Jump to content

janna

Core Members
 • Content Count

  392
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18 Ουδέτερη

1 Follower

About janna

 • Rank
  Διακεκριμένο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Γυναίκα
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ναι αλλά ο παππούς οπως αναφερει δεν έχει κανένα έγγραφο Πώς θα αποδείξει την χρησικτησια ;Πρεπει να τα δηλωσει στο Ε9 απο ποτε εως ποτε ; και να κανει και την ένορκη βεβαίωση. Οτι το συμβόλαιο της δωρεάς είναι το πιο σωστό δεν το αμφισβητώ,απλώς γνωρίζοντας όπως και έχει αναφερθεί ότι η αξία είναι μηδαμινή αποφεύγει την όλη διαδικασία.
 2. Εφόσον εσύ τα δηλώνεις στο Ε9 γιατί δεν μπορείς να κάνεις ένορκο βεβαίωση ότι τα έχεις πλέον της εισαετιας με δυο μαρτυρες.Απ'ότι κατάλαβα δεν υπαρχουν ουτε συμβολαια ουτε αποδοχες όλα δια λόγου μοιράστηκαν.Ετσι αποφεύγεις αποδοχες συμβόλαια κ.λ.π
 3. Kάποια γνώμη επ'αυτου?βασικά με προβληματίζει η επεκταση αποθήκης στο ισόγειο και ημ.χώρος στον οροφο και το ανοιγμα της τρυπας.
 4. Oταν εχουμε αυθαιρετη προσθήκη ισογειου αποθηκης και πανω απο αυτη α οροφος ΗΜ. χωρο. επισης τρεις εξωτερικες κλιμακες που εχουν κλειστει στο ισογειο και εχουν γινει αποθηκες και προσθηκη οροφου <25μ2 μπορει να υπαρξει απαλλαγη απο ΜΣΕ? Οι αποθηκες ως Σ1 οι ΗΜ.Χωροι με αναλυτικο και ο Αοροφος <25,00μ2.Με το ανοιγμα της τρυπας για τον οροφο πρεει να γινει καποια αναφορα ?
 5. Αυτό κατάλαβα και εγώ και απάντησα πιο πανω.Η συσταση συμφωνεί με τη πραγματικότητα αν είναι στον τέταρτο όροφο και δεν έχει άλλους ορόφους πιο πανω και δεν έχει υπολογισθεί στη δόμηση βάζουμε ΥΔ .
 6. Αν έχει υπολογισθεί στο συντ. δόμησης δεν υπολογίζεται ως ΥΔ αλλά με αναλυτικό.
 7. Η ΥΔ δεν αφορά αυθαιρετο τμημα αλλα τμημα συμφωνα με την οικ.αδεια που υπερβαίνει τα ποσοστά της κάθετου.Νομιζω ότι δεν πρεπει να το θεωρήσω αυθαίρετο,Αλλά να χρησιμοποιήσω τα ποσοστά για να δηλώσω τις άλλες αυθαιρεσίες της κάθετου.
 8. Ευχαριστώ dimitris επομένως η γνώμη σου ποια είναι να υπολογίσω ΥΔ τα παραπάνω μ2 που δεν καλύπτονται από τα ποσοστα;νομίζω ότι ούτε αυτό θα είναι σωστό,Γιατί όταν εκδόθηκε η μετέπειτα άδεια σε άλλη καθετη οι υπολογισμοί έγιναν κανονικά όπως είναι η οικοδομή.Βεβαια όταν εκδόθηκε η αρχική άδεια δεν είχε γίνει συσταση,έγινε μετά και συμφωνα μ'αυτη εκδόθηκε η δεύτερη άδεια.
 9. Σε οικόπεδο εντός οικισμου ειχε εκδοθει αδεια οικοδομης και μετα εγινε συσταση καθετων ιδιοκτησιων και εκδοθηκε νεα οικοδομικη αδεια στην οποια αποτυπώνεται η υπαρχουσα οικοδομη.Σύμφωνα ομως με τα ποσοστά της καθέτου η υπάρχουσα οικοδομή εχει υπερβεί την επιτρεπομενη δομηση.Υπάρχει εντός οικοπέδου τμήμα κοινόχρηστο με ποσοστά που ανοικει σε ολες της κάθετες (τα οποια νομιζω δεν επρεπε να δωθουν, ειναι κοινοχρηστη εισοδος οικοπεδου) ,μπορω να χρησιμοποησω τα ποσοστα που αναλογουν για την καθετο που με αφορα.Χρειαζομαι συνεναισεις?Η οταν εδοθηκε η δευτερη αδεια οπου φαινεται η συσταση και εχει αποτυπωθει η οικοδομη αποτελει δειγμα συνεναισης ?
 10. Γνωρίζει κάποιος αν περάσει το 12μηνο από την πληρωμή παραβόλου Ν4495/17και δεν έχουν υποβληθεί όλα τα δικαιολογητικά τι επιπτώσεις θα υπαρξουν;
 11. Τελικα δεν εχουμε κάτι νεότερο για αγροτικές αποθήκες Εκτός σχεδίου οταν δεν υπαρχει κατοικια εντος οικοπεδου ,συνεχίζουν να υπολογίζονται με χρήση υπηρεσιες;
 12. Αυθ.αποθηκη Εκτός σχεδιου με γεώτρηση μέσα (δεν μπορεί να δηλωθεί κατ' 3 ),δηλώνω την αποθήκη σαν υπηρεσίες με ΥΔ ,ΥΚ και τη γεώτρηση με αναλυτικό;(γεώτρηση δεν έχει άδεια άντλησης νερού λειτουργεί παράνομα)
 13. Εκτός σχεδίου ισογειο αποθήκη με γεώτρηση (δεν εχει δηλωθει)δεν με καλύπτουν οι διαστάσεις για κατηγορι α 3, δεν υπάρχουν αεροφωτογραφίες κα οπως ισχυρίζεται ο ιδιοκτητης έχει γίνει το 2010.Μπορω να τη δηλωσω με το διορθωμένο Ε9 και τη δήλωση του ιδιοκτήτη.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.