Μετάβαση στο περιεχόμενο

Παροχή υπηρεσιών στους νέους Δήμους


ChemEng05

Recommended Posts

Καλημπέρα,

είμαι μηχανικός και παράλληλα ασκώ και εμπορική δραστηριότητα. Με το προηγούμενο καθεστώς των Καποδιστρικών Δήμων δεν μπορούσα να τους κόψω τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών, γιατί δεν το ενέκρινε ο επίτροπος , μόνο προμήθεια υλικών. Με τους νέους Δήμους γνωρίζει κάποιος τι ισχύει? Έχω ακόυσει ότι μπορούν πλέον να δώσουν παροχή υπηρεσιών μέχρι 60.000 ευρώ ή κάτι τέτοιο. Τι ισχύει ?

ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Επειδή και εγω το ψάχνω τι ισχύει, εάν λάβουμε υπόψη τον σχετικό νόμο 3812/28.12.2009 υπάρχει η δυνατότητα σύμφωνα με την παράγραφο 2.ι. η πρόσληψη στην περίπτωση ειδικών συμβούλων και ειδικών συνεργατών.

Με την ανακατανομή λόγω Καλλικράτη το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξουν ανάγκες για άτομα τα οποία θα μπορούν να καλύψουν τις νέες απαιτήσεις.

 

Επιπλέον στην 2.ια. αναφέρει ότι εξαιρούνται επίσης όσοι διορίζονται σε διευθυντικούς βαθμούς ή τους ανατίθενται διευθυντικά καθήκοντα.

Άρα, εκτιμώ ότι υπάρχουν δύο δυνατότητες οι οποίες καλύπτονται από την

2.ι. και 2.ια.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.