Jump to content

ted78

Core Members
 • Content Count

  1,633
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

ted78 last won the day on April 17 2020

ted78 had the most liked content!

Community Reputation

613 Εξαιρετική

About ted78

 • Rank
  Διακεκριμένο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  Ωραιόκαστρο
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Recent Profile Visitors

32,587 profile views
 1. Πέστα βρε swordfish γιατί κάποιοι κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν.
 2. Χωρίς να έχουμε δει τις πλήρεις δυνατότητες αυτού του προγράμματος, θα μπορούσε κάλλιστα στον ίδιο υπολογιστή να ανοίγει 4 - 5 tabs στον browser και να κάνει ας πούμε 5 αιτήσεις ταυτόχρονα. Πιθανολογώ ότι κάποιοι συνάδελφοι και εδώ μέσα γνωρίζουν περί τίνος πρόκειται, αλλά δεν θέλουν να δώσουν πολλές πληροφορίες και εμμένουν σε άστοχες απλοποιήσεις.
 3. Καλή χρονιά! Θα γίνει και επεισόδιο στο Netflix; 🙂 Υπάρχει ενότητα ιδιωτών στο forum, μπορείτε εκεί να κάνετε το ερώτημά σας είτε σε υπάρχον θέμα ή ανοίγοντας καινούριο. Εδώ είναι ψιλοάσχετο και θα χαθεί.
 4. Συνάδελφε υπάρχουν γραφεία - εταιρείες με εκατοντάδες αιτήσεις. Αν γίνονται ταυτόχρονα λογικό είναι το σύστημα να κρασάρει. Το '19 το πρόβλημα φάνηκε στο taxisnet, και φέτος στο επόμενο βήμα το buildingcert. Δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζουμε σαν κλάδος δυσλειτουργίες πληροφοριακών συστημάτων, ούτε είμαστε τεχνολογικά αναλφάβητοι. Μακάρι να επέμβουν ευρωπαϊκές υπηρεσίες για να γίνει σοβαρός και ανεξάρτητος έλεγχος.
 5. Και όπως φαίνεται, ο αδύναμος κρίκος αυτή τη φορά ήταν κυρίως το buildingcert. https://ypodomes.com/ti-anaferei-to-tee-peloponnitee-peloponnisoy-ta-provlimata-stis-aitiseis-toy-quot-exoikonomo-aytonomo-quot-kai-oi-protaseis-gia-ti-veltiosisoy-gia-tis-aitiseis-toy-quot-exoikonomo-aytonomo-quot/ Τώρα, μπορεί κάποιος να εγγυηθεί ότι η χρήση οποιουδήποτε εξωτερικού προγράμματος μαζικής εισαγωγής στοιχείων, με πολλαπλές υποθέσεις και αιτήματα εξυπηρέτησης, δεν συντέλεσε στο φρακάρισμα του συστήματος;
 6. Γιατί είναι άλλη πλατφόρμα; Τα ίδια έγιναν και τότε.
 7. Μάλλον δεν κατάλαβες, όταν έγραψα πρόγραμμα, εννοούσα το εξοικονομώ. Τι εννοείς, γιατί να υπερφορτωθεί; Τόσοι και τόσοι έγραφαν ότι δεν μπορούσαν να συνδεθούν. Μη κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας τώρα.
 8. Έχω κανένα εξάμηνο που βρήκα αυτόν τον τύπο που κάνει διασκευές γνωστών κομματιών με μεσαιωνικά όργανα, και είναι πολύ καλός!
 9. Καταφεύγετε και οι δύο πλευρές σε ad hominem επιθέσεις, χωρίς να απαντάτε ουσιαστικά. Προσωπικά δεν έχω ασχοληθεί με το πρόγραμμα, μόνο μια φορά προσπάθησα την προηγούμενη φορά να κάνω αίτηση για μία και μόνη υπόθεση συγγενικού προσώπου. Η πλατφόρμα ήταν ανοιχτή μόνο για μισή ώρα και όλο αυτό το διάστημα δεν κατάφερα ούτε καν να συνδεθώ. Το βασικό πρόβλημα δεν είναι η ταχύτητα εισαγωγής των δεδομένων, αλλά αν αυτά τα προγράμματα λειτουργούν έτσι ώστε να υπερφορτώνουν το σύστημα, με αποτέλεσμα άλλοι χρήστες να μην έχουν καν πρόσβαση στην πλατφόρμα. Τώρα αν αυτά τα λογισμικά πουλ
 10. Μακάρι να είναι όπως τα λες. Αφού εμπλέκονται και ευρωπαϊκά κονδύλια καλά θα κάνουν να μπορούν να δώσουν και εξηγήσεις και σε ευρωπαϊκούς θεσμούς, οι οποίοι μπορεί να προβούν σε έλεγχο.
 11. Δεν το νομίζω και αυτό φάνηκε από την πρώτη εφαρμογή της πλατφόρμας, που κάποιοι λίγοι είχαν ήδη το λογισμικό. Πιστεύω ότι έγινε από μέσα αυτή η δουλειά εξ αρχής.
 12. Υπάρχει περίπτωση να έχει βγει τέτοιο πρόγραμμα, χωρίς να υπάρχει γνώση και πρόσβαση στον κώδικα της εφαρμογής του Εξοικονομώ; Αν θυμάμαι καλά, η πλατφόρμα είναι δωρεά της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.