Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

christos7

Members
  • Περιεχόμενα

    15
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

3 Ακόλουθοι

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Περιστέρι , ΑΘΗΝΑ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

christos7's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

21

Φήμη στην κοινότητα

  1. Αντιμετωπίζει κανείς άλλος πρόβλημα σήμερα το απόγευμα με την πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΤΕΕ?
  2. terry καλύτερα στα ανέκδοτα να βάλεις το post σου! Χαραμίζεται εδώ και δεν θα'χει την ανάλογη απήχηση!
  3. christos7

    Exit Poll

    ckiriako αν θές κάνε την ίδια ακριβώς ερώτηση βάζοντας στη θέση του "αρχές του κομμουνισμού" το "αρχές του καπιταλισμού" και αν θές μοιράσου την απάντηση που δίνεις εσύ μαζί μας! Αν προκύπτει καταφατική απάντηση παρατάμε άμεσα όλοι οι κομμουνιστές τα όνειρα και τους αγώνες για μια άλλη κοινωνία! Δεν το κάνουμε απο μαζοχισμό! Και το λέω χωρίς καμία απολύτως διάθεση ειρωνίας ε!
  4. Συμφωνώ απόλυτα με τον Ιάσονα. Αν κάνεις αυτά είσαι ΟΚ! Μόνο να συμπληρώσω και ένα ακόμα για να είσαι και ψυχολογικά εντάξει σε περίπτωση που στραβώσει(και να μην στραβώσει πάλι καλό είναι) : . 5. Να ζητήσεις προκαταβολή!
  5. Καλησπέρα συνάδελφοι και Χρόνια Πολλά. Μήπως γνωρίζει κάποιος ποιο ποσό που έχει πληρωθεί με τον 3843/2010 συμψηφίζεται? Το συνολικό που είχε πληρώσει ή αφαιρουμένου του παραβόλου. Ευχαριστώ προκαταβολικά και καλές γιορτές σε όλους.
  6. Το να ποστάρεις 50 φορές σε ένα τοπικ που δεν σε ενδιαφέρει (ή σε κουράζει!) τα περι παραλίας φυσικά και είναι τρολάρισμα!Δεν το είπα ελαφρά τη καρδία! Όπως και το ότι σε τεχνικά θέματα απαντά αμέσως και με σοβαρότητα και εμπεριστατωμένα (έχει βοηθήσει άπειρους απο εμάς σε θέματα αυθαιρέτων ή άλλα σχετικά με το επάγγελμα) επίσης δεν το λέω ελαφρά την καρδία! Δεν κρίνω κανέναν, δεν θεωρώ εμένα καλύτερο απο κανέναν, είπα τη γνώμη μου και την αιτιολόγησα!Δεν χαρακτήρισα κάποιον με μια λέξη και εξαφανίστηκα! Αν κάποιος με χαρακτηρίσει ινστρούκτορα και το αιτιολογήσει θα΄ναι δικός μου άνθρωπος!! Αν ποστάρει μια λέξη και χαθεί θα΄ναι ...προβοκάτορας !
  7. Η γνώμη μου είναι οτι με τις εκλογές (οποιεσδήποτε και αν είναι αυτές, βουλευτικές, δημοτικές, ευρωεκλογές, εκλογές τεε κλπ) σαφώς και τίποτα δεν κρίνεται οριστικά. Είναι όμως μια μορφή έκφρασης - πάλης - δράσης - αντίδρασης - συμφωνίας - διαφωνίας (ας διαλέξει ο καθένας οτι του ταιριάζει). Σαφώς και η καθημερινή μας στάση στα προβλήματα και στις ανησυχίες που τον καθένα απο εμάς απασχολούν είναι αυτη που θα κρίνει το μέλλον του καθένα ξεχωριστά αλλά πάνω απο όλα του συνόλου (γιατί απο εκεί περνάει και το ατομικό). Τις απόψεις του μόνιμου τρολ (σε θέματα όπως το συγκεκριμένο, γιατί σε τεχνικά θέματα είναι απο τους πιο σοβαρούς) περι παραλίας και μπάνια κλπ. δεν θα τις σχολίάσω κάν. "Αν δεν καω εγώ, αν δεν καείς εσύ, πως θες να γίνουν τα σκοτάδια λάμψη" Ναζιμ Χικμετ. Αν σου αρέσει ο κόσμος που σου φτιάξανε άραξε στον καναπέ, στο πληκτολόγιο ή όπου αλλού. Αν δεν σου αρέσει , βγες έξω και πάνω απο όλα σκέψου τι σου φταίει πραγματικά και βρές ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ. Φυσικά και αλλάζει ο κόσμος, τα πάντα αλλάζουν!Πάντα άλλαζαν και πάντα θα αλλάζουν! Όλες οι αλλάγές όμως , ιστορικά, έγιναν απο κάτω προς τα πάνω και όχι το αντίστροφο. Είναι ανόητο να πιστεύεις οτι θα σου αλλάξει τηυ ζωή ή θα σου βρεί λύση στα προβλήματά σου ο οποιοσδήποτε Σπίρτζης και όχι εσύ ο ίδιος. Είναι όμως ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟ (τουλάχιστον) να πιστεύεις οτι τίποτα δεν αλλάζει . "Αν ξυπνήσεις μονομιάς θα'ρθει ανάποδα ο ντουνιάς" και κλέβοντας τη φράση απο τη χθεσινή Ελληνοφρένεια "Το τραγούδι αυτό το έλεγε ο Ξυλούρης για να γίνει ο καθένας απο εμάς καλύτερος άνθρωπος και όχι ένας απο εμάς εκατομμυριούχος (Σφακιανακη ς-ς) Το έλεγε με μαυρο πουκάμισο και όχι χρυσή κελεμπία και ΤΡΑΓΟΥΔΙΕΤΑΙ με ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ ΣΤΟ ΠΕΤΟ ΟΧΙ ΓΑΡΥΦΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ" Περιττό, αλλά το ξαναγράφω, τα παραπάνω είναι η αποψή μου και δεν έχω με κανέναν εδω μέσα εμπάθεια ή προηγούμενα.(δεν γνωρίζω άλλωστε προσωπικά κανέναν...για να αποκτήσω εμπάθεια η προηγούμενα )
  8. Την είχε βγάλει το ΤΕΕ πριν κανα δίμηνο. Βρίσκεται στην κεντρική σελίδα του ΤΕΕ στο "ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ" τρίτο ή τέταρτο. (μαζί γράφαμε ΙΑΣΟΝΑ!)
  9. Με διαφορα 2 μηνών περίπου η απάντηση του υπ.ανάπτυξης στο έγγραφο του ΤΕΕ! http://www.sate.gr/data_source/2013%CE%A5%CE%A0%CE%95%CE%A7%CE%A9%CE%94%CE%95-24.pdf ΤΟ (με κεφαλαία) "άδειασμα"!
  10. Πάντως επειδή ανοίγει η κουβέντα διόρθωσα τις εικόνες και έσβησα τα στοιχεία τους να μην τους κάνουμε κ τσάμπα διαφήμιση στο φόρουμ (άσε που δεν επιτρέπεται) Αν με βρούν και μου δώσουν ποσοστό τα ξαναβάζω. Δεν γίνεται να πληρώνουν την διαφημιστική κ μένα τίποτα! Για γέλια ή για κλάματα είμαστε τελικά? ΥΓ. Ρητορική ερώτηση έτσι! Μην αρχίσετε να απαντάτε γιατί δεν θα βγάλουμε άκρη!!!
  11. Πάντως δεν το πάω σε επίπεδο τιμών έστω και σαν χαλαρή κουβέντα... Το θέμα πόσα ζητάει ο καθένας είναι σοβαρότατο και απόλυτα θεμιτό να το συζητήσουμε (το οποίο γίνεται επαρκέστατα σε άλλα θέματα) Αυτό που με ενοχλεί περισσότερα είναι η λογική τιμοκατάλογος -μενου. JTB τώρα είδα την ανάρτησή σου. Ένα φυλλάδιο είναι που σκάναρα κ τις δυο του όψεις. Τώρα για αυτό που ρωτάς..οτι ξέρεις, ξέρω!
  12. Αν σου πω οτι με καλυπτεί όχι η κανονική σου απάντηση αλλά το κείμενο κάτω απο τη γραμμή (status?). Άψογο και με καλύπτει απόλυτα ΙΑΣΟΝΑ. Τόσο στο θέμα που άνοιξα αλλά κ γενικότερα. Να'σαι καλά!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.