Jump to content

Arche

Core Members
 • Content Count

  2,391
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  32

Arche last won the day on April 24

Arche had the most liked content!

Community Reputation

1,804 Άριστη

About Arche

 • Rank
  Διακεκριμένο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  Αθηνα
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 80 πόντοι δεν ειναι πολύ. Ουσιαστικά 4 ύψη είναι, δηλαδή. 3 πατηματα, με μικροτερο πατημα τα 25 εκατοστα, ενδεχομενος να μιλάμε για 3 καδρονια 20*25*1μ. διορθωνω, 0,20*0,25*1μ
 2. ο Συνάδελφος μίλησε σωστά. Θα ανατρέξετε στα σχέδια της μελέτης να δείτε τι σας προτείνουν. Κάτι θα λένε σχετικά με τις μονώσεις. Να δείτε τι γράφει ο μελετητής ο οποίος κανονικά τις συνθήκες του περιβάλλοντος πρέπει να τις έχει υπόψη.
 3. μεταβολή όπως είναι το άρθρο και γνωστοποίηση στο γραφείο του Πολάκη, του Ξανθού και του Κυριάκου Μητσοτάκη...
 4. δεν καταλαβαίνω, κοιτούσα τη σελίδα ΕΤΕΑΕΠ, μπήκα μέσα, ειδοποιητήριο η οφειλή τρίτου το 19 και ειδοποίηση στην οθόνη να ελένξω τα ατομικά μου στοιχεία, μήπως έχει αλλάξει τίποτα. Κοιτάω, δεν με γράφει σαν έγγαμο, που είμαι από το 2010 και δεν γράφει ούτε το εξαρτώμενο μέλος, το παιδί βέβαια το έχει γράψει στο δικό της ταμείο η γυναίκα, που είναι Δημόσιος Υπάλληλος και δεν ξέρω. α) ερώτηση, εγώ πρέπει να τον δηλώσω πάλι? β) ερώτηση, το ότι είμαι έγγαμος, δεν μπορώ να το δηλώσω ο ίδιος στην σελίδα του ΕΤΕΑΕΠ, που είμαι μέσα. Η ειδοποίηση γράφει ότι αν τα ατομικά μου στοιχεία έχουν αλλάξει να πάω στο παλιό μου ταμείο να το δηλώσω. Στο πρωην ΤΣΜΕΔΕ δηλαδή, η Αθήνα είναι μακριά όμως. Και η γραφειοκρατία στα γραφεία, απίστευτη πιστεύω, κρίμα να μην μπορώ να το δηλώσω ηλεκτρονικά. Υπάρχει λόγος όμως? Θα έπρεπε ότι είμαι έγγαμος να το δηλώσω?
 5. ΚΑΝΑ σωστά δεν μπορούμε τον χώρο κάθε κτιρίου να καλύψουμε ώστε να πούμε ότι τώρα πια πάντα πρέπει ράμπα, ηλεκτρικό αναβατόριο, ψηλοί αναβαθμοί να μην υπάρχουν και παρόμοιες κατασκευές, ώστε σε κανένα κτίριο να μην είναι δυνατή η πρόσβαση ατόμων που κινούνται με αμαξίδιο, μπαστούνια, καροτσάκια να δείξω ότι οχι μόνο ΑΜΕΑ πρέπει να έχουν πρόσβαση σε κάθε χώρο, κυρίως Δημόσιες Υπηρεσίες και τους σημαντικότερους. Να θίξω ότι υπάρχουν μέρη οπου η πρόσβαση φυσικά δεν είναι εύκολη, όπως ο οικισμός Οια Σαντορίνη, μπορεί βέβαια το άτομο που θέλει να επισκεφτεί την Σαντορίνη, να πάει Φυρά ή Σύρο. Οσον αφορά το ερώτημα, δεν γνωρίζω καλά την συγκεκριμένη περίπτωση, και θα ομολογήσω ότι μου κάνει εντύπωση σε κτίριο που κτίστηκε το 2006 να μην έχει φτιαχτεί ράμπα να μην μπαίνουν οι ΑΜΕΑ, γνωρίζοντας όμως μερικές περιπτώσεις τι φτιάχναν το 2006 μερικοί, θα πω ότι δεν αποκλείω τιποτα.
 6. ΘΑ πρόσθετα επίσης, ότι κάνετε καλά που ρωτάτε. Στο σωστό μέρος δεν ρωτάτε βέβαια αν και πιστευω από εδώ μια απαντηση την πηρατε. Επισημαίνω οτι, λετε πως έχετε το δικαίωμα στον όροφο και όμως έχει κτίσει η αδερφή σας, και ουσιαστικά μαντευω τωρα, της το δώσατε. Δεν πιστευω, έκτισε στην ταράτσα και εσείς δεν θέλατε κάπου που κατά τα λεγόμενα σας να κτισετε ανηκει σε εσας, εκτισε η αδερφη σας?
 7. Η συμβουλή που ζητείται από ένα κομπιούτερ μακριά, χωρίς να έχουν δει τον χώρο δεν δίνεται. Θα έλεγα, την αδερφή σας εσείς την ξέρετε ζητήματα όμως όπως πλάγιες αποστάσεις και ιδιοκτησιακά δεν τα γνωρίζετε. Από κοντά λοιπόν θα πάρετε έναν Μηχανικό, Αρχιτέκτονα ή Πολιτικό Μηχανικό, δεν ξέρω ποιοί άλλοι ασχολούντε. Να δει τον χώρο σας, το τοπογραφικό, το κτίριο να σας ενημερώσει αν το αμέσο επόμενο διάστημα ή μακροπρόθεσμα θα έχετε κάποιο πρόβλημα που να αφορά την ιδιοκτησία σας.
 8. Η συμβουλή που ζητείται από ένα κομπιούτερ μακριά, χωρίς να έχουν δει τον χώρο δεν δίνεται. Θα έλεγα, την αδερφή σας εσείς την ξέρετε ζητήματα όμως όπως πλάγιες αποστάσεις και ιδιοκτησιακά δεν τα γνωρίζετε. Από κοντά λοιπόν θα πάρετε έναν Μηχανικό, Αρχιτέκτονα ή Πολιτικό Μηχανικό, δεν ξέρω ποιοί άλλοι ασχολούντε. Να δει τον χώρο σας, το τοπογραφικό, το κτίριο να σας ενημερώσει αν το αμέσο επόμενο διάστημα ή μακροπρόθεσμα θα έχετε κάποιο πρόβλημα που να αφορά την ιδιοκτησία σας.
 9. φαντάζομαι ναι pirsogiannis, εγώ 2 δηλώσεις είχα που είχα εισάγει αρχές του 18 και από αρχές 19 έχω ανεβασει τα δικαιολογητικα τους.
 10. εγώ μάλλον δεν έχω καταλάβει καλά τι λες. Δεν συζητάμε τα συμφωνητικά ανάθεσης ανάληψης έργου που κάνουμε με πελάτες? Μήπως εγώ δεν έχω καταλάβει κάτι καλά?
 11. προθεσμία να καταθέσουμε τα δικαιολογητικά των δηλώσεων 4178 που βρισκονται σε υπαγωγη ως πότε υπάρχει? Αρχες Μαιου 2019? Καλα το θυμάμαι?
 12. πάντως πρόσφατα μιλούσα με συνάδελφο ο οποίος μου είπε ότι δεν έχει καταθέσει κανένα συμφωνητικό
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.