Μετάβαση στο περιεχόμενο

Υπεύθυνος συντήρησης ανελκυστήρων και επαγγελματικά δικαιώματα


Recommended Posts

Καλησπέρα σας. Είμαι Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχ. και έχω τεχνικό γραφείο κλασικά... Θέλω να αναλάβω υπεύθυνος συνεργείου συντήρησης ανελκυστήρων σε ένα γραφείο ενός γνωστού μου ανσασερά χωρίς όμως να έχω σχέση εξαρτημένης εργασίας, ένσημα, κτλ παρά μόνο με μπλοκ παροχής υπηρεσιών. Βλέποντας το ανάλογο ΦΕΚ για τα δικαιολογητικά της άδειας συνεργείου συντήρησης αναφέρει συγκεκριμένα:

 

“για τη χορήγηση άδειας συνεργείου συντήρησης ανελκυστήρων υποβάλλεται στη Διεύθυνση Ανάπτυξης της Νομ. Αυτ., αίτηση του υπεύθυνου συντηρητή ή του νομικού προσώπου, με το οποίο συνδέεται το φυσικό πρόσωπο, συνοδευόμενη από τα παρακάτω:

(α) Τις πρωτότυπες επαγγελματικές άδειες του υπευθύνου και των μελών που στελεχώνουν τα κινητά συνεργεία

(β).....

(γ)....

(δ)...

(ε)Υπεύθυνη δήλωση του υπεύθυνου των συνεργείων στην οποία δηλώνεται:

ι. ότι απασχολείται αποκλειστικά με τη συντήρηση των ανελκυστήρων

ιι. ....

ιιι...”

 

Από όσα κατάλαβα, αν αναλάβω υπεύθυνος συντήρησης δε θα μπορώ να ασχοληθώ με οτιδήποτε άλλο περιλαμβάνει το επάγγελμα του μηχανικού όσο αφορά τις δουλειές τεχνικού γραφείου, πράγμα πολύ περιοριστικό. Γνωρίζει κανείς σας αν όντως ισχύει αυτό, ή τι ισχύει στην προκειμένη περίπτωση ?

 

Ευχαριστώ

 

πού είστε συνάδελφοί? ολοι στις μελετες το ριξατε?! ;) Δεν υπάρχει κάποιος που να είναι υπέυθυνος συντηρητής ανελκυστήρων και να γνωρίζει ?

Link to comment
Share on other sites

Είναι και Αύγουστος συνάδελφε . Αρκετοί λείπουν σε διακοπές , άλλοι ασχολούνται με μελέτες , άλλοι ετεροαπασχολούνται ...

 

Κάποιος σχετικός με το θέμα, θα το δει (κάποια στιγμή ;) ) και θα απαντήσει.

Link to comment
Share on other sites

Πιθανότατα ούτε και χρόνο για να απαντάς σε απορίες ;)

 

Αν και όσοι δεν έχουν προσωπική ζωή , ΔΕΝ είναι απαραίτητο να μην έχουν και χρήματα.

 

Όσο για διακοπές . Όπου και να πήγαμε φέτος με την οικογένεια , είχε αρκετή κίνηση . Όλο και κάποιοι θα ήταν μηχανικοί :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...

Ξεθαβω αυτο το παλιο θεμα γιατι εχω την προταση να εργαστω σαν βοηθος συντηρητη. Ειμαι μηχανολογος μηχανικος και αυτη η υπευθυνη δηλωση περι αποκλειστικης ενασχολησης με ανελκυστηρες με μπερδευει. Δηλαδη δε μπορει καποιος να εργαστει και να βαλει το διπλωμα του στην εταιρεια μονο με μπλοκακι? Αν ισχυει ειναι πολυ περιοριστικο αυτο για ενα μηχανικο!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.