Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αμοιβή φακέλου ξενοδοχείου για έγκριση από ΕΟΤ


Recommended Posts

Καλησπέρα

θέλω να δώσω μια οικονομική προσφορά σε υποψήφιο πελάτη για ξενοδοχείο στην περιοχή των Κυκλάδων και ενώ για την οριστική μελέτη μέχρι και την άδεια πολεοδομίας χρησιμοποιώ τόν τρόπο υπολογισμού αμοιβών του ΤΕΕ δεν ξέρω τι να υπολογίσω ως αμοιβή για τη σύνταξη και διεκπεραίωση του φακέλου για τον ΕΟΤ (2 στάδια).

 

Ξέρω ότι έχει αρκετή δουλειά, απαιτεί συντονισμό με τον περιβαλλοντολόγο κλπ, παίρνει αρκετό χρόνο και ότι ο ΕΟΤ είναι στη Σύρο και εγώ στην Αθήνα. Μήπως μπορεί κανείς να βοηθήσει πως να κοστολογήσω αυτό το κομμάτι;

 

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Υπολογίζεις μια ικανοποιητική αμοιβή καθώς και τα έξοδά σου (εισιτήρια, φαγητά, 1-2 διανυκτερεύσεις...) αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να θέσεις και κάποια όρια γιατί με τις εκεί υπηρεσίες μπορεί να μπλέξεις (μόνο και μόνο επειδή είσαι από Αθήνα) Δεν μπορεί δηλαδή να προβλέψεις αν θα κάνεις 3 ή 8 επισκέψεις... βάλε ένα μέσο όρο... Αλλωστε, χάνεις μια μέρα ολόκληρη στις διαδρομές!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.