Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εγκαταστάσεις ηλεκτροπαραγωγής με βιοαέριο


nikoskon

Recommended Posts

  • 1 month later...

Γνωρίζει κάποιος για κατάθεση φακέλου στη ΔΕΗ εγκατάστασης παραγωγής βιοαερίου τι ακριβώς μονογραμμικά απαιτούνται. Προφανώς για τη γεννήτρια συμπαραγωγής. Αν γνωρίζει κάποιος να με ενημερώσει, αν αυτά προσφέρονται από τους προμηθευτές της γεννήτριας, και αν οχι που θα μπορούσα να βρω κάποια παρόμοια, για να τα προσαρμόσω στις δικές μου απαιτήσεις. Αφορά σε χαμηλή ταση (εγκαταστάσεις <100kW)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Καλημέρα,

 

Γνωρίζει κάποιος τι δικαιολογητικά απαιτούνται για κατάθεση φακέλου εγκατάστασης ηλεκτροπαραγωγής από βιοαέριο; Μίλησα με τη ΔΕΗ, οι οποίοι μου είπαν για την Υπ.Απόφ 13310 (απλά με μπέρδεψε γιατί μου είπε οτι δεν ισχύει ακριβώς, γενικά δεν έβγαλα απόλυτα άκρη...). Επίσης αν δεν κάνω λάθος, δεν υπάρχει προς το παρόν προτεραιότητα έναντι των φ/β, δηλαδή ο φάκελος θα μπει στο συρτάρι και θα εξεταστεί εν καιρώ (Αν είναι δυνατόν, να μην προωθείται η επένδυση σε εναλλακτικές μορφές Α.Π.Ε. με οφέλη όχι μόνο ενεργειακά αλλά και ενισχυτικές προς την τοπική κτηνοτροφία)

 

 

εβγαλες τελικα ακρη με το ποια ειναι η διαδικασια και τι δικαιολογητικα χρειαζονται? αν ναι, μηπως θα μπορουσες να μου δωσεις καποιες κατευθυντικες πληροφοριες ?(γιατι ψαχνομαι γυρω απο αυτο το θεμα αυτο τον καιρο). ευχαριστω.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.