Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αποτύπωση για φροντιστήριο


Recommended Posts

Καλησπέρα κι από μένα.Πρόσφατα έκανα μια δήλωση στατικής επάρκειας για χώρο προοριζόμενο για φροντιστήριο.Κτίριο του 1931,σχέδια στη πολεοδομία δεν υπηρχαν φυσικά.Βρηκα σχέδια από τον ιδιοκτήτη,το κτίριο έχει προβλεψη για αλλους 2 ορόφους.Πέρυσι ούτε που θα το σκεφτόμον να βάλω υπογραφή σε τέτοιο κτίριο.Τώρα δυσκολεύτηκα να πω όχι.Έκανα μια αποτύπωση του χώρου και έδειξα κάποια πραγματα που απαιτεί η νομοθεσία για τα φροντιστήρια (είμαι εκτός γραφείου για να την επισηναψω,αλλά καποια βασικά είναι εμβαδό αίθουσας >14μ2, οι πόρτες να ανοίγουν προς τα έξω κα).Καλό είναι στην αποτύπωση να βάλεις ό,τι βλέπεις.Εγώ τους έβαλα να αλλάξουν τις πόρτες (άνοιγαν προς τα μέσα) και μετά προχώρησα.Είναι ψαρωτικό να δείξεις οτι ξέρεις τις προδιαγραφές αν και δεν είναι δική μας αρμοδιότητα.Εμείς πληρωνόμαστε για να αποτυπώσουμε αυτά που βλέπουμε.

Στη υπεύθυνη δήλωση έγραψα οτί το κτίριο επαρκεί στατικά για τα φορτία με τα οποία έχει υπολογιστεί.

Τέλος πήρα και μια βεβαίωση από τη πολεοδομία οτί στη περιοχή μπορεί να λειτουργήσει φροντιστήριο.Ζήτησα και πήρα 1000Ε. Απ' ό,τι ξέρω πήρε την άδεια από τη δευτεροβάθμια.Ελπίζω να βοήθησα.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 20
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.