Μετάβαση στο περιεχόμενο

Διέλευση ελαιώνα


mike__gr

Recommended Posts

Γειά χαρά σε όλους και χρόνια πολλά.

 

Λοιπόν δείτε τι μου συμβαίνει.

Είμαι κάτοχος μάζι με τον αδερφό μου ενός ελαιώνα 2.5 στρ ο οποίος περιήλθε σε εμάς το 2002 με χρησικτησία μετά από τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα μας(δεν υπήρχε διαθήκη), και της αμέλειας του πατέρας μας να τακτοποιήση τα κληρονιμικά από τον παππού μας, έτσι με την συμβουλή του συμβολαιογράφου καταφύγαμε στην διαδικασία της χρησικτησίας.

Βόρεια και νότια υπάρχει όχθος, ανατολικά και δυτικά συνορεύω με συγγενείς.

Για να φτάσω εκεί με αγροτικό μηχάνημα περνάω ανάμεσα από άλλους ελαιώνες (απλή διέλευση) όπως και άλλοι από εμένα.

Δύο φορές το χρόνο εγώ ο ίδιος περνάω τον ελαιώνα καλλιεργητή, όμως φέτος αποφάσισα εφόσον δεν ήταν όλος φυτεμένος, να προσθέσω και μερικά δέντρα(εντός των συνόρων μου).

Αυτό δυσαρέστησε κάποιους που κάνουν διέλευση (όχι τους συγγενείς) και κάποιους που προσπαθούν να αποχαρακτηρίσουν δασική έκταση λόγω πυρκαγιών σε πιό ψηλό σήμειο από εμένα, δηλαδή δεν είναι συνορίτες με μένα. Η διέλευση από τον δικό μου ελαιώνα γίνεται στο μέσο του χωραφιού και όχι στα συνορά μου οπώς θα έπρεπε. Τώρα οι "δυσαρεστημένοι" της υπόθεσης υποστηρίζουν ότι το σημείο διεύλεσης στη μέση του χωραφίου μου είναι δασικός δρόμος και δεν έχω κανένα δικαίωμα να φυτεύω δέντρα και να το καλλιεργώ και θα πρέπει να βγάλω τα δέντρα που φύτεψα, σημειωτέων ακόμα και τώρα μπορεί να γίνει και γίνετε διέλευση.

Ερεύνησα το θέμα ούτε δασικός , ούτε δημοτικός ή κοινοτικός δρόμος υπάρχει (έχουν ερωτηθεί οι αρμόδιες υπηρεσίες και έχουν γίνει αιτήσεις για έγγραφες απαντήσεις).

Επίσης υποψιάζομαι ότι η όλη φασαρία δημιουργήθηκε και υποκινήθηκε από αυτούς που προσπαθούν να αποχαρακτηρίσουν την δασική περιοχή.

Εκ μερούς τους με εχεί ενοχλήση ήδη καποιός δικηγόρος και με "ευγενικό" τροπό προσπαθησέ να μου εξηγήσει ότι η μοναδικές επιλογές που έχω είναι ή να συμφωνήσω μαζί τους ή θα μου γίνει μήνυση, θα με τρέχουν στα δικαστήρια και θα πληρώσω και πρόστιμο για την καταπάτηση του δρόμου.

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

 

Παρατήρηση: Οι τίτλοι των θεμάτων και το κείμενο του μηνύματος, πρέπει να είναι με σωστή ορθογραφία και με τόνους. Χρησιμοποιείστε την εντολή "edit".

Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum.

Ευχαριστώ, DOOM.

Link to comment
Share on other sites

Δασικος δρομος με τη νομικη εννοια του ορου κατα 99.99999% το αποκλειω. Καθορισε τους ενα διαδρομο να διερχονται και ασε το δικηγορο να λεει τα δικα του.

Link to comment
Share on other sites

αυτά τα τρελά λέγονται από αν#@%*ους

προκάλεσε τους να σας κάνουν μήνυση

εσείς μην κάνετε πουθενά αιτήσεις, ερωτήσεις κτλ

φρόντισε να έχεις έναν γάτο τοπογράφο της περιοχής σου σε αναμονή θα σου χρειαστεί

( αν αυτά που περιγράφεις είναι έτσι )

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.