Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αλλαγή χρήσης


Gpsakias

Recommended Posts

Συνάδελφοι καλήμερα. Ήθελα να ρωτήσω κάτι μιας και σαν νέος μηχανικός για πρώτη φορά αναλαμβάνω μια διαδικασία αλλαγής χρήσης από καταστήματα σε κατοικίες. Πρόκειται 3οροφη οικοδομή στο ισόγειο της οποίας υπάρχουν 3 διαφορετικά καταστήματα με Εμβαδά 36 τ.μ. , 65 τ.μ και 44 τ.μ. με νόμιμη άδεια του 1982. Το κατάστημα με εμβαδό 36 τ.μ έχει αλλάξει χρήση (όχι νόμιμα) εδώ και μερικά χρόνια (θέλω να πω ότι κατοικείται). Τα άλλα δυο παραμένουν καταστήματα ακόμη..Με τη ευκαιρία έκδοσης αδείας αλλαγής χρήσης για το μικρο, ο πελάτης μου επιθυμεί και την αλλαγή χρήσης των άλλων 2. Αυτό που θέλω να ρωτήσω εγώ είναι το εξής:

 

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ? Και αν ναι πως? Ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω και πως πρέπει να ξεκινήσω??

 

Δεδομένου ότι στα καταστήματα αυτά θέλει να κάνει και κάποιες μικροαλλαγές (όπως πχ να κλείσει την υπάρχουσα είσοδο του καταστήματος και να ανοίξει πόρτα σε κάποιο άλλο σημείο) θα χρειαστούν νέες κατόψεις??

 

Είμαι νέος μηχανικός και συγχωρέστε με αν σας κουράσω.. Σας Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.