Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κοινή κυκλοφοριακή σύνδεση πρατηρίου με διπλανή επιχείρηση


thanpan

Recommended Posts

Μου έχει τύχει η παρακάτω περίπτωση:

 

Δεδομένα

1. Νομίμως υφιστάμενο πρατήριο υγρών καυσίμων, εκτός σχεδίου, με κυκλ. σύνδ. τύπου Γ.

2.Το όμορο στο γειτονικό γήπεδο του πρατηρίου στην πλευρά της εξόδου, στεγάζει επιχείρηση που λειτουργεί ως συνεργείο αυτοκινήτων με άδεια οικοδομής για ξυλουργείο, που έχει ξεκινήσει διαδικασίες νομιμοποίησης.

3. Σε τοπογραφικό της περιοχής απεικονίζεται αγροτικός δρόμος (ιδιωτικός; κοινόχρηστος; δουλεία εισόδου; άγνωστο) που εφάπτεται στην μία πλευρά του γηπέδου του συνεργείου, ενώ δεν απεικονίζεται στην μελέτη της νέας χάραξης της οδού (Εθνικό Νήσων).

 

Ζητούμενα

1. Λόγω έλλειψης αποστάσεων μπορεί το συνεργείο να ζητήσει κοινή κυκλοφοριακή σύνδεση με το πρατήριο; (στην συγκεκριμένη περίπτωση μεταξύ τους μεσολαβεί άλλο γήπεδο)

2.Πρέπει να γίνει αλλαγή χρήσης για να εκδοθεί άδεια συνεργείου;

 

3. Το ΠΔ118 αναφέρεται στις ελάχιστες αποστάσεις πρατηρίων από εγκεκριμένη και σε ισχύ κυκλ. σύνδεση. Ισχύει αυτό και για τις λοιπές "εγκαταστάσεις";

4.Πώς μπορεί να διευκρινησθεί αν ο αγροτικός δρόμος είναι ιδιωτικός ή κοινόχρηστος για ληφθούν υπόψη τα ανάλογα που μνημονεύονται στο ΠΔ118;

 

Συμπληρωστε την ειδικοτητα σας στο προφιλ σας παρακαλω.

Link to comment
Share on other sites

H κοινή κυκλοφοριακή σύνδεσή πρέπει να περιλαμβάνει και το ενδιάμεσο οικόπεδο με ΥΔ του ιδιοκτήτη του. Οσό αφορά τον τύπο του αγροτικού δρόμου μια καλή βεβαίωση θα ήταν από τον Δήμο που ανήκουν τα οικόπεδά.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.