Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σχετικά με αυτό το αρχείο

Μελέτη εκτίμησης επαγγελματικού κινδύνου για ουζερί.

 

Κάτι πρόχειρο που μπορεί να χρησιμεύσει ως υπόδειγμα σε συναδέρφους.

(μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν υπόδειγμα και σε εστιατόρια - καφετέριες κλπ).


Τι νέο υπάρχει στην έκδοση 28/11/2013 05:39 μμ   See changelog

Κυκλοφόρησε

Δεν υπάρχουν πληροφορίες αλλαγών για αυτή την έκδοση


Σχόλια Μελών

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.