Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τακτοποίηση χώρων εκτός κύριου όγκου


papegouras

Recommended Posts

Καλησπέρα,

 

Γνωρίζει κάποιος/α αν πρόκειται στο άμεσο μέλλον να κυκλοφορήσει ρύθμιση εφάμμιλη των ημιυπαιθρίων, η οποία θα περιλαμβάνει χώρους εκτός του κύριου όγκου του κτίσματος, π.χ. κλείσιμο μπαλκονιών, προσθήκη δώματος σε ταράτσα, κλπ.?

 

Επίσης, γνωρίζει κάποιος τη διαδικασία μετατροπής κεραμοσκεπούς στέγης (κλίση ~10%) σε ταράτσα?

 

Ευχαριστώ,

Link to comment
Share on other sites

Περίμενε λίγο, τώρα μυρίζω τα νύχια μου. Μάλλον πάρε με σε 2 λεπτά γιατί μόλις συνεδριάζω με την Μπιρμπίλλη τον Πρωθυπουργό και τους αρμόδιους υπουργού κλπ και ξέρω. Σε δύο λεπτά, ακριβώς αυτό το θέμα συζητάμε. Πάρε το μεσημέρι. Και στείλε χαιρτίσματ α στη γυναίκα και τα παιδιά. Τι λέει, όλα καλά?

 

Παρατήρηση: Είμαστε ευγενικοί, κόσμιοι, σεβόμαστε τους συνομιλητές μας, δεν τους προσβάλουμε και δεν τους ειρωνευόμαστε. Προσπαθήστε να είστε πιο κόσμιοι και προσεκτικοί στην επιλογή των λέξεων που χρησιμοποιείτε.

Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής!

Ευχαριστώ, terry

 

 

Επίσης, γνωρίζει κάποιος τη διαδικασία μετατροπής κεραμοσκεπούς στέγης (κλίση ~10%) σε ταράτσα?

 

Ευχαριστώ,

 

Αυτό είναι θέμα που απασχολεί μηχανικό, στείλε σε μηχανικό της επιλογής σου τα σχέδια διάγραμμα κάλυψης, τοπογραφικό και άλλα και θα σου απαντήσει αφού κάνει αυτοψία στην κατασκευή.

 

 

Παρατήρηση: Μην κάνετε διαδοχικές δημοσιεύσεις. Για να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε αλλαγή στο περιεχόμενο του κειμένου ή για να συμπληρώσετε το μήνυμα που δημοσιεύσατε, χρησιμοποιείστε την εντολή "Edit".

Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής!

Ευχαριστώ, terry

Link to comment
Share on other sites

Για ρύθμιση όπως την περιγράφεις αποκλείεται! Ήδη εξάντλησαν ό,τι νομιμοφανές μπορούσαν για να περάσουν το Μπιρμπιλονόμο από το ΣτΕ. Και η νέα φουρνιά αυθαιρέτων που λένε να "κλείσουν" θα έχει πολύυυυ δρόμο ακόμη (μάλλον δε θα γίνει, θα έρθει η πτώχευση και θα' χουμε άλλα).

 

-------------------------------------------------

 

Για μετατροπή στέγης σε δώμα (ταράτσα) απαιτείται οικοδομική άδεια κανονική - εφόσον η στέγη δεν είναι υποχρεωτική. Οι αμοιβές θα υπολογιστούν με αναλυτικό προϋπολογισμό (αποξήλωση στέγης, μόνωση ταράτσας και λοιπά).

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.