Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τρυφωνας Παναγιωτης

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Επαγγελματίας Τεχνικού Κλάδου
  • Ειδικότητα
    Επαγγελματίας Τεχνικού Κλάδου

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Τα γνωρίζω αυτά και για αυτό το λόγο πήγα και στο Δήμο και πλήρωσα μηχανικό για όλη τη διαδικασία. Αλλά όχι και 120 ευρώ το μήνα για μια σήμανση η οποία θα με καλύπτει για 4 ώρες τη μέρα ( 9:00 me 14:00 ) και μόνο καθημερινές. Τα θεωρώ υπερβολικά πολλά.
  2. Το θεωρώ υπερβολικό και πόσο μάλλον όταν αντί αυτού είσαι αναγκασμένος να κλείσεις το δρομο
  3. Καλησπέρα. Ευχαριστώ για την απάντηση. Δε ζητάω κατάληψη ούτε του πεζοδρομίου ούτε του οδοστρώματος. Ζητάω πρόσβαση στη πρασια του οικοπέδου και όχι για μόνιμη θέση στάθμευσης αλλά για χρήση φορτοεκφόρτωσης όταν πρέπει να γίνει. Σας επισυνάπτω το σχέδιο του μηχανικού.
  4. Καλησπέρα σε όλους. Ενοικιάζω ένα κατάστημα με πρόσοψη 6 μέτρα και απόσταση έως το πεζοδρόμιο 4 μέτρα ( πρασια). Μετά τα 4 μέτρα υπάρχει πεζοδρόμιο 1 μέτρο φάρδος και μετά ο δρόμος. Έχω ζητήσει από το δήμο άδεια για σήμανση με ταμπέλες. Απαγόρευση στάθμευσης ( όριο από έως ) για τις ώρες από 9 έως 14:00 λόγο φορτοεκφόρτωσεων και άδεια για κατασκευή ράμπας ώστε να έχω τρόπο για φορτοεκφόρτωση. Έχω καταθέσει κάτοψη και σκαρίφημα από μηχανικό με όλα τα μέτρα που ζητήθηκαν. Το αποτέλεσμα ήταν να μου ζητήσουν 120 ευρώ το μήνα ως τέλη για τη χρήση του χώρου ισχυριζόμενοι το χαρτί του μηχανικού που δείχνει 6 μέτρα πρόσοψη επί 2 μέτρα που θα χρειαστεί κάποιο όχημα ώστε να σταματήσει για φορτοεκφόρτωση. 12 τετραγωνικά δηλαδή επί 10 ευρώ το μήνα. Και η ερώτηση είναι . Είναι λογικό?? Μου ζητάνε 120 ευρώ το μήνα για να έχω πρόσβαση στη πρασια του οικοπέδου?? Δε ζητάω κατάληψη χώρου αλλά είσοδο στη πρασια που εμφανίζεται σε όλα τα έγγραφα του μηχανικού και της κάτοψης. Ευχαριστώ όποιον απαντήσει.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.