Μετάβαση στο περιεχόμενο

Γηπεδο εντος ζωνης οικισμου (πρεπει και τα δυο στρεμματα να ειναι εντος της ζωνης;)


Recommended Posts

Πελάτης μου έχει κόντρα με τον γειτονα του γιατι πήρε βεβαίωση από τον Δημο ότι το γηπεδο του προυφισταται ως εχει απο το 24-4-1977 και βρισκεται σε αποσταση 500μ απο το οριο του οικισμου (εντος ζωνης). Κοντρα στην κοντρα ετεθει και το εξης ερωτημα για το οποιο ψαχνω την σχετικη εγκυκλιο που να το αναφερει.

Εστω οτι το γηπεδο εχει εμβαδον 2300μ πόσα τετραγωνικά είναι απαραιτητο να βρισκονται εντος της ζωνης του οικισμού για να υφισταται η παρεκλιση; Συμφωνα με την δικη μου λογικη τουλαχιστον τα 2000μ². Τι ισχυει ομως τελικα. Υπαρχει καποιο ΦΕΚ που να το διευκρινιζει;

Αναμενω τις απαντησεις σας.

Link to comment
Share on other sites

Τα κείμενα εντός της ζώνης των πόλεων, κωμών, και οικισμών, τα οποία είχαν κατά την 24-4-77 ημέρα δημοσίευσης του από ΠΔ/5-4-77 (ΦΕΚ-133 Δ') ελάχιστο εμβαδόν 2000 μ2.

 

Όσα με εμβαδόν 2000τμ βρίσκονταν εντός ζώνης λέει το ΠΔ/24-5-85, δεν λέει τέμνονταν. Οπότε δεν χρειάζεται περεταίρω ανάλυση, πρέπει τουλάχιστον 2000τμ να βρίσκονται εντός ζώνης.

Link to comment
Share on other sites

Και μόλις γίνει ΦΕΚ η βιοποικιλότητα προστίθεται το "ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΔΙΚΤΥΟΥ NATURA".

 

Οπότε εμφανίζεται άλλη μια άσχετη γραμμή που επηρεάζει εμάς τους Τοπογράφους και η οποία είναι τραβηγμένη σε χάρτες 1:5000 στην καλύτερη και θα κατατμεί ένα σωρό ακίνητα, η οποία άρει και τις παλαιές παρεκκλίσεις όπως των εντός ζώνης!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.