Μετάβαση στο περιεχόμενο

SidoGT

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by SidoGT

  1. Το πρόβλημα λύθηκε, παρακαλώ να σβηστεί το θέμα.Ευχαριστώ!
  2. Καλησπέρα κ.Συνάδελφοι Θα ήθελα τη βοήθειά σας γιατί κατα τη διάρκεια της εγκατάστασης του Autocad Map 3D 2009 την στιγμή που έρχεται η σειρά εγκατάστασης του VBA 2627.01 μου βγάζει error και μου ζητάει να βάλω κάποιο CD με τον τίτλο Visual Basic for Applications 2627.01!!! Το ίδιο ακριβώς πρόγραμμα το είχα εγκαταστήσει πάλι χωρίς πρόβλημα όταν είχα Vista, τώρα έβαλα Windows 7 και αντιμετώπισα αυτό το πρόβλημα.
  3. Καλημέρα σε όλους τους κυρίους και συναδέλφους, είμαι Πτυχιούχος Τοπογραφος Τ.Ε. και σκέφτομαι σοβαρά να δώσω κατατακτήριες.Αλλά θέλω τη βοηθειά σας. 1ον)Για Πολιτικός Μηχανικός ή για Αγρονόμος Τοπογράφος;(εκ φύσεως προτιμώ το δεύτερο αλλά το θέμα δέν είναι τί προτιμώ αλλά τί αξίζει!) 2ον)Έστω και τώρα προλαβαίνω να διαβάσω μόνος μου και να δώσω μία ευκαιρία στον εαυτό μου τον Δεκέμβριο; 3ον)Πού θα βρώ τους όρους για τους Πολιτικούς Πάτρας και τους τοπογράφους ΕΜΠ συμμετοχής κατατακτηρίων για φέτος;Βρήκα για τους Τοπογράφους ανακοινώσεις απο όσους είναι στα Σώματα ασφαλείας. Ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.