Μετάβαση στο περιεχόμενο

Υπολογισμός φόρου με βάση ποσοστά και κλίμακες 1.1


Σχετικά με αυτό το αρχείο

Ένα πρόγραμμα που υπολογίζει ποσό φορου με βάση κλίμακες και ποσοστά.

Ξερω ότι μπορεί να γίνει πολύ απλά σε ενα Excel αλλα αυτό εχει το καλό ότι δουλέυει απ ευθείας σε browser ακόμα και σε κινητα. Επιπλέον τα νούμερα αλλάζουν δυναμικά, αυτόματα με κάθε αλλαγή δλδ (αυτό είναι το καλύτερο).

Προτείνεται για πολύ απλές καταστάσεις που θέλει κάποιος να κάνει μόνο έναν πρόχειρο υπολογισμό ή σύγκριση.

Το εφτιαξα μόνος. Για πείτε πως σας φαίνεται...

 

Οι μισθωτοί θα πρέπει να βάλουν 0 % στις ασφαλιστικές εισφορές.

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα αν θέλουν να συγκρίνουν περσινή και φετινή επιβάρυνση μπορούν να επιλέξουν ποσοστό ασφαλιστικών εισφορών τέτοιο ώστε να προκύπτουν εισφορές κοντά στις περσινές τους.


Τι νέο υπάρχει στην έκδοση 1.1   See changelog

Κυκλοφόρησε

  • Προσθήκη ασφαλιστικών εισφορών ελεύθερων επαγγελματιών και υπολογισμός συνολικής επιβάρυνσης (φόρος + εισφορές).Σχόλια Μελών

Recommended Comments

Αν δεν κάνω λάθος οι μισθωτοί έχουν έκπτωση φόρου 2100 ευρώ μέχρι τις 21.000.

Ετσι είναι, είναι και πολλά άλλα. Αυτό βέβαια ισχύει αν εχουν αποδείξεις (που σιγά μη το ψάξει ποτέ κανείς). Αυτό το προγραμματάκι δεν υπολογίζει τι φόρο θα πληρώσετε, κάτι το οποία εξαρτάται από πολλά στοιχεία, υπολογίζει μόνο τι φόρος προκύπτει αν εφαρμόσεις τους κάποιους συντελεστές φορολογίας σε κάποιο εισόδημα. Όπως είπα δεν είναι κάτι σπουδαίο αφού το κάνεις αυτό με ήδη με πολλούς τρόπους (με πολλά έτοιμα προγράμματα ή με ένα excel), έχει όμως τη διαφορά ότι τρέχει σε browser που σημαίνει παντού, σε κινητά, σε smartTV, ό,τι τρέχει browser μπορεί να το τρέξει. Βασικότερος σποπός είναι η σύγκριση σε αλλαγές νομοθεσίας στους συντελεστές π.χ. μπορείς σε 2 παράθυρα να τρέχεις διαφορετικούς συντελεστές και εισοδήματα και να βλέπεις πόσο παραπάνω ή παρακάτω είσαι ανάλογα με τις αλλαγές.

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Και κάτι ακόμα, έχει τη διαφορά ότι δε πατας κουμπί για να φανούν τα αποτελέσματα, αλλάζουν άμεσα, οταν αλλάζεις εναν αριθμό ήδη έχουν ενημερωθεί τα αποτελέσματα, πριν καν βγεις απο το κελί.

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.