Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πρόγραμμα Δράσης για την Επιστημονική Επιτροπή Μηχανολόγων


Recommended Posts

Ο ρόλος των Επιστημονικών Επιτροπών ειδικοτήτων του ΤΕΕ είναι ιδιαίτερα σημαντικός καθώς τα μέλη τους όχι μόνο εισηγούνται κρίσιμα θέματα ειδικοτήτων αλλά μετέχουν στην Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ, ισότιμα με τα υπόλοιπα εκλεγμένα μέλη.

Στην Επιστημονική Επιτροπή Μηχανολόγων η ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ δεν είχε κατά την προηγούμενη θητεία εκλεγμένο μέλος. Σε συνδυασμό με την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί τα τελευταία χρόνια στον Πανελλήνιο Σύλλογο Διπλωματούχων Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων, θεωρούμε ότι τα προβλήματα των Μηχανολόγων Μηχανικών δεν αντιμετωπίστηκαν με τη δέουσα πληρότητα, δεν προετοιμάστηκαν λύσεις για τα χρόνια προβλήματα του κλάδου και κυρίως δεν εκπονήθηκε μια σαφής στρατηγική για τα θέματα απασχόλησης.

Πιστεύουμε ότι η εκλογή μέλους από την παράταξή μας θα είναι προς όφελος των μηχανικών του κλάδου και προτείνουμε τους παρακάτω βασικούς άξονες δράσης.

• Η Απασχόληση των Μηχανολόγων – Παρατηρητήριο Απασχόλησης

• Ο Χάρτης Απασχόλησης των Μηχανολόγων

• Κοινωνική ευθύνη του Μηχανολόγου

• Η προβολή του ανταποδοτικού ρόλου των Μηχανολόγων στην Κοινωνία

• Φόρουμ ΕΕ Μηχανολόγων με Εκπαιδευτικά ιδρύματα

 

Δείτε αναλυτικά τις θέσεις της ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΕ για την Επιστημονική Επιτροπή Μηχανολόγων, στο επισυναπτόμενο αρχείο.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.