Μετάβαση στο περιεχόμενο

erling

Core Members
 • Περιεχόμενα

  3.889
 • Εντάχθηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  6

Φήμη στην κοινότητα

85 Πολύ καλή

Σχετικά erling

 • Κατάταξη:
  Διακεκριμένο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Δεν απαντώ
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Version 1.0.0

  397 downloads

  Έκθεση εκτίμησης αξίας ακινήτου Από το αρχείο των παλαιότερων downloads του michanikos.gr
 2. Version

  317 downloads

  Β.Δ. 19/26 Φεβρ. 1959: Περί αντισεισμικού κανονισμού οικοδομικών έργων
 3. Version

  3.081 downloads

  Εργασίες δόμησης μικρής κλίμακας για τις οποίες αντί της έκδοσης άδεια δόμησης απαιτείται Έγκριση Εργασιών. Το αρχείο περιλαμβάνει: 1. Νομοθεσία 2. Την Εγκύκλιο 13/7646/12-2-2004 και την Απόφαση 5219/3-2-2004 του ΥΠΕΧΩΔΕ 3. Διάφορα έντυπα Έγκρισης Εργασιών Μικρής Κλίμακας από τα μέλη (Κωνσταντίνος Ιωαννίδης και Hetenyi)
 4. Άδεια κανονική είναι και ζόρικη θα έλεγα όσον αφορά το μέρος της στατικής μελέτης. Απαραίτητη προϋπόθεση να υπάρχει υπόλοιπο δόμησης.
 5. Ρώτα τον δήμο αν μπορεί να το κάνει ο ίδιος αλλά με δικά σου έξοδα. Σαν δωρεά πχ
 6. Δεν νομίζω να υπάρχει συγκεκριμένος νόμος που να λέει πως αν αιτηθείς κάτι μπορείς να αποσύρεις την αίτηση πριν το αίτημά σου εκπληρωθεί. Πάντως στην πολεοδομία μπορεί ο ιδιοκτήτης να αιτηθεί επιστροφή φακέλου πριν την ολοκλήρωση του ελέγχου και της χορήγησης της αδείας.
 7. Προσωπικά, πάντα στην ΔΟΥ δίνω φ/α των δηλώσεων. Πρωτότυπες δίνω μόνο τις βεβαιώσεις (ΦΜΥ, παρακράτησης, ασφάλειας κλπ)
 8. Μα αυτό δεν κάνουν από αρχής του κράτους? Επειδή δεν θέλουν να ελέγχουν σωστά, ώστε να μην έχουν κάποιους δυσαρεστημένους πελάτες (ψηφοφόρους δηλαδή), τα αλλάζουν κάθε λίγο και λιγάκι ώστε να μην υπάρχει διακύμανση στην δυσαρέσκεια των πελατών τους.
 9. Δεν νομίζω να γράφει κάτι τέτοιο ο νόμος ή οι εγκύκλιοι.
 10. erling

  Δικαιολογητικά, Διαδικασία

  Μία φορά που έτυχε, στην αρχή, να μου ζητήσουν και του λέω να μου απαντήσει εγγράφως γιατί δεν δέχεται τον φάκελο και μετά τον δέχθηκε.
 11. Με όλα λάθος βγάζει 120!!!!! Μαθουσάλας!!!
 12. Μα ούτε και στα παλιά μπορεί να είναι εκτός ΟΓ ή ΡΓ είτε εντός Δ. Εκτός αν υπάρχει σχετική ρύθμιση που δεν γνωρίζω. Από ότι θυμάμαι μόνο στατική ενίσχυση μπορεί να είναι εκτός ΟΓ ή και ΡΓ ακόμα.
 13. Δεν έχεις άδικο σε αυτό που λες jkar. Η απορία μου δημιουργήθηκε διαβάζοντας την κατηγορία V των αρχιτεκτονικών όπου αναφέρει "επίπλωση και εξοπλισμό χώρων". θα κάνω και ένα τηλέφωνο στο ΤΕΕ να δω τι λένε και αυτοί. Ευχαριστώ και πάλι.
 14. Ποιος σου είπε πως δεν μπορεί να μπει στο κτήριο? Βεβαίως και μπορεί. Πως θα δει τι ηλεκτρικό πίνακα έχεις για παράδειγμα?
 15. Καλά τιμές 1985 δεν θα βάλω. Πραγματικές τιμές από τα τιμολόγια θα βάλω και ΑΤΟΕ όπου δεν υπάρχουν αυτά. Αλλά επειδή δεν είχα ξανακούσει και εγώ για εξοπλισμό έχω την απορία. Ευχαριστώ.
×

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.