Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εργολάβος απειλούσε να θέσει τέλος στη ζωή του...


Engineering News

Recommended Posts

Ένας υπεργολάβος είχε ανέβει σήμερα το πρωί σε γερανό στο εργοτάξιο που βρίσκεται στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου στην οδό Πλαστήρα και απειλούσε να θέσει τέλος στη ζωή του γιατί όπως ανέφερε δεν τον πληρώνουν για την δουλειά που έχει κάνει προκειμένου να πληρώσει το προσωπικό που απασχολεί.

 

«Δεν θέλω προσωπικά χρήματα. Θέλω χρήματα για να πληρώσω το προσωπικό μου, τους εργαζόμενους που έχω. Υπάρχει εργαζόμενος που είναι οικογενειάρχης με παιδί με ειδικές ανάγκες και δεν τον έχω πληρώσει 3 μήνες» δήλωσε ο ίδιος.

 

Στην οδό Πλαστήρα που είχε κλείσει για αρκετή ώρα έσπευσαν υπηρεσιακοί παράγοντες από το δήμο, εκπρόσωποι του ΕΚΗ, ενώ άνδρες της ΕΜΑΚ και της αστυνομίας προσπαθούσαν να πείσουν τον εργολάβο να κατέβει

 

Ακολούθως ο αντιδήμαρχος κ. Κώστα Μαμουλάκης που πήγε στο εργοτάξιο δεσμεύτηκε ότι θα του καταβληθούν τα χρήματα και μετά τη δέσμευση αυτή ο υπεργολάβος κατέβηκε από το γερανό.

 

Να σημειώσουμε τέλος ότι εργαζόμενοι στο εργοτάξιο επισκέφθηκαν χθες το δήμαρχο Ηρακλείου Γιάννη Κουράκη, ζητώντας του να παρέμβει προκειμένου να πάρουν τα χρήματα που τους οφείλει η εργολήπτρια εταιρεία.

 

Πηγή: kathimerini.gr

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.