Andy Δημοσιεύτηκε September 29, 2010 at 12:17 μμ Δημοσιεύτηκε September 29, 2010 at 12:17 μμ Συνάδελφοι Καλημέρα . Έχω μια ερώτηση να κάνω και ίσως να προβληματίσει γενικώς. Πολεοδομία Καλαμαριάς βγάζω άδεια για χρωματισμό όψεων οικοδομής. Στα τοπογραφικά μου ζητάει ο τοπογράφος κτηματολογικό φύλλο. Το θεωρώ παράλογο. Μετά από έρευνα βρίσκω σε ΦΕΚ την ακόλουθη παράγραφο : "αν δέν υποβληθεί δήλωση απαγορεύεται η κατάρτιση εμπράγματης διακιοπραξίας για το διακίωμα που δεν δηλώθηκε , καθώς επίσης η χορήγηση άδειας οικοδομής στο όνομα εκείνου που παρέλειψε να υποβάλλει δήλωση" Ν. 3127 φύλλο 67 , 19-3-2003. Δέν ξέρω αν στην Αθήνα σας το ζητάνε για ανακαινίσεις , χρωματισμό όψεων. Μου φαίνεται όμως παράλογο. Η άδεια βγαίνει στο όνομα της Διαχειρίστριας της οικοδομής. Του πάω το κτηματολογικό απόσπασμα και εκείνος μου ζητάει το κτηματολογικό φύλλο όπου φαίνεται τουλάχιστο ένας ιδιοκτήτης. Καλά το ζητάει ή έπεσα σε υπάλληλο με ευαισθησίες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας. ─────────────────────── Αναγράψτε την ειδικότητά σας στο προφίλ.
CGEO Δημοσιεύτηκε September 29, 2010 at 12:52 μμ Δημοσιεύτηκε September 29, 2010 at 12:52 μμ και στο Μαρούσι μου το ζητησαν για άδεια τοποθετησης σκαλωσιάς..
Andy Δημοσιεύτηκε September 29, 2010 at 04:57 μμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε September 29, 2010 at 04:57 μμ Απο τον παραπάνω Νόμο εγώ συμπεραίνω όταν λέει για άδεια ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ οτι εννοεί για ανέγερση. Εκτός και αν υπάρχει κάποιο άλλο ΦΕΚ που να το δηλώνει ξεκάθαρα ή κάποια εγκυκλιος ερμηνευτική. Αν μπορεί κάποιος να παραθέσει κάτι είναι ευπρόσδεκτος
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Συνδεθείτε τώρα