Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πολεοδομία Φωκίδας


dimitrispsi

Recommended Posts

και μετα αναρωτιομαστε γιατι χρεωκοπησαμε.εχουμε πεσει με τα μουτρα στο γκρεμο και καποιοι συνεχιζουν την τριτοκοσμικη νοοτροπια τους.

απλα Ντροπη.

Link to comment
Share on other sites

εγω στα ελαχιστα που εχω κανει στην επαρχια παντου ετσι ηταν. Για να τον βρεις τον ελεγκτη να κανεις μια αρχικη κουβεντα, επρεπε να τον ψαχνεις στο τηλεφωνο μια εβδομαδα και μετα μια μερα μονο στις 5 της επομενης εβδομαδας μπορούσε να δει κοσμο γιατι κλασσικα "ειχε αυτοψιες" (δηλαδη ηταν στο αλλο του γραφειο).

 

πισσα και πουπουλα και δημοσιευση φωτογραφιας στο τοπικο ΤΕΕ και λιγα λεω. Δυστυχως τωρα που τους κοβονται και τα μισθολογικα, θα εχουν αγριοτερες διαθεσεις και θα την πληρωσουμε οι υπολοιποι παλι.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Εχει συνέχεια το θέμα από ότι φαίνεται :)

 

Κατάληψη της Νομαρχίας σήμερα το πρωί, από ελεύθερους επαγγελματίες μηχανικούς.

Κατάληψη της Νομαρχίας Φωκίδας πραγματοποίησε τις πρώτες πρωινές ώρες ο Σύλλογος Ελεύθερων Επαγγελματιών Μηχανικών. Μέλη του Συλλόγου είχαν αποκλείσει τις εισόδους με ερυθρόλευκες κορδέλες μην επιτρέποντας στους υπαλλήλους να εισέλθουν.

Ο Σύλλογος επέλεξε να κινηθεί με αυτό τον τρόπο ύστερα από την μη βελτίωση της εικόνας που παρουσιάζει η υπηρεσία της Πολεοδομίας και την σειρά δυσλειτουργιών που παραμένουν. Δείτε προηγούμενο έγγραφο του Συλλόγου.

Η κινητοποίηση είχε ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή από τους μηχανικούς της περιοχής οι οποίοι βρέθηκαν έξω από το κτίριο της Νομαρχίας από νωρίς το πρωί.

 

http://www.amfissapress.gr/epikairotita/7-2009-10-13-09-45-40/1868-2010-06-10-08-46-42

Link to comment
Share on other sites

η δικη μου αποψη ειναι να υπαρχει μονο αρχειο...

 

ετσι και αλλιως η ευθυνη παραμενει στον μηχανικο ασχετα της υπογραφης της πολεοδομιας επομενως ποιο το νοημα ελεγχου ?

 

 

οσο για τις αδειες που χαθηκανε να τονισω οτι στην Φωκιδα ανηκουνε πολλα χτισματα του ευρυτερου χωρου του χιονοδρομικου του παρνασσου (δλδ αραχωβα)...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.