Μετάβαση στο περιεχόμενο

Διοργάνωση σεμιναρίου


Recommended Posts

Η εταιρία Chemofluid στα πλαίσια της έκθεσης Ecotec (Τεχνολογίες Περιβάλλοντος) 7-10 Απριλίου 2011, σε συνεργασία του Γερμανικού οίκου WTW(http://www.wtw.de ) με δεσπόζουσα θέση στην παγκόσμια αγορά για τον σχεδιασμό, έρευνα και παραγωγή υψηλής ποιότητας συστημάτων έλεγχου και παρακολούθησης μονάδων επεξεργασίας του νερού, λυμάτων, αποβλήτων και οργάνων εργαστηρίου διοργανώνουν σεμινάριο με θέμα :

 

"Process monitoring and data collection for system control of Waterworks & WWTP"

 

Ομιλητής θα είναι ο κύριος Thomas Hellweg διευθυντής του τμήματος παραγωγής ΟΝ-line συστημάτων ελέγχου και μεταφοράς δεδομένων σε μονάδες επεξεργασίας νερού και λυμάτων.

 

www.chemofluid.gr

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Καλησπέρα.Μια ερώτηση σχετικά με τη παραπάνω έκθεση.Μπορούν να την επισκεπτούν και μηχ. μηχανικοί ελεύθεροι επαγγελματίες? Ρωτάω επειδή η πρόσκληση ζητάει προς συμπλήρωση εκτός απο πεδία όπως "ιδιότητα", και διάφορα άλλα όπως :"Όνομα εταιρείας","Θέση στην εταιρεία" κλπ.

Link to comment
Share on other sites

Εννοείται ότι η είσοδος είναι για τον οποιοδήποτε ιδιώτη, άρα και για μας τους Ε.Ε. μηχανικούς. Εγώ αύριο θα κλείσω 12ωρό εκεί, έχει τόσες διαλέξεις από μεγάλες εταιρείες...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.