Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γνωστος μου εχει επαγγελματικο πλυντηριο, πιστευω οτι ειναι πιο παλιο απο 30ετιας. Δεν γνωριζω μαρκα, (καποιος μου ειπε οτι τα εφτιαχνε η ΙΖΟΛΑ αλλα δεν υπαρχει ταμπελακι πανω) φτιαχνονταν στην Ελλαδα πιο παλια, οταν ακομα ειχαμε βιομηχανια..τεσπα

Ψαχνει να βρει χρονοδιακοπτη, το εξαρτημα που κανει την εξης δουλεια:

Το 3φ μοτερακι περιστρεφεται κατα την μια φορα για λιγα δευτερολεπτα, κανει μια παυση αλλα λιγα δευτερολεπτα, και μετα περιστρεφεται αντιθετα. Αυτο συνεχιζεται οσο ο περιστροφικος διακοπτης που τον ρυθμιζεις απο 0 μεχρι 60 πχ λεπτα δεν εχει τερματισει-φτασει στο 0.

Το περιστροφικο εξαρτημα το εχω βρει, δεν μπορω να βρω τον διακοπτη αντιστροφης φασεων.

Ο ασπρος διακοπτης που εβαλα φωτο του ειναι μαρκας crouzet, εταιριας διακοπτικου υλικου κτλ, αλλα αυτη η εταιρια πλεον δεν βγαζει τετοιο εξοπλισμο που να ταιριαζει bolt on.

Μπορει η δουλεια να γινει με ενα plc αλλα και πιο ακριβα θα βγει , και δεν θελω να μπλεξω τον ανθρωπο ετσι. Πρεπει να υπαρχει πιο απλη λυση..

Εχετε καμια ιδεα, κατι να προτεινετε?

Ευχαριστω εκ των προτερων.

post-549-131887241403_thumb.jpg

post-549-131887241409_thumb.jpg

post-549-131887241414_thumb.jpg

post-549-13188724142_thumb.jpg

post-549-131887241426_thumb.jpg

• 2 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.