Μετάβαση στο περιεχόμενο

TheoTDM900

Core Members
  • Περιεχόμενα

    1.983
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    3

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Ενδιαφέροντα
    -273,15
  • Τοποθεσία
    Αθηναίων Πολιτεία
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

TheoTDM900's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Collaborator Rare
  • Well Followed Rare
  • Helpful Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

84

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα σας, συγγνώμη που πήρα το θάρρος να σας στείλω μήνυμα αλλά ειλικρινά κανείς δε μου απαντάει.
    Έχω μια κατασκευή του 63, το αγόρασαν το 2003 και σήμερα επιθυμούν να βάλουν ένα μεταλλικο πατάρι στο χώρο τους. 
    Αρχικά επιτρέπεται η προσθήκη παταριού? 
    Αυτό είναι κατάστημα και θα γίνει αλλαγή χρήσης

    Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

  2. Ευχομαι τα καλυτερα.

  3. να πας στη Σωκράτους να πάρεις διαβιβαστικό αν και εφόσον υπάρχει ο φάκελος για Συγγρού.
  4. Ευχαριστώ το κάρμα μου που τους άκουσα live !!!!!!!
  5. στη συγκεκριμένη Πολεοδομία δεν μπορώ να ξαναπάω............ποινικό αδίκημα για όσους με ξέρουν. ένα μόνο σας λέω....................ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΣ ΑΡΚΕΤΑ !!!! Τσο+Λο
  6. Πρόσφατα σε 120μ2 ταράτσα και 50 μέτρα από θάλασσα εφάρμοσα: 1 )Καθαρισμός όλων των προηγούμενων 2 ) Εμποτισμός με αναστολέα διάβρωσης διεισδυτικής μορφής MuCis Mia 200 Sintecno 3 ) Επισκευή της πλάκας όπου απαιτούνταν (ρηγματώσεις) BS37 Sintecno 4 ) φράγμα υδρατμών Esha δεν θυμάμαι προιόν 5 ) Roofmate της Dow 6 ) Νάυλον για τα ζουμιά της τσιμεντοκονίας 7 ) Ινοπλισμένη τσιμεντοκονία με μαρμαρόσκονη αντί άμμο θαλάσσης 8 ) πολυουρεθανικής βάσης αστάρι και πολυουρεθανικής βάσης ελαστομερές της Maris Polymers 9 ) Επίπαση με χαλαζιακή άμμο 0.8μμ 10 ) Επίστρωση με κεραμικά πλακίδια με κόλλες Kerakoll για τις συγκεκριμένες συνθήκες της περιοχής (ακτινόβολία, αλμύρα, αέρας με θαλασσινό νερο) Εννοείται πως είχα αρμούς στο γέμισμα που γέμισαν με μαστίχη πολυουρεθαν. βάσης και περιμετρικά πίσω και κάτω από το σοβατεπί. Ποδαρικά από ηλιακούς, p/v και οτιδήποτε άλλο τα εφαρμόζω απευθείας στην πλάκα και στεγανώνω πριν την εφαρμογή όλων των άλλων υλικών και περιμετρικά του "ποδαρικού" πάλι αρμός με πλήρωση μαστίχης και στεγανωτικά "καπέλο". Βέβαια οι συνθήκες και τα δεδομένα είναι που σε οδηγούν στην επιλογή λύσεων που καλούμαστε μετέπειτα να βελτιστοποισουμε προς όφελος του τριπτύχου "ποιότης-κόστος-χρόνος". Περλίτη σε ταράτσα και σε υγρούς χώρους δε βάζω ποτέ, από τότε που άνοιξα μια και είδα τι νερό κράταγε το περλομπετόν. Επίσης η εφαρμογή του πρέπει να είναι άριστη (αρμοί, νάυλον κλπ)
  7. Συνάδελφε σιδερα ανάλογα με το έργο, αυνθήκες, τσέπη κ.α. Γενικά πλέον χρησιμοποιώ σχεδόν παντού βελτιωτικά και ρητίνες, αλλά αναλόγως και τα δεδομένα. Αν λόγου χάρη χρωματισθεί η επιφάνεια με συγκεκριμένες βαφές ίσως η αύξηση υδατοστεγανότητας (αυτό είναι το κυρίαρχο + μετά την πρόσφυση) να είναι πλεονάζουσα. Κάτι αντίστοιχο με την καθολική εφαρμογή σενάζ ακόμα και σε μικρούς τοίχους με μεγάλες κρεμάσεις στο επίπεδό τους. Τελευταία (αν δεν αποτελεί διαφήμιση) προτιμώ sintecno, basf και τπτ άλλο. Τώρα κανά σαλάμι μαστίχης, κορδόνι, κανά αφρό θα τον πάρω από την υπερκετιμημένη Σικα, από διπλανό μαγαζί γιατί από προμότιον σκίζουν. Αυτό που συζητάμε θα δοκίμαζα το Sintoplast
  8. Βρε άσε τους γίγαντες και τους νάνους και λέγε τη φιλοσοφία σου μάστορα !!!
  9. Εμπειρικά σου λέω βάλε 20ytong χωρίς να ξέρω περιοχές, σεισμικότητες, άλλες παραμέτρους που ξέρεις εσύ. Δοκό δεν θες ? Σενάζ στέψης ? Τι έχει γύρω ? Μέσα ? Γιατί δεν το λύνεις έστω πρόχειρα και μετά δες τις αντοχές που δίνει ο κάθε κατασκευαστής να μην ακούς τον καθέναν εμπειρικά τι λέει γιατί μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος είτε ανεπαρκούς διατομής είτε υπερβολικής πατάτας ?
  10. Απλή νοούμενως τσιμεντοκονίαμα γεμίσματος δαπέδου κάτω των 4cm με δεδομένη την κίνηση πάνω του - - - - > θα σπάσει 1000%. Ρητίνη αύξησης μηχ. ιδιοτήτων (κατ. σε θλίψη). Ίνες εννοείται. Συνάδελφοι εγώ κοντεύω να τις βάζω και στα κορν φλάκες το πρώι !!!! Και προσοχή μην το πολυπληγώνεις (μπανια, σιφώνια δαπέδου, σωλήνες κ.α.) Κοτετσόσυρμα γαλβανιζέ να μην προτείνω που το έχω προτείνει σε 3 άλλα θέματα σήμερα ?? (Αν δεν με ξέρατε θα νομίζατε πως πουλάω κοτετσόσυρμα !!! αχαχαχαχαχαχαχαχαααχαχαχα) Τα σέβη μου υγ: άντε και κάτι άλλο. Αντί για άμμο θλάσσης, βάλε μαρμαρόσκονη. Θα με !!!
  11. Εγώ όταν το εφαρμόζω γίνεται μετά από "δυνατό" πεταχτό και πάντα στο "ψωμί" του γεμίσματος (2ο χέρι) και το 2ο έχει μέσα τη SINTECNO, SIKA, BASF και τον πατέρα του μέσα !!!!
  12. Επειδή αυτές τις μέρες είχα αυτούς τους προβληματισμούς, συνεχίζω υπερθεματίζοντας υπερ eupalinos και παράλληλα ρωτώ: Αγ. Παρασκευή, σχεδόν Βορεινός τυφλός τοίχος "απροστάτευτος" με δικέλυφη τοιχ. κάνω πιο σκληρή τη λάσπη με αποτέλεσμα να αφήνω ελάχιστα κενά στους αρμούς των 1ων σειρών (2-3). Ομοίως το σφήνωμα πάντα (εκτός κι αν τα πασαλείψουν μετά ) έχει κενάκια. Κατασκευαστικά εννοείται πως η περίσσεια της λάσπης του οριζόντιου αρμού αν αφήσει δόντι 4-7 χιλιοστά το αφήνω, μπάς και του δώσω αέρα. Θεωρείτε πως θα έχω θέμα ? Πχ Χειμώνα με ενδοδαπέδια
  13. αν έχεις αμφιβολίες ακόμα και κοτετσόσυρμα στο ανευ ασβέστη επίχρισμα θα σου δώσει και καλύτερο ύπνο. Ξέχασα.,......εννοείται όλα ινοπλισμένα τα επίχρίσματα και οικ. ρητίνες υψηλής ποιότητας πρόσφυσης, συνάφειας. Εννοείται γαλβανισμένα.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.