Jump to content

georgegaleos

Core Members
 • Content Count

  5,668
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  113

georgegaleos last won the day on December 6

georgegaleos had the most liked content!

Community Reputation

3,169 Υπεράριστη

About georgegaleos

 • Rank
  Διακεκριμένο Μέλος

Contact Methods

 • Website
  http://www.home-management.gr

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Ενδιαφέροντα
  Οι φίλοι μου.
 • Τοποθεσία
  Στο βυθό κοντά στις στεριές. :)
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Recent Profile Visitors

7,994 profile views
 1. ... θα κάνω παραπομπή από την σελίδα που γράφεις (γιατί αν το διαγράψω από εδώ θα μένει "ξεκάρφωτη" η ανάρτησή σου) ... όντως εκεί ταιριάζει περισσότερο ...
 2. Δεν ήξερα που να τα αναρτήσω και είπα να τα βάλω εδώ ... είναι μια προσέγγιση της σελίδας του forum από τα παλιά ... περίπου πριν 14 χρόνια ... αξίζει θεωρώ να δει κανείς τα στατιστικά ... αλλά και όλη την φωτογραφία ... Καλό απόγευμα ...
 3. Χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία. Υπάρχει το έγγραφο του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων με αρ. Δ.ΑΣΦ./362/1401448/22-11-2019, καταλαβαίνω ότι στην περίπτωσή σου ισχύει το ΠΔ 258/2005. Δες το άρθρο 9 του ΠΔ, τις δύο τελευταίες παραγράφους. Επίσης δες και την συζήτηση στο Taxheaven που έλαβε χώρα κοντά στην χρονική περίοδο που αναφέρεσαι.
 4. Αντισυνταγματικό το νέο σύστημα εισφορών (αυτό ... από το 2020 ... με τις κλάσεις/επίπεδα) (Άρθρο του κ. Διονυσίου Τεμπονέρα, δικηγόρου - εργατολόγου) Πηγή: Εφημερίδα των Συντακτών
 5. Μήπως εννοεί προσωπική και όχι ατομική. Μπορεί σε γενικές γραμμές αυτός να έχει μια εταιρεία χωρίς ο ίδιος να έχει εργοληπτικό πτυχίο (ή τελοσπάντων όπως τον περιγράφεις) και να είναι π.χ. διαχειριστής και εκπρόσωπος της με βάση το καταστατικό της εταιρείας και η στελέχωση της (ως εργοληπτική) εταιρείας να γίνεται από αλλά πτυχία π.χ. το δικό σου ΜΕΚ, ενώ το ΜΕΕΠ να έχει βγει στην επωνυμία της προσωπικής και όχι στο όνομά σου. Δηλαδή η βεβαίωση του ΜΕΕΠ να έχει εκδοθεί στην επωνυμία της προσωπικής εταιρείας και όχι σε εσένα (ως π.χ. εταίρου). Τα παραπάνω στην λογική του ότι μπορεί κάποια εταιρεία μεταξύ άλλων δραστηριοτήτων να αναλαμβάνει και δημόσια έργα, αφού υπάρχουν εταιρείες που π.χ. είναι ταυτόχρονα "και εμπορική και ναυτιλιακή και οικοδομική και ... και εργοληπτική και ..." ... με βάση το καταστατικό της.
 6. ... λύνεται (λύνει τα χέρια τους) το θέμα των συμβολαιογράφων ? ... ... (αυτό δηλαδή που συζητήθηκε εδώ? ... του Βου συμβολαιογράφου ... που είναι και οι περισσότεροι συμβολαιογράφοι .. )
 7. Εξακολουθεί και έχει το θέμα αυτό (μία ώρα μετά το post σου). Ούτε οι αποθηκευμένες συναλλαγές δουλεύουν αν είχες π.χ. αποθηκεύσει την συναλλαγή ως πρότυπο να πήγαινες μέσω αυτής της διαδικασίας. Αν επείγεσαι και θες μόνο μέσω της ΕΤΕ, πάρε στο 181818 ή στο 210 48 48 484 να δεις πότε θα λυθεί το θέμα ή εναλλακτικά αν δεν έχει λυθεί (και αύριο) το θέμα και δεν θες να πας από την τράπεζα, μπορείς να κάνεις την διαδικασία και μέσω του Phone Banking της ΕΤΕ (στα ίδια παραπάνω νούμερα), αλλά στην περίπτωση αυτή επειδή η συναλλαγή που θες γίνεται μόνο μέσω εκπροσώπου (και όχι μέσω φωνητικών εντολών) μπορεί να γίνει 08:00-22:00.
 8. Όχι. Στην "χειρότερη" κατάσταση ---πριν δηλ. την 1/1/2017 όπου άρχισε πλέον η εφαρμογή του ν.4387/2016-- θα είχαν φτάσει στην 3η Ασφαλιστική Κατηγορία του ν.3986/2011 και όχι σε εκείνη που αντιστοιχούσε με βάση το συνολικό χρόνο ασφάλισή τους. (σχετ. Εγκύκλιος Φ.80000/24872/883/5-12-2011 Υπ. Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, [ΑΔΑ: 456ΣΛ-ΕΡΤ])
 9. Και εδώ μία από τα ίδια ... τα συνηθισμένα ...το κείμενο που είχε στην παραπάνω παραπομπή πλέον το άλλαξαν και από τα "τέλη Οκτωβρίου" που ανέφερε, αναγράφει "Η έναρξη λειτουργίας της αναβαθμισμένης ΑΠΕΔ εκτιμάται στις αρχές του 2020".
 10. Δες το Ερώτημα α/α 37 "37. Ερώτηση: Κάποιος έχει στην κατοχή του περισσότερους του ενός τίτλους για το ίδιο ακίνητο (πχ αγοραπωλησία και στη συνέχεια γονική παροχή ή αγοραπωλησία και στη συνέχεια αντιπαροχή) . Ποιο συμβόλαιο από τα δύο πρέπει να προσκομιστεί; Απάντηση: Ο δικαιούχος πρέπει να προσκοµίσει τον πιο πρόσφατο (χρονολογικά) τίτλο εκτός από την περίπτωση που το συνολικό ποσοστό δικαιώµατος του δικαιούχου αποδεικνύεται µε περισσότερους του ενός τίτλους (πχ 70% γονική παροχή και 30% αγορά)."
 11. και για υγειονομική περίθαλψη (παροχές σε είδος και σε χρήμα) [αν και μάλλον είναι αυτονόητο/περιττό να το επισημάνω]
 12. Σωστά αν γνωρίζει κάποιος ή αν αναφέρεται σε κάποιο δημοσίευμα ας το γράψει ενημερωτικά. Επίσης στην περίπτωση της δυσμενέστερης περίπτωσης, δηλαδή αν θα μας δίνεται τουλάχιστον η δυνατότητα να νοσηλευτούμε ή να προμηθευόμαστε τα φάρμακα με όποια ιδιότητα θέλουμε ? (είτε με την ιδιότητα του μισθωτού ή με αυτή του ελ. επαγγελματία) ?
 13. Δημήτρη καλησπέρα, δεν μπόρεσα να βρω κάτι περισσότερο εκτός του παρακάτω που είναι μέρος αυτού. Έψαξα και στα ΦΕΚ της περιόδου (7ος - 8ος του 1964) παρά τα αναγραφόμενα, αλλά δεν βρήκα κάτι μήπως βρω κάτι να βοηθήσω.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.