Jump to content

Arche

Core Members
 • Content Count

  2,573
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  42

Arche last won the day on July 22

Arche had the most liked content!

Community Reputation

917 Εξαιρετική

About Arche

 • Rank
  Διακεκριμένο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Δεν απαντώ
 • Ενδιαφέροντα
  ψαρεμα
 • Τοποθεσία
  Αθηνα
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ένα πράγμα είναι το αισθητικό και η κρέμαση "όπως να ' ναι". Αλλο είναι ότι αφού είχε δικό του μπαλκόνι ας τους πέρναγε από το σπίτι του. Ας έβγαινε κύριος πλησίον του κουτιού που βρίσκονται η βάνες της αυτόνομης. Ας έκανε ωραίο "πέρασμα" στο χώρο, σωστή στερέωση. Και άσπρο μονωτικό λέω εγώ.
 2. Όμως δεν υπάρχει λόγος. Κάποιος ζήτησε την "νομιμοποίηση" μιας α/χ σε υπόγεια στάθμη. Εγώ πιστεύω μια ιδιοκτησία πρέπει να τακτοποιηθεί, τώρα που ξεκίνησαν πάλι το θέμα οι συνάδελφοι ... "όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε". Συμφωνώ και με εσένα Αντώνη. Δεν θα έπρεπε να τακτοποιηθεί το κοινόχρηστο. Ξεκινάει μεγάλη φασαρία. Το πιστεύω ότι δεν πρέπει. Δηλαδή πως γίνεται να τακτοποιηθεί ένας χώρος με ύψος 2,30μ σαν κύριας χρήσης; Νομίζω ότι μπορεί να τακτοποιηθεί μια υπόγεια αποθήκη χωρίς να πρέπει να τακτοποιηθεί το κλιμακοστάσιο.
 3. Καλά κατάλαβες ότι η καταγγελία δημιουργεί κάποιο πρόβλημα, μεγαλύτερο ίσως, ίσως δημιουργήσει, να μείνει έτσι η σωλήνα τώρα? Αντιαισθητικό σίγουρα είναι. Σε έναν ωραίο διάδρομο, με σποτ οροφής, ωραία πόρτα ασφαλείας. Εκεί ειδικά που περνά στη σκάλα είναι ... όσο για το διάδρομο ας πω 2 κουβεντες μιας που τις γράφω, χάθηκε να βάλει άσπρο μονωτικό στη σωλήνα να μην φαίνεται έτσι? Η Μεγάλη μου Ερώτηση όμως είναι μια! Τι δουλειά έχει αυτή η σωλήνα στον κοινόχρηστο διάδρομο της πολυκατοικίας?... Είπες έβαλε ατομικό λέβητα φυσικού αερίου στο μπαλκόνι το δικό του. Οπότε σωλήνα στον διάδρομο γιατί έπρεπε να περάσει??
 4. Εγώ Αντώνη δεν το κατάλαβα, έφτασα τελευταίος, βέβαια και δεν έχω παρακολουθήσει, ολη τη συζήτηση.. Τα κοινόχρηστα που εμπλέκονται? Δεν σου ανάθεσε ένας ιδιοκτήτης να τακτοποιήσεις την α/χ μιας ιδιοκτησίας? Ομολογώ ότι ο τρόπος μου είναι λίγο παράδοξως και λαμβάνοντας μια βεβαίωση βλέπω ότι: "έλαβα τους τίτλους ιδιοκτησία, προηγούμενα νομιμοποιητικά στοιχεία, κατόψεις, στέλεχος.". Και δεν βλέπω την συσταση Ο.Ι. Είμαι λάθος? Δηλαδή ιδιοκτήτης σου δίνει την τακτοποίηση α/χ σε αποθήκη προφανώς υπογείου που την έκανε dancing club 😄 και καθώς αυτή δεν έχει χιλιοστά, ... το έχεις καταλάβει ότι είμαι μπερδεμένος έτσι?. Δεν γίνεται δηλαδή να τακτοποιηθεί γιατί δεν μπορεί να, υπολογιστεί η υπερ. Δομ ?
 5. Να σου πω καταρχήν καταγγελία στην πολεοδομία μην κάνεις. Αν κάνεις η πολεοδομία ελέγχει όλο το ακίνητο και οχι μόνο τη σωλήνα που φαίνεται. Οπότε θα μπορούσες αν είσαι σίγουρος εσύ και κάποιος γείτονας πιθανόν που έχετε κάποια φιλική σχέση οτι, δεν έχετε καμία αυθαιρεσία.
 6. θα πρέπει να κάνουμε κάποια άλλη ενέργεια? Πχ να βλέπουμε το λογαριασμό πότε πότε? Το ποσό λογικά δεν θα πιστωθεί στον ΕΦΚΑ και θα αναμένουμε να πάει στον λογαριασμό κατόπιν κάποιας ενέργειας. Θα μας επιστρέψει όμως σε όλους και πότε σε όσους δεν είχαν δηλώσει i-ban και δηλώσαν πρόσφατα?
 7. o Συνάδελφος έχει δίκιο, κατ' εμένα λεβητοστάσιο και δεξαμενή πετρελαίου στο μπαλκόνι απαγορεύεται, όταν κυρίως δεν το δείχνει η άδεια, δεν έχουν μελετηθεί έξοδοι διαφυγής σε περίπτωση πυρκαιάς. Και δηλαδή που το ξέρουμε αν από εκείνο το μπαλκόνι υπάρχει έξοδο διαφυγής??? Που το ξέρουμε αν στο σημείο εκεί πιάσει μια φωτιά δεν εξαπλώνεται στο υπόλοιπο κτίριο? Που ξέρουμε αν θα χτυπήσει ένας κεραυνός το μπαλκόνι? Και Ναι τμηματα του μπαλκονιού είναι κοινόχρηστη όψη. Οσο αφορά τα κλιματιστικά νομοθεσία υπήρξε μετά το 12 όσο αφορά ότι εμφανίζεται στις όψεις. Νωρίτερα ο καθένας ότι ήθελε έκανε.
 8. Time Left: 1 month and 27 days

  • FOR SALE
  • USED

  ΠΩΛΕΙΤΑΙ 200€

  -0.05 EUR

 9. εν τω μεταξύ γυρίσαν κανενός λεφτά? Εγώ δεν είχα δηλώσει το i-bank χα χα και τωρα αναμενω...
 10. george 81, μάλλον ενοεί ηλιακούς στην απόληξη του κλιμακοστασίου,
 11. επιβεβαιωνω οτι τα δυο ναι ισχυουν..... και επιβεβαιωνω οτι αυτος ο ανθρωπος πρεπει να εχει μαζι του Δικηγορο.....
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.