Μετάβαση στο περιεχόμενο

Περί αυθαιρέτων και ΓΟΚ: Εγκατάσταση ξύλινης αποθήκης 3x2,5


memoryic

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλη την ομάδα.

Πρόσφατα αγόρασα ένα ξύλινο αποθηκάκι 3x2,5μ (από γνωστή αλυσίδα καταστημάτων) με σκοπό να το εγκαταστήσω στον κήπο μου. Το οικόπεδο είναι εντός σχεδίου και έχει μια μονοκατοικία.

1) Αν έχω καταλάβει καλά, θα χρειαστεί πολεοδομική άδεια. Σ' αυτή την περίπτωση μήπως γνωρίζετε πόσο χρόνο θα πάρει και πόσο περίπου θα κοστίσει (ή τι δικαιολογητικά χρειάζεται). Τη συναρμολόγηση σκοπεύω να την κάνω μόνος μου.

2) Στην περίπτωση που οι διαδικασίες αδειοδότησης πάρουν πολύ χρόνο και δεν βγάλω άδεια, θα υπάρξει πρόστιμο σε πιθανό έλεγχο (και που κυμαίνεται) ή απλά θα μου πουν να το ξηλώσω;

3) Το έδαφος στο σημείο που σκοπεύω να το βάλω αποτελείται σκληρό χώμα. Θα ήθελα να αποφύγω να ρίξω πλάκα ή σενάζι. Ο πωλητής μου πρότεινε να βάλω τσιμεντόλιθους. Ώς εναλλακτική σκέφτομαι να ρίξω οικοδομική άμμο και να αλφαδιάσω πλάκες πεζοδρομίου στην περίμετρο, ως βάση. Τι θα μου προτείνατε;

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.