτων με αποτέλεσμα τμήμα οικοδομης του ενός να βρισκεται εντός της καθέτου του άλλου .Πως πρεπει να δηλωθούν οι αυθαιρεσίες στην οικοδομη που ορισμενες βρισκονται σ το τμημα της καθετου πού ανήκει στον αλλο ιδιοκτήτη?
 8. Νομίζω οτι σε αυτές τις περιπτώσεις η καλύτερη λύση ειναι να το δηλώσεις ως προ του 1983 τα στοίχεια τα έχεις και ο ιδιοκτήτης ειναι πιο κατοχυρωμένος ετσι.
 9. Eπομένως στη δική μου περίπτωση που έχω διώροφο κτιριο πριν 1975 στο οποιο έχει γίνει αυθαίρετη επισκευή και προσθήκη κατέπεκταση θα δηλώσω μόνο την προσθήκη μετα 1983 και με αναλυτικό τις εργασιες επισκευής και το κτιριο θα το θεωρησω οπως γραφει ο tettris . Σωστα? Το θέμα είναι μην πάει ο ιδιοκτήτης μετα για κάποια υπόθεση στην ΥΔΟΜ και πάρει απαντάσεις σαν τις αναφερόμενες πιο πάνω.
 10. Iσχυει το Α μετατοπιση αλλά δεν ειναι σε νόμιμη θέση εφόσον είμαι στο 1,00μ και οχι στα 2,50μ γι'αυτο εχω την αμφιβολια, και θα βάλω τα μ2 εντος Δ με ΥΔ οχι κάλυψης σωστά?
 11. Ισόγεια αποθήκη εντός οικισμού σύμφωνα με τηναδεια έπρεπε να ειναι σε επαφή με το όριο αλλα κατασκευάσθηκε σε απόσταση 1 μ .Το τμήμα ως τα 2,50 δηλαδη 1,50μ θα το δηλώσω με ΥΔ και παραβιαση Δ .Πρεπει να βαλω και κατηγορια 3 για τη μετατοπιση ?
 12. Η άδεια ειναι 1975 το μόνο που φαίνεται ειναι στην γονική παροχή το 1991 που αναφέρει οτι βρίσκεται στη φαση γιαπιού στο Ε9 δηλώνει ετος κατασκευής 1975 της αρχικής αδειας και υπάρχει μια αναθεώρηση της αδειας για παράταση ισχύος το 1979.Μπορω να δηλώσω σαν πριν 1982 κατ, 2 με αυτά τα δεδομενα?Ηλεκτροδότηση μπορει να πήρε αργοτερα δεν γνωριζω πότε εγινε ,στην αεροφωτογραφία 1980 δεν φαίνεται καθαρά γιατι σε εκείνο το σημείο σταματάει .
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.