Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πρακτικά 1ου πανελλήνιου συνεδρίου δομικών υλικών


 
flouris

Recommended Posts

Μπορείτε να βρείτε τα πρακτικά του 1ου πανελλήνιου συνεδρίου δομικών υλικών που διοργανώθηκε το Μάιο στην Αθήνα από το ΤΕΕ, εδώ.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Γεια σας!Είμαι φοιτήτρια και παρακολούθησα το συνέδριο.

 

Αν και τα μισά θέματα δεν τα καταλάβα και λόγω μεγάλης εμβάθυνσης σε άλλους τομείς (είχε παρουσίαση θεμάτων από όλους τους κλάδους και από συζητήσεις που έκανα πολλοί πολιτικοί μηχανικοί τα βρήκαν σκούρα ειδικά στις παρουσιάσεις χημικών μηχανικών) και λόγω απειρίας (πρωτοετής), συγκράτησα πολλά όμως.Προσωπικά με βοήθησε και σε σχετική εργασία!Γενικά δεν μετάνιωσα στιγμή τα 500χμ που έκανα για να πάω.

 

Ήταν μια καλή αρχή για όλους και το χρειαζόμασταν όλοι,φοιτητές και επαγγελματίες γιατί στις σχολές που το έψαξα λίγο δεν υπάρχει επαρκής πληροφόρηση στα δομικά υλικά.Ο καθένας βγάζει τα μάτια του μόνος του.Απ'ότι παρατήρησα στο φόρουμ,υπάρχουν επαγγελματίες που τα βρήκαν σκούρα μετά την αποφοίτηση στο θέμα.

 

Από την άλλη έτυχε απο επαγγελματία να ακουστεί:"παιδί μου,πολιτικός μηχανικός είσαι,τα στατικά είναι για σένα.Τα δομικά υλικά είναι γι'άυτούς που έχουν οικοδομικά υλικά,σίδερα κλπ" και δεν είναι ο μόνος με ανάλογη γνώμη.Moderator αν είναι σημαντικό το θέμα να ανοίξουμε topic για διασταύρωση απόψεων?

 

Επίσης,εδώ η φοιτητική συνδρομή ήταν 30ευρώ.Σε άλλα,αγγίζει τα 100ευρώ και σε κάποια δεν υπάρχει φοιτητική.Η κανονική είναι πάνω από 150-200 συνήθως.Δεν είναι άδικο να θέλουμε να πάμε και να μην μπορούμε γιατί θα δώσουμε πολλά και για ταξίδι-διαμονή και για συνδρομή?Ειδικά οι φοιτητές..

 

Συγνώμη για το κατεβατό,αλλά ως φοιτήτρια θεωρώ ότι η ανταλλαγή απόψεων σε ό,τι είπα είναι θετική για όσους έχουν παρόμοιες απορίες και ανησυχίες.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.