Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

7 Screenshots

Σχετικά με αυτό το αρχείο

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα σε visual basic το οποίο υπολογίζει τα πρόστιμα αυθαιρέτων σύμφωνα με τον νέο νόμο Ν.4178/13.Απλό και εύχρηστο πιστεύω οτι θα βοηθήσει τους συναδέλφους που ασχολούνται με το αντικείμενο.Για παρατηρήσεις-διορθώσεις γραψτε στο post η επικοινωνήστε μαζι μου.

 

Η έκδοση 1.61a είναι ενημερωμένη με τις αλλαγές που έγιναν στο φύλλο καταγραφής αυθαιρέτων απο το ΥΠΕΚΑ στις αρχές του 2014.Επίσης ειναι συμβατή με όλα τα λειτουργικά windows(από xp-sp2 και μετά).Επίσης προστέθηκε splash-screen με τις γενικές πληροφορίες του προγράμματος.

Η νέα έκδοση 1.7 έχει την δυνατότητα εκτύπωσης του αναλυτικού προυπολογισμού(εως την κατηγορία4-σε επομενη έκδοση θα προστεθούν και οι υπόλοιπες κατηγορίες-) όπως αυτός προβλέπεται στο Παράρτημα Β του Ν.4178/2013.

Στην έκδοση 1.73 προστέθηκαν και οι κατηγορίες 5 εως 8.(προσοχή:διαβάστε το πεδίο:"Εκτυπώσεις-->Αναλυτικός προυπολογισμός" στο μενού του προγράμματος για σωστές εκτυπώσεις).

Στην έκδοση 1.77 προστέθηκε και η δημιουργία των εντύπων που απαιτεί ο Ν.4178/13.Για αρχή προστέθηκε η δημιουργία-εκτύπωση της υπεύθυνης δήλωσης ανάθεσης/εξουσιοδότησης του ιδιοκτήτη στον μηχανικό.Θα την βρείτε στην επιλογή :"Εκτυπώσεις-->έντυπα" του μενού.

Στην έκδοση 1.80 προστέθηκαν οι κατηγορίες 8 εως και 16 του παραρτηματος Β του Ν.4178/2013.

Στην έκδοση 2.01 δημιουργείται και τυπώνεται όλος ο αναλυτικός προυπολογισμός(για όλες τις κατηγορίες εργασιών) του παραρτηματος Β του Ν.4178/2013 με συγκεντρωτικά αποτελεσματα ανα φύλλο, συγκεντρωτικά συνολικά αποτελέσματα και αυτόματο υπολογισμό του αριθμού παραβάσεων.Επίσης δημιουργείται και το αντίστοιχο αρχείο pdf έτοιμο για αποστολή στο ΤΕΕ.

Στο νέο πρόγραμμα (v.2.51t)εκτυπώνεται η αναφορά υπολογισμού προστίμων όπως ακριβώς παρουσιάζεται και στο επίσημο λογισμικό διαχείρισης δηλώσεων Ν.4178/2013 του ΤΕΕ.

Στην τελευταία έκδοση v.3.05 εκτυπώνεται η αναφορά υπολογισμού προστίμων περιλαμβάνοντας και τα φύλλα καταγραφής όπως ακριβώς παρουσιάζεται και στο επίσημο λογισμικό διαχείρισης δηλώσεων Ν.4178/2013 του ΤΕΕ.


Τι νέο υπάρχει στην έκδοση v.3.05   See changelog

Κυκλοφόρησε

  • Στο νέο πρόγραμμα (v.2.51t)εκτυπώνεται η αναφορά υπολογισμού προστίμων όπως ακριβώς παρουσιάζεται και στο επίσημο λογισμικό διαχείρισης δηλώσεων Ν.4178/2013 του ΤΕΕ.
  • Στην έκδοση 3.01 προστέθηκε και η σελίδα αναφοράς με τα φύλλα καταγραφής αυθαιρέτου.
  • Στην τελευταία έκδοση 3.05 διορθώθηκε πρόβλημα στην ρουτίνα όπου η παράλειψη εισαγωγής κατηγορίας αυθαιρέτου δημιουργούσε πρόβλημα στην εκτύπωση του φύλλου καταγραφής.

Σχόλια Μελών

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.