Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αλλαγή ρεύματος απο αποθήκη σε κατοικία


tektonas80

Recommended Posts

Συνάδελφοι μόλις τελείωσα μια αλλαγή χρήσης από αποθήκη σε κατοικία. Τώρα ο πελάτης θέλει να αλλάξει το ρεύμα από αποθήκη που είχε σε κατοικία. Γνωρίζετε τι δικαιολογητικά χρειάζομαι για την δέη?

Link to comment
Share on other sites

Στη πρώτη σελίδα του λογαριασμού της δεη (πάνω αριστερά) αναφέρει το κατάστημα της δεη όπου ανήκει το συγκεκριμένο κτίσμα, ακριβώς από κάτω γράφει τα τηλέφωνα <<πληροφορίες>>

Κάνε ένα τηλ σε αυτόν τον αριθμό και μάθε τη χρειάζεσαι για την αλλαγή.

Link to comment
Share on other sites

Τι εννοείς να σφραγίσω το στέλεχος?Την έχω πάρει την άδεια.

 

Το στέλεχος. Το ρολόϊ, τι ρολόι είχε η αποθήκη, ανεξάρτητο ή κοινό με κάποιο διαμέρισμα...?

 

φφφφ

Link to comment
Share on other sites

Μια αποθήκη ανεξάρτητη είναι σε ένα χωριό. Έχει ρεύμα σαν αποθήκη. Και έκανα αλλαγή χρήσης σε κατοικία . Νόμιζα ότι δεν θέλει επίβλεψη διότι ουσιαστικά μια κουζίνα τοποθετείται και ένα μπάνιο. Τώρα αν θέλει και επίβλεψη πρέπει να σκεφτώ τι θα πω στον ιδιοκτήτη.

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφε tektonas80, το θέμα είναι αν έχει επαγγελματικό τιμολόγιο ή οικιακό. Αν χρειάζεται αλλαγή τότε πρέπει να πληρωθεί και η επίβλεψη.

Link to comment
Share on other sites

Λόγο έλλειψης εμπειρίας που έχω δεν καταλαβαίνω απόλυτα. Δεν ξέρω εάν έχει επαγγελματικό, περιμένω να μου φέρει λογαριασμό της δεη. Το θέμα είναι ότι είναι αλλοδαπός και καταλαβαίνει τα μισά από αυτά που του λέω. Οικιακό σε αποθήκη δεν νομίζω να έχει αλλιώς δεν θα ήθελε αλλαγή. Άρα? Μια απλή αποθήκη έχει επαγγελματικό?

Link to comment
Share on other sites

Στην ΔΕΗ που πήρα τηλ. τους είπα ότι έκανα αλλαγή χρήσης αλλά δεν έχει επίβλεψη μου είπαν να πληρωθεί το ΤΑΠ στο δήμο, ένα σχέδιο ηλεκτρολόγου και αλλαγή τιμολογίου.

Link to comment
Share on other sites

Τη ΔΕΗ δεν την ενδιαφέρει αν πληρώθηκε η αμοιβή επίβλεψης. Αν όμως σου ζητήσουν σφραγισμένο στέλεχος οικοδομικής άδειας από την πολεοδομία, τότε θα χρειαστεί να γίνει η πληρωμή.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.