Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αμοιβή Φωτογραμμετρικών Εργασιών


Recommended Posts

Kalispera,

Tha ektimousa idiaitera an mporousate na m kathodigisete sxetika me tis amoibes mixanikou se pfotogrammetrika erga.Paragogi orthopho kai DEM.

Sinthesi orthopforoxarti ktl.

 

Einai antikeimeno gia to opoio den mporo na bro sigkekrimena pragmata peri amoibon. Sto diatagma peri amoibon tou /89 anaferei poli genika stoixeia kai katholoy times monados.

 

Ean kapoios gnorizei kati tha to ektimousa idiaitera.

:confused:

THNX!

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφε Duckqueen15, μπορείς να βρείς αμοιβές για φωτογραμμετρικές εργασίες στον Ν.3316/2005 και στα ΤΟΠ. 10,11,12,13.

 

ΥΓ Φρόντισε μόνο να διορθώσεις με edit τα greeklish σε ελληνικά σύμφωνα με τους κανόνες του φόρουμ.

Link to comment
Share on other sites

Ο qmd σου έχει δώσει τη σωστή απάντηση για το πού μπορείς να βρείς τις τυπικές αμοιβές σύμφωνα με το νόμο για μελέτες δημοσίου. Από εκεί και πέρα οι πραγματικές αμοιβές των φωτογραμμετρικών εργασιών έχουν και άλλες παράμετρους.

Υπάρχουν διαθέσιμες αεροφωτογραφίες για την περιοχή μελέτης και το κυριότερο κατά την επιθυμητή χρονική στιγμή ή θα χρειαστείς να παραγγείλεις πτήση? Οι μετρήσεις των φωτοσταθερών θα γίνουν από εσένα ή άπό υπεργολάβο ο οποίος μπορεί να σου ζητήσει ό,τι αμοιβή θέλει? Έχεις φωτογραμμετρικό σταθμό ή θα χρησιμοποιήσεις κάποιου άλλου γραφείου? Έχεις εμπειρία απόδοσης ή (το πιθανότερο) χρειάζεσαι χειριστή, οι οποίοι πληρώνονται καλύτερα και από μηχανικό? Όλα αυτά και άλλα που μπορεί να ξεχνάω πρέπει να ληφθούν υπόψη για να δοθεί οποιαδήποτε προσφορά.

Αν η δουλεία που θέλεις να κάνεις είναι για δημόσιο ξεχνάς τα παραπάνω γιατί οι αμοιβές υπολογίζονται με βάση τον 3316, αλλά μπορείς να υπολογίσεις αν θα μπείς μέσα. Αν η δουλειά είναι για ιδιώτη τότε πρέπει να τα συνυπολογίσει όλα αυτά συν το εύλογο κέρδος σου.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.