Μετάβαση στο περιεχόμενο

Περί αυθαιρέτων και ΓΟΚ: Ψυκτικός θάλαμος


asso

Recommended Posts

ειχα συμμετασχει παλαιοτερα στο θεμα "θορυβωδη ψυκτικα μοτερ στον ακαλυπτο πολυκατοικιας" γιατι εχω προβλημα με θορυβο που δημιουργει ενα μοτερ.

οσο πιο συντομα μπορω να σας πω οτι το προβλημα ειναι το εξης:μαναβικο που ασχολειται και με την χονδρικη φτιαχνει με πανελ εναν μεγαλο ψυκτικο θαλαμο και βγαζει το μοτερ εξωτερικα στον τοιχο που βλεπει στο υπνοδωματιο μου.

ο θορυβος ειναι μεγαλος και το μοτερ παιρνει μπρος καθε 15' με 20' λεπτα και αυτο σε ολο το 24ωρο με αποτελεσμα να μην μπορω να κοιμηθω καθολου.το μοτερ ειναι τοποθετημενο στο εδαφος και εκτεθειμενο καθως δεν το εχουν κλεισει με κατι η μονωσει και εφοσον ειναι το περασμα για το σπιτι μου εκει μπορει το καθε παιδι που θα περασει να φτασει τους ελικες.περιπτωσει συννενοησης με τους ιδιοκτητες δεν υπαρχει,συζητουσα μαζι τους πανω απο μηνα.

μηχανικοι του site μου ειπαν οτι μπορω να απευθυνθω στην διευθυνση υγιεινης,στην διευθυνση περιβαλλοντος και στην διευθυνση αναπτυξης.

στην δ. υγιεινης εκανα αιτηση στις 7-6 και ακομα περιμενω να ερθουν και οπως μου ειπαν ακομη και μετα την ηχομετρηση(οταν την κανουν) η διαδικασια μεχρι να τους αναγκασουν να το μεταφερουν θα παρει κανα διμηνο.

στην δ.περιβαλλοντος μου ειπαν οτι τυπικα μπορει να ειναι αρμοδιοι αλλα δεν εχουν οργανο ηχομετρησης και οτι θα παρει καιρο εως να εξετασουν την υποθεση μου γιατι εχουν πολλες.

στην δ.αναπτυξης αρχικα δεν ηταν σιγουροι αν η αδεια εγκαταστασης και λειτουργιας του θαλαμου επρεπε να δωθει απο αυτους κ οταν τους ειπα οτι μιλησα με μηχανικο ο οποιος μου ειπε το αντιθετο τοτε κοιταξαν στο κομπιουτερ τους ειδαν οτι δεν εχει αδεια ο θαλαμος και μου ειπαν οτι θα εξετασουν το αιτημα μου και θα τους αναγκασουν να βγαλουν αδεια.

τωρα μου μενει μονο η πολεοδομια...εχω ομως απογοητευτει και νιωθω οτι δεν προκειται να βρω λυση στο προβλημα μου...υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω?αν γνωριζει κατι καποιος ας με βοηθησει να βγαλω ακρη...ξερω οτι δεν ειναι η δουλεια σας να ασχολειστε με τετοια πραγματα αλλα πραγματικα χρειαζομαι καθε βοηθεια.σκεφτομαι να παω και στον εισαγγελεα,δεν γνωριζω βεβαια αν αυτος μπορει να κανει κατι...εχω ομως να κοιμηθω σχεδον δυο μηνες,ειμαι εγκυος και εχω ενα παιδακι 18 μηνων και πιστευω οτι μεσα στο σπιτι μου δικαιουμαι να εχω ηρεμια και ησυχια.

ελπιζω να μην σας κουρασα.

 

ευχαριστω εκ των προτερων.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.