Jump to content

Arche

Core Members
 • Content Count

  2,505
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  42

Arche last won the day on July 22

Arche had the most liked content!

Community Reputation

909 Εξαιρετική

About Arche

 • Rank
  Διακεκριμένο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Δεν απαντώ
 • Ενδιαφέροντα
  ψαρεμα
 • Τοποθεσία
  Αθηνα
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ένας λόγος ακόμα να το βιάσεις, μην το αφήνεις, μην το αφήνετε να περάσει η προθεσμία γενικευω...
 2. νομίζω ότι σου μιλάνε για το νέο, οπότε αν το νέο καταλαμβάνει το 50% της κάτοψης του τελευταίου ορόφου, ο τελευταίος νέος, αυτός θα έπρεπε να καλυφθεί με στέγη. Ομως αν πχ έχεις 100τμ στον τελευταίο όροφο σου σήμερα και από πάνω κάνεις μια προσθήκη 75τμ και ακόμα πιο πάνω προσθήκη 50τμ. Δεν ξέρω αν επαρκεί να καλύψεις με στέγη μόνο τα τελευταία 50τμ.
 3. μην το κοιταξεις αλλο Γιώργο, καλα να εισαι καληνυχτα
 4. ομολογω Συνφορουμιστα οτι δεν σε πιάνω καλά. Εχει χώμα, τι ενοείς? Θα φας την πλάκα τόσο που θα βρεις χώμα? Νόμιζα όταν έχεις μια πλάκα με πάχος 15 και μια με 9, οτι θα φας την μια ώστε να έρθουν πρόσωπο. Θα την φας εσύ τόσο που να φτάσεις στον απο κάτω όροφο??
 5. Καλή σου μέρα Γιώργη... είδα που το μετέθεσε να απαντησουν αλλού, θα θελα να ξερω ομως, του απάντησαν ή το επόμενο υπουργείο του είπε να το υποβάλλει στην πολεοδομία?
 6. μα υπάρχει παράβαση αν ένα κτίριο μπει στη σωστή θέση και συμβεί να έχει γινει μικρότερο σε διάσταση? Παράβαση Υδ, δεν υπάρχει σιγουρα. _ _ έγινε διορθωση μιας εσφαλμενης συνεχειας _ _
 7. μια παρένθεση κάνω, είναι αντιληπτό ότι, ο τοίχος στο κλιμακοστάσιο, έχει μετακινηθεί προς το κλιμακοστάσιο 25 με 28εκ. Με το μάτι το βλεπω. Απλά έτσι μια επισημανση κάνω.
 8. τα ερωτήματα που υποβάλλει παραπάνω ο Αδωνις είναι σημαντικά georgegaleos.. και θα ηθελα να ξέρω απαντηση Υπουργου υπηρξε?
 9. καθώς Martina η πρώτη σου δημοσίευση δείχνει ένα μικρό σπίτι πάνω σε ρόδες. Σε ενδιαφέρει να το κινείς, θα ήθελες κατα διαστήματα να το "παρκάρεις" κάπου αλλού?
 10. Να γράψω ακόμα λίγα. Πως στη δημοσίευση σου αναφέρεσαι σε μια πόρτα που δείχτηκε λάθος, και στην πόρτα κουζίνας που επίσης δείχτηκε λάθος. Να πω πως όσο αφορά την κάτοψη τη μεταγενέστερη που έβαλες, δείχνει από την είσοδο να έρχεσαι... σε ενα σαλόνι και να λείπει ολόκληρος τοίχος.. οπως έτσι το σαλόνι επικοινωνεί με έναν χώρο, που ονομάζεται καθιστικό. Αντίθετα στο παλιότερο σχέδιο φαίνεται πως απο το κλιμακοστάσιο μπαίνεις σε ένα χώρο που κάποια συρόμενη πόρτα το χωρίζει με κάποιο χώρο - υποθέτω σαλόνι! - δεν φαίνεται να λείπει ο τοίχος που φαίνεται να λείπει στο άλλο σχέδιο, αρα άλλη κάτοψη έχεις στο ένα σχέδιο. Και άλλη στο άλλο. Προσθέτω βέβαια ακόμα πως, αν Μηχανικός μια μέρα δώσει βεβαίωση να μεταβιβάστει το σπίτι έγκειται στην κρίση του κυρίως. Μη γράφεις χωρίς τονισμό. Επέλεξε επεξεργασία και διόρθωσε το κείμενο της δημοσίευσής σου. Pavlos33
 11. είσαι σε ένα καλό δρόμο αλλά και δεν είσαι κιόλας. Σύντομα θα γνωρίσεις το τέρας της Ελληνικής γραφειοκρατίας και θα δεις ότι κατασκευές σαν αυτή που περιγράφεται στο πρώτο video στο land of oportunity με κάποιο τρόπο επιτρέπονται, όπως επιτρέπονται, εδώ όμως θα χρειαστείς αριθμό κυκλοφορίας και σου υπογράφω ότι το Υπουργείο συγκοινωνιών σε μια κατασκευή σαν αυτή που περιγράφεται στο πρώτο video δεν υπάρχει ούτε μια πιθανότητα στο εκατομύριο να σου δώσει άμεσα ή και λίγο αργότερα όσο επιτρέπει η μικρή μας γνώση να γνωρίζει. Ομως κατασκευές σαν αυτή που περιγράφεται στο πρώτο video είναι ωραίες. Είναι ιδιαίτερα ευχάριστο να μένεις με το σπίτι σου σε άλλο τόπο κάθε λίγους μήνες ίσως κιόλας και υπάρχουν άνθρωποι Αθήνα που το έχουν κάνει. Αναφέρομαι όμως σε άτομο που ζει σε σκάφος και αυτό δεν είναι κάτι που είναι μη πραγματοποιήσιμο. Συνέχισε το ψάξιμο και θα βρεις τον δρόμο. Εγώ να σου πω ότι ο τρόπος να περάσεις το Συγκοινωνιών και να πάρεις αριθμό κυκλοφορίας, αν πρέπει στην χώρα, το όχημα με το πλαίσιο να μπορεί να κυκλοφορεί στη χώρα. Ισως να μην είμαστε μαλιστα και η μόνη χώρα που κατασκευές χωρίς άδεια από το Υπουργείο συγκοινωνιών να μπορούν να κυκλοφορησουν, ίσως να υπάρχουν και άλλες ευρωπαικές χώρες που η κίνηση κατασκευών να απαγορεύεται, κατασκευή σαν αυτή που φαίνεται στο πρώτο video λεω' και πιστευω θα σε απασχολεί γιατι όποιος ζει με αυτά τα σπίτια και σε αυτά τα σπίτια, ισως να θέλει και εκτός χώρας να ζησει αν μπορει. Η λύση λοιπόν λέγεται τροχόσπιτο, που πρέπει να βρεις κάτι να παίρνει αριθμό και έγκριση υπουργείου, ακόμα και αν δεν βρεις αυτό που σου αρέσει, ή για οικονομικούς λόγους , είτε γιατί έχεις το μεράκι. Και εγώ το έχω αυτό. Μπορείς να βρεις κάτι μεταχειρισμένο, με τους χώρους που θες και τα άλλα, κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο από κάτω του, τουαλέτα, τροφοδοσία με ρευμα, ντουλάπια με ανακλινόμενη πορτα φτιάχνονται. Τελευταίο να κρατήσω, το ότι "σου είπαν φωτοβολταικά όταν δεν συνδέεσαι με την ΔΕΗ δεν βάζεις". Μια βόλτα σε σελίδες, σε λιμάνια ίσως θα σου δείξει ότι μικρά πάνελ που να μπορούν να υποστηρίξουν ένα μικρό ψυγείο ή / και λίγα φώτα πιστευω ότι γίνονται χωρίς να πρέπει να συνδεθείς με το δίκτυο ΔΕΗ, καθώς ξέρω ότι πουλιούνται, και υπάρχουν panel θέλω να πιστευω που να μπορεί να γίνει.
 12. αγαπητή Μαρία, δεν ξέρω ούτε καν Πολιτικός Μηχ δεν είμαι ώστε να πω. Φαντάζομαι Πολιτικός Μηχανικός θα πρέπει να έρθει, προτίμησε ένα άνθρωπο νεότερης ηλικίας λέω 30 - 55 χρονών και μπορεί να πέφτω λίγο έξω. Να δει τα κτίρια, να δει που πονάνε, αν ειναι επικίνδυνα να κατοικούνται, να υπάρχουν χωρις εργασίες επισκευής. Ο Μηχανικός αυτός θα ξέρει να σε κατευθήνει πιο σωστά. Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσιευσής σου. Eπεξεργασία και διόρθωση. Pavlos 33
 13. εγώ δεν συμφωνώ Δημήτρη και θα στο πω Κανα. Καθώς πρόσφατα είχα συζήτηση με Συνάδελφο και μου έλεγε πως υπάρχουν Μηχανικοί που κάνουν τακτοποιήσεις με 250 και 350€, δεν συμφωνώ ότι είναι υποχρέωση του Μηχανικού. Οταν ο ιδιοκτήτης πιέζει και ο Μηχανικός κάνει γεναιώτατη έκπτωση ζητώντας αμοιβή τακτοποίησης με 4495, 750€ και κλάμα ο ιδιοκτήτης που άλλοτε δεν έχει, στις παραλίες στις ειδήσεις όμως τους βλέπω συνέχεια και στα διόδια στην Εθνική οδό. Πρόσφατα με τον σεισμό της Παρασκευής ανακοινωνόταν στα νέα ότι έγινε τεράστιο μποτιλιάρισμα στην Εθνική και την Αττική οδό, μόνο όταν ο Μηχανικός πει, ζητάω 750 για μια εργασία των 1570€ αρχίζουν οι γκρίνιες, οι ερωτήσεις, τα ακόμα κάτι, πιο καλό κάτι κάνε μου ρε φίλε!
 14. αυτά που καποιες φορές εμφανίζεται κάποιος κάνει κάποια ερώτηση και όταν πάρει την απάντηση του φεύγει σαν τον κλέφτη έχουν αρχίσει να με εκνευρίζουν. Off τοπικ. Αν σe εκνευρίζει κάποιο θέμα μπορείς να επιλέγεις την μη απάντηση. Παρακαλώ να μη επαναληφθούν ανούσιες απαντήσεις. Didonis
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.