Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αναβάθμιση Πτυχίου για Κατασκευή Δημόσιων Έργων


 
Chrispap

Recommended Posts

Ονομάζομαι Χρήστος και έχω πάρει το πτυχίο Πολικού Μηχανικού Δομικών Έργων από το ΤΕΙ Σερρών το έτος 2003. Έχω ασχοληθεί με δημόσια και Ιδιωτικά Έργα όσο καιρό εργάζομαι και είχα ακούσει ότι με την παρέλευση της πενταετίας μπορώ να υποβάλω τα «χαρτιά» μου έτσι ώστε να πάρω το εργοληπτικό μου πτυχίο.

Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν γνωρίζει κανείς τι ακριβώς χρειάζεται από έγραφα και που ακριβώς πρέπει να τα καταθέσω;

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφε, καλώς ήλθες... Ελπίζω να έχουν απλοποιηθεί τα πράγματα από τότε που προσπάθησα εγώ... Μαζεύεις ότι έχεις και δεν έχεις από αποδεικτικά εμπειρίας όπως οικοδομικές άδειες, ιδιωτικά συμφωνητικά, Φ/Α τιμολογίων, Υπεύθυνες δηλώσεις από ιδιοκτήτες σχετικά με το τί έκανες κλπ... και ειδικά αν εννοείς ότι εργάζεσαι σε εταιρία, θα πρέπει αυτά να τα πάρεις και από την εταιρία.

Πάντως επειδή θα αντιμετωπίσεις κάποιον περίεργο, φρόντισε να είσαι εξοπλισμένος και με παραπάνω από αυτά που απαιτούνται...

Για τα τυπικά, θα πρέπει να ενημερωθείς από το υπουργείο, ήταν η Δ15 του ΥΠΕΧΩΔΕ... Πως τη λένε σήμερα, δεν ξέρω...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.