Μετάβαση στο περιεχόμενο

Υπολογισμός αμοιβών για προσθήκη και εμφύτευση στύλων σε υπάρχον κτίσμα


Recommended Posts

Καταρχάς καλησπέρα. Θα ήθελα τη βοήθεια κάποιου που είτε ξέρει είτε έχει αντιμετωπίσει κάτι ανάλογο με αυτό που θα περιγράψω:

 

Εμφύτευση στύλων σε υπάρχουσα (προ 1955) ισόγεια οικοδομή, αντικατάσταση στέγης με πλάκα, προσθήκη καθ' επέκταση και καθ' ύψος.

 

Το πρόβλημα μου έχει δημιουργηθεί διότι το πόλις δεν μπορεί να στείλει στο ΤΕΕ τον προϋπολογισμό του υπάρχοντος δίχως στοιχεία, προκειμένου να υπολογιστεί η αποτύπωση αρχιτεκτονικών.

 

Επιπλέον για την εμφύτευση στύλων βάζοντας αναλυτικό, τι επιφάνεια να δώσω που ζητάει?

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Link to comment
Share on other sites

Εννοώ ότι το μόνο στοιχείο του υπάρχοντος που εισαγάγεις στο πρόγραμμα (στο πόλις αναφέρομαι) είναι ο προϋπολογισμός του υπάρχοντος.

 

Εάν λοιπόν αποπειραθείς να το υποβάλλεις στο ΤΕΕ, αφαιρεί το υπάρχον με την διακιολογία πως "δεν υπάρχουν στοιχεία για το υπάρχον κτίσμα" και ότι θα χρειαστεί να υποβληθεί σαν ξεχωριστό αρχείο.

 

Πως να γίνει όμως αυτό αφού ουσιαστικά το υπάρχον το θέλουμε μόνο για να υπολογίσουμε αμοιβές αποτύπωσης, οπότε και σαν ξεχωριστό αρχείο να υποβληθεί πρέπει πάλι να βάλουμε τον προϋπολογισμό του υπάρχοντος (ίδια διαδικασία - ίδια σφάλματα)

 

Ερωτώ λοιπόν κάποιον - που τονίζω πιθανώς να έχει αντιμετωπίσει το ίδιο θέμα- κάνω κάτι λάθος ή η διαδικασία πρέπει να γίνει μέσω τηλεφώνων στο ΤΕΕ???

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.