Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μετράει κάλυψη/δόμηση εξωτερική κλίμακα περιβ. χώρου;


ελ1

Recommended Posts

Γεια σας παιδιά, ψάχνω να βρω αν μία εξωτερική κλίμακα που δεν κολλάει στο σώμα του κτιρίου και χρησιμοποιείται για την ανάβαση-κατάβαση από τη μία στάθμη του οικοπέδου στην άλλη μετραει στην κάλυψη και δόμηση. Το κτίριο υπάγεται στο άρθρο 14.

 

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Ουσιαστικά, με βάση την περιγραφή, μιλάμε για διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου (εξ' ου και η συμπλήρωση στον τίτλο). Τέτοιες σκάλες δε γίνονται εύκολα δεκτές - μην πω και καθόλου. Αλλά εγώ υποψιάζομαι άλλο πρόβλημα: έχετε ξεπεράσει το 1,50 μ. στη διαφορά των επιπέδων?

Link to comment
Share on other sites

Ναι περιγράφεις διαμόρφωση χώρου και η κλίμακα αυτή δεν έχει καμία σχέση με την κατοικία. Δε μετράει στον συντελεστή και ισχύει αυτό το οποίο έγραψε ο ss_sk περί του 1.50m. Αυτό γίνεται για να μη χαλάει το ανάγλυφο του εδάφους, εκτός και αν πάρεις έγκριση από αρχιτεκτονική επιτροπή για υπέρβαση αυτής της διαφοράς

Link to comment
Share on other sites

μ, ναι δεν μετράει ακριβώς αλλά πρέπει να την εντάξεις στην διαμόρφωση του περιβάλλοντος που σημαίνει κάθε 1,50μ κάτι σαν πλατύσκαλο και μια σαν μεγάλη ζαρντινιέρα που θα χει πρόσβαση και απο κει και κάτω την υπόλοιπη αν έχεις υψομετρική διαφορά μεγαλύτερη του 1,50 μ

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.