Μετάβαση στο περιεχόμενο

VBA 2627.01 problem


Recommended Posts

Καλησπέρα κ.Συνάδελφοι

Θα ήθελα τη βοήθειά σας γιατί κατα τη διάρκεια της εγκατάστασης του Autocad Map 3D 2009 την στιγμή που έρχεται η σειρά εγκατάστασης του VBA 2627.01 μου βγάζει error και μου ζητάει να βάλω κάποιο CD με τον τίτλο Visual Basic for Applications 2627.01!!!

Το ίδιο ακριβώς πρόγραμμα το είχα εγκαταστήσει πάλι χωρίς πρόβλημα όταν είχα Vista, τώρα έβαλα Windows 7 και αντιμετώπισα αυτό το πρόβλημα.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα. Διαβάστε εδώ που υπάρχουν αναλυτικά ιστορικά περιπτώσεων εργασίας σε περιβάλλον Autocad μαζί με προβλήματα που συναντήθηκαν.

 

Στη διεθνή κοινότητα, αρκετά στοιχεία θα βρείτε και εδώ όπως επίσης και εδώ.

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφε , δεν θα ήθελες να μας αναφέρεις με ποιόν τρόπο λύθηκε το πρόβλημα ώστε να το γνωρίζουν και άλλοι συνάδελφοι σε παρόμοιες περιπτώσεις ;

 

Όταν ένα πρόβλημα βρίσκει τη λύση του , δεν σβήνεται αλλά παραμένει ώστε να εμπλουτίζεται η βιβλιοθήκη γνώσεων του forum και να οφελούμεθα όλοι.

 

Τα forum δεν δημιουργήθηκαν και δεν λειτουργούν με το να σβήνονται τα θέματα που απαντήθηκαν. Αντιθέτως , λειτουργούν ως γνωσιακές βάσεις για τα άλλα μέλη που όταν ζητούν κάποια πληροφόρηση κάνουν αναζήτηση ή ερώτηση για αλληλοβοήθεια.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.