Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αγροτική οδός εντός αγροτεμαχίου


sotibill

Recommended Posts

Καλησερα .θα ηθελα τα φωτα σας ειμαι ιδιωτης και η γνωσεις μου με τοπογραφικα και και πολεοδομικα θεματα ειναι πολυ περιορισμενες. Διαθετω αγροτεμαχιο εκτος σχεδιου σε περιοχη που υπαρχει κτηματολογιο απο 1970 μπορει και παλαιοτερα λογω ιταλοκρατιας. Διαθετω αγροτεμαχιο αρτιο και οικοδομισιμο 4200τμ στο οποιο εκανα οικοδομη με οικοδομικη αδεια. Κατα μηκος του αγροτεμαχιου υπαρχει αγροτικος δρομος (δουλεια διαβαση????) Μηκους 100 μετρων λατους 4 μετρων οπου το τοπογραφικο εδειξε οτι δεν περναει απο τα ορια του αγροτεμαχιου αλλα εντος του αγροτεμαχιου μου. Υπαρχει δυνατοτητα να ζητησω απο τον δημο την μεταφορα του δρομου στα ορια του αγροταμαχιου μου. Τι μορω να κανω? Επιρεαζει την αρτιοτητα του ως προς την οικοδομιση του αγροτεμαχιου μου?

Link to comment
Share on other sites

Αγαπητέ, αφενός υπάρχει ειδικό τμήμα στο forum για θέματα ιδιωτών.

Αφετέρου, οι πληροφορίες που μας δίνεις είναι πολλές μεν, συγκεχυμένες δε, με αποτέλεσμα να μην γίνονται τελείως αντιληπτές οι απορίες σου. Συγκέντρωσε τα απαραίτητα έγγραφα (τοπογραφικά, τίτλους, ξεκαθάρισε εάν ο δρόμος που αναφέρεις είναι δουλεία ή όχι κλπ.) και επισκέψου εναν συνάδελφο στο γραφείο του όπου θα μπορείς να πάρεις μια υπέυθυνη απάντηση.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.