Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μέθοδοι συγκόλλησης τόξου


warrel dane

Recommended Posts

Γεια σας , είμαι φοιτητής στο πολυτεχνείο θεσσαλίας στο τμήμα μηχανολόγων μηχανικών.Εχώ αναλλάβει την δημιουργία μιας εργασίας με θέμα ΜΕΘΟΔΟΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ ΤΟΞΟΥ. Ωστόσο δεν εχω καταφέρει να βρω τις μεθόδους συγκόλλησης αν και έψαξα σε διαδύκτιο και σε βιβλιοθήκες. Για αυτόν τον λόγο κατέφηγα σε αυτό το φόρουμ, μηπωσ και μπορείτε να με βοηθείσετε... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Link to comment
Share on other sites

Αν πας στην ιστοσελίδα όπου το ΜΙΤ προσφέρει ΟΛΑ τα μαθήματα σε ηλεκτρονική μορφή και γράψεις στο κουτάκι αναζήτησης πάνω δεξιά "arc welding" θια πάρεις 71 αποτελέσματα, από τα οποία τα περισσότερα είναι pdf.

 

Μετά όπως από την εργασία αυτή θα πρέπει να αναλάβεις την υποχρέωση να απαντάς τεκμηριωμένα σε κάθε ερώτημα που θα δημοσιεύεται στο φόρουμ σχετικό με συγκολλήσεις τόξου! Σύμφωνοι; :smile:

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχει ένα πολύ καλό βιβλίο στα τεχνικά βιβλιοπωλεία, με τίτλο "Συγκολλήσεις μετάλλων" το οποίο περιέχει αναλυτικότατα όλες τις μεθόδους συγκόλλησης μετάλλων. ΙSBN : 960-91236-0-0. Συγγραφέας : Θ. Α. Διαμαντούδης. Αποτελείται από 816 σελίδες περίπου. Πάρτο και θα με θυμηθείς.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.