Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κατασκευαστικό ερώτημα: ΠροσΘήκη Β' ορόφου


Recommended Posts

Ειμαι καινούριος στο forum και θα ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση. Έχω με το θείο μου κοινό οικόπεδο με σύσταση οριζόντιας ιδιοκτησίας. Έχουμε χτίσει υπόγειο(χωρισμένο σε Υ1 και Υ2, πυλωτή και στον πρώτο όροφο με μια κοινή αδεια χτίσαμε 2 διαμερίσματα Δ1 και Δ2)τα οποια εχουν όμωρες κολώνες και μεσοτοιχία στο χώρισμα. Έγω έκανα προσθήκη ορόφου στον δεύτερο όροφο με προκατασκευή. Ο μηχανικός όμως έβγαλε άδεια με "Η" μεταλλκή και έδειξε ότι πατάμε πάνω στις όμωρες κολώνες. Στην πραγματικότητα όμως τραβήχτηκα 10 πόντους από τις κολώνες για να τις αφήσω στο θείο μου να χτίσει με μπετόν και τούβλα. Θα υπάρξει πρόβλημα όταν πάει να βγάλει άδεια ο άλλος?Στα μέτρα είμαι ενατξει.Έχω χάσει κάποια μετρα αλλά έβγαλα 50 πόντους ενα δωματιο πιο έξω.Στο σύνολο των μέτρων είμαι εντάξει και έχω τηρήσει το δέλτα και το ιδεατό σταθερό(αν το λέω σωστά).

Link to comment
Share on other sites

Προσωπικά δεν καταλαβαίνω τι θέλετε να πείτε με τα στοιχεία που παραθέτετε. Γιατί δεν ρωτάτε τον μηχανικό που σας έβγαλε την άδεια για την έως τώρα κατασκευή σας.

Link to comment
Share on other sites

Συγνώμη αν δεν σας έδωσα να καταλάβετε.Τα σπίτια ειναι χτισμενα εγω αριστερά και ο άλλος δεξιά.Στη μέση εχουμε ομωρες κολώνες.Εγω στον β οροφο έκανα προσθηκη και ο άλλος είναι άχτιστος.Η μηχανικός που μου έβγαλε την άδεια δειχνει οτι πατάω στις όμωρες κολώνες στην άδεια ενω εxω τραβηχτει πιο μέσα.Οταν ο αλλος πάε να βγαλει αδεια με μπετο στη πολεοδομια θα δουν οτι οι κοινές κολώνες καταληφθηκαν απο εμενα ενω κατασκευαστικά εχω τραβηχει μεσα να χτίσει.Πρεπει να κάνω αναθεωρηση αδεια ή να το αφήσω δεν ειναι πρόβλημα;

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.