Jump to content

ted78

Core Members
 • Posts

  1,638
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

ted78 last won the day on April 17 2020

ted78 had the most liked content!

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  Ωραιόκαστρο
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Recent Profile Visitors

32,891 profile views

ted78's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Dedicated Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Posting Machine Rare
 • Week One Done

Recent Badges

619

Reputation

 1. Πάντως σίγουρα περισσότερα απ' όσα δίνουν οι τράπεζες. Αν θες να έχεις μια βάση υπολογισμού.
 2. Καλημέρα, μια σύντομη ερώτηση. Σε εκτός σχεδίου περιοχή, η στέγη κατοικίας κατασκευάστηκε με εσωτερικό ύψος στον κορφιά 2,80 μ. Υπάρχουν κάθετα ανοίγματα, χωρίς όμως υπερύψωση της στέγης στα άκρα - περίγραμμα του κτιρίου. Ο χώρος είναι επισκέψιμος μέσω καταπακτής με πτυσσόμενη σκάλα. Η τακτοποίηση γίνεται εμβαδομετρικά, με μειωτικό συντελεστή ή με αναλυτικό προϋπολογισμό;
 3. Σε σύστημα base - rover χρησιμοποιείς UHF, για απευθείας επικοινωνία μεταξύ τους. Δεν χρειάζεται σύνδεση στο internet.
 4. Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση η δωρεά προς τον δήμο σίγουρα θα δίνει μια έκπτωση στον φόρο εισοδήματος του ιδιοκτήτη, αλλά επιπλέον, θα μπορούσε να ζητήσει ανταλλαγή με ίσης αξίας οικόπεδο του δήμου, που θα ήταν καθαρό, χωρίς να χρειάζονται όλες αυτές οι χρονοβόρες διαδικασίες.
 5. Για να έχουμε μια εικόνα, πόσο το τετραγωνικό πάνε τα οικόπεδα στην περιοχή; Και επιπλέον, ποιος είναι ο σδ;
 6. Χωρίς να έχουμε δει τις πλήρεις δυνατότητες αυτού του προγράμματος, θα μπορούσε κάλλιστα στον ίδιο υπολογιστή να ανοίγει 4 - 5 tabs στον browser και να κάνει ας πούμε 5 αιτήσεις ταυτόχρονα. Πιθανολογώ ότι κάποιοι συνάδελφοι και εδώ μέσα γνωρίζουν περί τίνος πρόκειται, αλλά δεν θέλουν να δώσουν πολλές πληροφορίες και εμμένουν σε άστοχες απλοποιήσεις.
 7. Καλή χρονιά! Θα γίνει και επεισόδιο στο Netflix; 🙂 Υπάρχει ενότητα ιδιωτών στο forum, μπορείτε εκεί να κάνετε το ερώτημά σας είτε σε υπάρχον θέμα ή ανοίγοντας καινούριο. Εδώ είναι ψιλοάσχετο και θα χαθεί.
 8. Συνάδελφε υπάρχουν γραφεία - εταιρείες με εκατοντάδες αιτήσεις. Αν γίνονται ταυτόχρονα λογικό είναι το σύστημα να κρασάρει. Το '19 το πρόβλημα φάνηκε στο taxisnet, και φέτος στο επόμενο βήμα το buildingcert. Δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζουμε σαν κλάδος δυσλειτουργίες πληροφοριακών συστημάτων, ούτε είμαστε τεχνολογικά αναλφάβητοι. Μακάρι να επέμβουν ευρωπαϊκές υπηρεσίες για να γίνει σοβαρός και ανεξάρτητος έλεγχος.
 9. Και όπως φαίνεται, ο αδύναμος κρίκος αυτή τη φορά ήταν κυρίως το buildingcert. https://ypodomes.com/ti-anaferei-to-tee-peloponnitee-peloponnisoy-ta-provlimata-stis-aitiseis-toy-quot-exoikonomo-aytonomo-quot-kai-oi-protaseis-gia-ti-veltiosisoy-gia-tis-aitiseis-toy-quot-exoikonomo-aytonomo-quot/ Τώρα, μπορεί κάποιος να εγγυηθεί ότι η χρήση οποιουδήποτε εξωτερικού προγράμματος μαζικής εισαγωγής στοιχείων, με πολλαπλές υποθέσεις και αιτήματα εξυπηρέτησης, δεν συντέλεσε στο φρακάρισμα του συστήματος;
 10. Γιατί είναι άλλη πλατφόρμα; Τα ίδια έγιναν και τότε.
 11. Έχω κανένα εξάμηνο που βρήκα αυτόν τον τύπο που κάνει διασκευές γνωστών κομματιών με μεσαιωνικά όργανα, και είναι πολύ καλός!
 12. Μακάρι να είναι όπως τα λες. Αφού εμπλέκονται και ευρωπαϊκά κονδύλια καλά θα κάνουν να μπορούν να δώσουν και εξηγήσεις και σε ευρωπαϊκούς θεσμούς, οι οποίοι μπορεί να προβούν σε έλεγχο.
 13. Δεν το νομίζω και αυτό φάνηκε από την πρώτη εφαρμογή της πλατφόρμας, που κάποιοι λίγοι είχαν ήδη το λογισμικό. Πιστεύω ότι έγινε από μέσα αυτή η δουλειά εξ αρχής.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.