Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ημέρα Εκθεσης Καρίερας (Jobfair) στα Χανιά


Recommended Posts

Ο σύλλογος BEST Χανία του Πολυτεχνείου Κρήτης,σε συνεργασία με το Πολυτεχνείο Κρήτης, διοργανώνει Ημέρα Εκθεσης Καρίερας για φοιτητές,καθηγητές και απόφοιτους μηχανικόυς στις 19 με 20 Μαρτίου στην πύλη "Σαμπιονάρα" στην πόλη των Χανίων τέλος Κουμ Καπί.

 

Eταιρικοί συνεργάτες από όλη την Ελλάδα θα δώσουν το “παρών” ,ώστε να υλοποιήσουν παρουσιάσεις σχετικά με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας.Εκπρόσωποι των επιχειρήσεων θα παρέχουν ενημέρωση για την δράση τους, θα έρθουν σε επαφή με τους ενδιαφερόμενους μηχανικούς και θα προωθήσουν τα ενδιαφέροντα τους , τα οποία ποικίλουν απο εταιρεία σε εταιρεία.Μερικά από αυτά είναι η προώθηση προϊόντων, η προσέλκυση πτυχιούχων για εργασία, προπτυχιακών για πρακτική εξάσκηση και πολλά άλλα.

 

Παράλληλα θα διοργανωθεί διαγωνισμός μηχανικής που θα πραγματοποιηθεί στις 19 του Μάρτη, στον οποίο ομάδες αποτελούμενες από τεσσερις φοιτητές, θα χρησιμοποιήσουν τις τεχνικές, κοινωνικές και επικοινωνιακές τους ικανότητες ώστε να συναγωνιστούν πάνω σε ένα κοινό στόχο. Οι δύο νικήτριες ομάδες θα προκριθούν στον πανελλήνιο διαγωνισμό μηχανικής(NBEC, National BEST Engineering Competition) που θα γίνει στην Πάτρα το ακαδημαϊκό έτος 2011.Οι νικητές του πανελλαδικού διαγωνισμού θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό(EBEC, European BEST Engineering Competition).

 

Η Ημέρα Εκθεσης Καρίερας αφορά τόσο τους φοιτητές όσο και νέους μηχανικούς εντός και εκτός Πολυτεχνείου Κρήτης.

 

Σας περιμένουμε.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Πρόεδρο του Tοπικού Συλλόγου B.E.S.T Στέφανο Κωνσταντινίδη στο κινητό τηλέφωνο 6947444133 είτε με τον Kύριο Υπεύθυνο Κωνσταντίνο Σπιλιώτη στο κινητό τηλέφωνο 6938379232.

 

Η ιστιοσελίδα της διοργάνωσης είναι η εξής:

http://www.chania-jobfair.gr

http://www.best.tuc.gr

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.