Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πρόγραμμα υπολογισμού προστίμων του Ν.4178/2013 v.1.6a


3 Screenshots

Σχετικά με αυτό το αρχείο

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα σε visual basic το οποίο υπολογίζει τα πρόστιμα αυθαιρέτων σύμφωνα με τον νέο νόμο Ν.4178/13.Απλό και εύχρηστο πιστεύω οτι θα βοηθήσει τους συναδέλφους που ασχολούνται με το αντικείμενο.Για παρατηρήσεις-διορθώσεις γραψτε στο post η επικοινωνήστε μαζι μου.


Τι νέο υπάρχει στην έκδοση v.1.6a   See changelog

Κυκλοφόρησε

  • Η καινούργια έκδοση(αρχειο VBProst4178p6.zip) έχει την δυνατότητα εισαγωγής στοιχείων ιδιοκτητών,ακινήτου,περιγραφής παραβασεων κτλ και δημιουργία φύλλου αποτελεσμάτων με δυνατότητα εκτύπωσης.Επίσης υποστηρίζει τον υπολογισμό του αναλυτικού προυπολογισμού σύμφωνα με το παράρτημα Β του Ν.4178/2013.Με την εισαγωγή ποσοτήτων αυτόματα υπολογιζονται οι επιμέρους προυπολογισμοί ανα κατηγορία εργασιών(αναλυτικά&συγκεντρωτικά) ο συνολικός προυπολογισμός απο ολες τις κατηγορίες και αυτόματα υπολογίζεται ο αριθμός παραβάσεων και εισάγεται στην βασική οθόνη υπολογισμού προστίμου.Επίσης έγιναν βελτιώσεις στο μενού εισαγωγής δεδομένων(εμφανίζονται προειδοποιητικά και ενημερωτικά μυνήματα που βοηθάνε στην σωστή καταχώρηση δεδομένων).
  • Στην καινούργια έκδοση v.1.6a λύθηκε πρόβλημα που ορισμένες φορές δημιουργούσε ξαφνικό κλείσιμο του προγράμματος.
  • Επίσης έχουν ληφθεί υπόψη όλες οι αλλαγές του φύλλου καταγραφής όπως αυτό αναθεωρήθηκε απο το ΥΠΕΚΑ στις αρχές του 2014.

Σχόλια Μελών

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.