Μετάβαση στο περιεχόμενο

microft

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by microft

  1. Καλησπέρα συμφορουμίτες. μήπως ξέρει κανείς που κυμαίνεται η αμοιβή για μελέτη-επίβλεψη και τρέξιμο γραφειοκρατικών σε διαμέρισμα που θέλει να βάλει αυτόνομο επίτοιχο λέβητα φυσ. αερίου?
  2. Καλησπέρα.Μια ερώτηση σχετικά με τη παραπάνω έκθεση.Μπορούν να την επισκεπτούν και μηχ. μηχανικοί ελεύθεροι επαγγελματίες? Ρωτάω επειδή η πρόσκληση ζητάει προς συμπλήρωση εκτός απο πεδία όπως "ιδιότητα", και διάφορα άλλα όπως :"Όνομα εταιρείας","Θέση στην εταιρεία" κλπ.
  3. Θεωρώντας ότι βρίσκομαι στο κατάλληλο θέμα ήθελα να ρωτήσω αν σε μια οικοδομή όπου υπάρχουν δύο Η/Χ σε κάθε όροφο και ενας στη θέση του παρκινγκ, η αμοιβή για τον μηχανικό των 500 ευρω ανα Η/Χ (1500ευρω συνολικα) ειναι στα όρια της κερδοσκοπίας και εξαπάτησης προς τον 73χρονο ιδιοκτήτη της οικοδομής. Καταλήγοντας, η αμοιβή των 232 ευρω + ΦΠΑ είνα για κάθε ημιυπαιθριο χώρο ξεχωριστα σε μια οικοδομή;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.