Μετάβαση στο περιεχόμενο

ted78

Core Members
 • Περιεχόμενα

  1.442
 • Εντάχθηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  5

ted78 last won the day on Απρίλιος 15

ted78 had the most liked content!

Φήμη στην κοινότητα

505 Εξαιρετική

Σχετικά ted78

 • Κατάταξη:
  Διακεκριμένο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  Ωραιόκαστρο
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

25.563 profile views
 1. Το 3 κάνεις, αφήνεις κενό το ΚΗΔ και το συμπληρώνεις με το χέρι και βάζεις και σφραγίδα και υπογραφή.
 2. ted78

  ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ

  Στο μεταξύ, αν πρόκειται για συγκρότημα κατοικιών στο ίδιο οικόπεδο, δεν αποκλείεται να υφίσταται νόμιμα η όλη εγκατάσταση. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει εκνευρισμός, ωστόσο πριν προβείτε σε οποιαδήποτε καταγγελία, όπως σας συμβουλεύουν ορθά και οι συνάδελφοι παραπάνω, θα πρέπει να κάνετε έναν ενδελεχή έλεγχο στους τίτλους ιδιοκτησίας και στα εγκεκριμένα σχέδια της οικοδομικής άδειας. Επίσης, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ακόμα κι αν υπάρχει αυθαιρεσία, το πιθανότερο είναι αυτή να θεραπεύεται, χωρίς εσείς να κερδίζετε κάτι ουσιαστικό, π.χ. μία θέση στάθμευσης στο υπόγειο, και το μόνο που θα καταφέρετε είναι να διαταράξετε οριστικά τις σχέσεις σας με τους γείτονες. Τα ζυγίζετε όλα αυτά και κρίνετε, πώς θα προχωρήσετε.
 3. ted78

  ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ

  Ένα από τα βασικά ζητήματα είναι το εξής, εσείς μαζί με τα διαμερίσματα αγοράσατε και υπόγειες θέσεις στάθμευσης ως παραρτήματα ιδιοκτησίας ή ως ανεξάρτητες οριζόντιες ιδιοκτησίες ή όχι;
 4. Γενικά όλο το σκεπτικό του ΓΠΣ είναι ότι το κατώτατο όριο αρτιότητας είναι τα 4 στρέμματα. Αν το πρόσεξες, σε ζώνες με μεγαλύτερη αρτιότητα π.χ. 20 στρέμματα, τα 4 στρέμματα είναι η παρέκκλιση. Η απαλλοτρίωση έγινε το '63 και άφησε το γήπεδο άρτιο κατά παρέκκλιση. Το ΓΠΣ ως μεταγενέστερο την καταργεί, οπότε γίνεται μη οικοδομήσιμο.
 5. ted78

  Ερώτηση

  @Arche, Δεν αξίζει να σε απασχολεί το θέμα συνάδελφε. +2 από εμένα
 6. Περίεργο μου φαίνεται. Εμένα μου τον άνοιξαν την ίδια μέρα. Μόνο το pos άργησε περίπου ένα μήνα. Ήταν τότε που γινόταν ο χαμός για να βάλουμε pos.
 7. ted78

  Ερώτηση

  Τι να σου πούμε φίλτατε μελλοντικέ συνάδελφε? Εδώ είμαστε μαζεμένοι οι καλοί μηχανικοί. Οι κακοί είναι στη φυλακή, που λένε...
 8. @BAS, ο λογαριασμός είναι ατομικός ή εταιρικός; Μόνο στους εταιρικούς λογαριασμούς υπάρχει αυτή η καθυστέρηση λόγω ελέγχων.
 9. Version 1.0.0

  156 downloads

  Πρόκειται για διπλωματική εργασία του 2017, με θέμα τις ρυμοτομικές απαλλοτριώσεις και η οποία έχει πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία, που μπορούν να βοηθήσουν τους μηχανικούς.
 10. Έχει γίνει αναθεώρηση των ορισμών σε όλο το σύστημα SI. Προς ενημέρωση, ένα πιο πλήρες άρθρο: https://physicsgg.me/2018/11/16/ψηφίστηκε-η-αναθεώρηση-του-διεθνούς-σ/
 11. Θα συμβούλευα τους συναδέλφους να μη βγάζουν τόση ένταση και να μην κάνουν τόσο εύκολα χαρακτηρισμούς τύπου "ελληνάρας" κλπ. Ο καθένας έχει τις προσωπικές του εμπειρίες και δε σημαίνει, ότι αν κάποιος δεν έχει συναντήσει διακρίσεις στον χώρο εργασίας του, πως αυτό είναι γενικός κανόνας. Ούτε βέβαια ισχύει και το αντίστροφο. Σε τελική ανάλυση, καθώς ωριμάζουμε, αλλάζουν οι προτεραιότητές μας για κάποια πράγματα. Προσωπικά έχω μετακομίσει σε διάφορες περιοχές εντός Ελλάδας τέσσερις φορές τα τελευταία δώδεκα χρόνια, λόγω δουλειάς. Τις εμπειρίες σας τις διαβάζω σαν ένα πολυσυλλεκτικό ημερολόγιο, που δίνει πολλές εκδοχές της πραγματικότητας έξω, και νομίζω ότι αυτή είναι και η ουσία του παρόντος νήματος. Καλό είναι να μην επιδίδεστε σε ανούσιες αντιπαραθέσεις και υπερβολές.
 12. ok ευχαριστώ, μάλλον κάποια ρύθμιση είναι τότε. Θα το ψάξω μήπως βγάλω κάποια άκρη.
 13. Με το που πάω να μπω στη σελίδα https://diavgeia.gov.gr/ , μου ζητά πιστοποιητικό. edit: Παρατήρησα ότι συμβαίνει μόνο στον Chrome, ενώ με Firefox δεν το ζητάει.
 14. Λίγο άσχετο με το κυρίως θέμα, αλλά να μην ανοίγω και καινούριο. Παρατήρησα ότι όταν κατεβάζω αρχεία από τη "διαύγεια", μου ζητάει τον κωδικό του κλειδιού. Συμβαίνει και σε σας αυτό;
×

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.