Jump to content

ΒΑΣΙΛΗΣ Κ.

Core Members
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

ΒΑΣΙΛΗΣ Κ. last won the day on December 29 2016

ΒΑΣΙΛΗΣ Κ. had the most liked content!

Community Reputation

701 Εξαιρετική

6 Followers

About ΒΑΣΙΛΗΣ Κ.

 • Rank
  Νέο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  Αθήνα
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Recent Profile Visitors

1,222 profile views
 1. Στο αρχείο της Πολεοδομίας Αγίας Παρασκευής την Τρίτη 7 Ιουλίου μπροστά μου σε Μηχανικό που ζήτησε φάκελλο από το αρχείο, του έδωσαν αριθμό πρωτοκόλλου για παραλαβή 11 Σεπτεμβρίου. Επίσης το αρχείο της Πολεοδομίας του Δήμου Αθήνας δίνει σχέδια μετά από 1 μήνα. Άρα η παράταση για 30 Σεπτεμβρίου είναι αστεία. Ο πρόεδρος Στασινός είναι ενημερωμένος (προσωπικά του στέλνω mail, όποτε διαπιστώνω δυσλειτουργίες). Ενημερώνει άραγε το Χατζηδάκη για αυτές τις δυσλειτουργίες. Να τους χαιρόμαστε και τον πρόεδρό μας και τον υπουργό μας. Πρέπει όλοι όσοι γράφουμε εδώ μέσα να απαιτούμε μια μεγάλη παράταση για όλες τις προθεσμίες τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2020.
 2. Οι πιο πολλοί είμαστε σε αυτή την κατηγορία την οποία δεν την αναφέρει η ΚΥΑ. Έχουμε κάνει την αίτηση και δεν έχουμε πάρει τα 400€. Οι άνθρωποι του υπουργείου είναι άχρηστοι!!! Προφανώς εμείς θα είμαστε σε αυτούς που δεν θα χρειαστεί να ξανακάνουμε την αίτηση. Πρέπει όμως να μας πουν πότε θα μας βάλουν τα χρήματα. Και πρέπει να μας τα βάλουν άμεσα.
 3. Στο δικό μου σεμινάριο για τα ηλεκτρονικά καταστήματα μεταξύ άλλων έγραφε σε 10 σημεία την Ε.Ε.Τ.Τ. σαν Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρόμων. Τη λέξη agency τη διάβαζε άντζενσι, τη λέξη optimization τη διάβαζε οπτιμιζέσιον και πολλά άλλα λάθη που βαριέμαι να γράφω... Μου φαίνεται πολύ περίεργο που ακόμα λες καλά πράγματα για τους άχρηστους.
 4. Αυτό ήταν το ψήφισμα που δεν άρεσε στο Στασινό και πέρασε το δικό του με τους κολαούζους του στη Διοικούσα με ψήφους 9-6.
 5. Όταν λέει ότι θα πάρουμε το 600άρι μέχρι 10 Μαϊου, φοβάμαι ότι θέλουν να μας πετάξουν έξω από το 800άρι που μας είχαν υποσχεθεί για το ΜάΪο. Βρούτση δώσε τα 600 € τώρα. Υ.Γ. Στο μεταξύ ο Στασινός ακόμα στον ύπνο του. Στη συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ χθές κατατέθηκε κείμενο ψηφίσματος που καταδίκαζε τις γελοιότητες που συμβαίνουν, στο οποίο συμφώνησαν αρκετές παρατάξεις. Επειδή νόμιζε ότι θιγόταν αυτός και οι φίλοι του από κάποιες διατυπώσεις, ζήτησε να αφαιρεθούν εκφράσεις για να το ψηφίσει ομόφωνα η 15μελής Διοικούσα Επιτροπή. Όταν οι συντάκτες του κειμένου αρνήθηκαν, πέρασε το δικό του κείμενο με τους δικούς του με ψήφους 9-6, οπότε πάλι το ΤΕΕ επίσημα τα βλέπει όλα καλώς καμωμένα.
 6. Το θέμα είναι να βάλουν αμέσως σε όλους τα 600€. Έχουμε υποχρεώσεις στο τέλος του μήνα. Αν ακούει κάποιος υπεύθυνος υπουργός ας κάνει γρήγορα ενέργειες για να πάρουμε τα χρήματα. Στασινέ ακόμα και τώρα απαίτησε την άμεση πληρωμή των 600€ σε όλους τους συναδέλφους.
 7. Τολμάς και λες ότι έχεις τις γνώσεις να εκδώσεις ΠΕΑ για γκαρσονιέρα, χωρίς να έχεις περάσει τις εξετάσεις; Αποκλείεται να είναι τόσο καλό όσο των πιστοποιημένων με εξετάσεις.
 8. Να βλέπουν κάποιοι υπέρμαχοι του νόμος και τάξη ότι μετά από αντιδράσεις και οι νόμοι αλλάζουν. Αν ένας νόμος είναι λάθος δεν έχουμε υποχρέωση να υπακούσουμε. Αγωνιζόμαστε να αλλάξει. Και πολλές φορές τα καταφέρνουμε. Υ.Γ. Ελπίζω να δούμε σύντομα και τα 600€ στους λογαριασμούς μας.
 9. Συνεχίζεις να προσβάλλεις ανθρώπους που κάνουν κριτική στις απόψεις σου. Τουλάχιστον στο όνομα μου βάζεις και τον τόνο...
 10. Δεν με γνωρίζεις μάλλον. Έχουμε δώσει πολύ μηχανικοί αγώνα για κάποια πράγματα και πολλές φορές έχουμε καταφέρει κάτι. Δεν με ενδιαφέρει αν συμφωνείς εσύ μαζί μου η όχι. Αν δεν κατάλαβες ότι αγωνιζόμαστε εναντίον του κατακερματισμού των επαγγελματικών μας δικαιωμάτων με συνεχείς πιστοποιήσεις μέσω εξετάσεων και σεμιναρίων σε χαμηλού επιπέδου ακριβά σεμινάρια (ΚΕΚ), δεν έχω ανάγκη να σε πείσω. Ύφος νταή δεν έχω. Απλά την άλλη φορά με πολύ αγώνα και με προσωπικό κόστο, από τη στιγμή που ένα μεγάλο μέρος του εισοδήματός μου προερχόταν από τα ΠΕΑ, και επειδή δεν δέχθηκα να δώσω εξετάσεις, για κάποιους μήνες αντιμετώπισα σοβαρό οικονομικό πρόβλημα. Εδώ πέρα ειδικά οι διαχειριστές που ήταν και "πιστοποιημένοι" πέσαν να με φάνε (πολλές φορές μου μπλόκαραν το λογαριασμό για κάποιες μέρες). Μάλιστα τότε που πήγα στο υπουργείο φωνάζοντας έξω από το γραφείο του υπουργού και έτυχε και με άκουσε ο υπουργός και άνοιξε το buildingcert για όλους, προσέφυγαν στον επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης για να ξανακλείσει το σύστημα. Αγώνες θα συνεχίσουμε να δίνουμε και χωρίς την άδειά σου. Ξέρω ότι δεν αντέχεις τη νοοτροπία μου, αλλά αν τολμήσουν να επαναφέρουν τις εξετάσεις θα είμαστε πολλοί συνάδελφοι στο χώρο της διεξαγωγής τους, για να προστατεύσουμε τα κατοχυρωμένα επαγγελματικά μας δικαιώματα. Και να ξέρεις ότι η πλειοψηφία των συναδέλφων Μηχανικών συμφωνεί μαζί μου και δεν θέλει την επαναφορά των εξετάσεων.
 11. Εγώ έστειλα τα χαρτιά στο ΚΕΚ από την πρώτη ημέρα. Στις 14/4 το πρωί μου είπαν ότι έχει ενεργοποιηθεί το voucher και μου έδωσαν τον αριθμό του. Επίσης μου έδωσαν username και password για να μπω στην πλατφόρμα, στην οποία μπήκα στις 15/4. Παρόλα αυτά χρήματα δεν έχουν μπει ακόμα στο λογαριασμό μου.
 12. Κάθισε αν θέλεις εσύ να διαβάζεις για να δώσεις εξετάσεις. Εκτός αν έχεις ξαναδώσει. Άσε εμάς τους υπόλοιπους να μην δώσουμε εξετάσεις και θα δεις που όλοι θα συνεχίσουμε να βγάζουμε ενεργειακά πιστοποιητικά και στο μέλλον...
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.