Jump to content

kostassid

Core Members
 • Content Count

  2,005
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

kostassid last won the day on March 2 2017

kostassid had the most liked content!

Community Reputation

245 Πολύ καλή

About kostassid

 • Rank
  Διακεκριμένο Μέλος

Contact Methods

 • Website
  http://sideris-konstantinos.blogspot.com/
 • Skype
  sideris.konstantinos

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  Αθήνα-Ωρωπός
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Recent Profile Visitors

5,765 profile views
 1. αν σου λείπει ένα κλάσμα πχ άμμος δεν έχει θέμα η σύνθεση; ή αν βρεις ποταμίσια χαλίκια, δεν είναι μόνο θέμα θλιπτικής αντοχής αλλά και ποιότητας
 2. Ψαξε και για χημική ανάλυση και αν μπορούν να σου βγάλουν ποσοστά κλασμάτων αδρανών και τσιμεντοπολτού εφόσον πρόκειται για δικαστήριο
 3. Από αρχές του 2013 εργάζομαι ως μισθωτός. Το site ως εκ τούτου δεν μου βγάζει ειδοποιητήριο. Οι αναδρομικές, αν γνωρίζει κανείς, ισχύουν για όλους, καθώς από μισθωτούς υπάρχει και η κράτηση για ΙΚΑ.
 4. Συλλυπητήρια για τους άτυχους που έχασαν τη ζωή τους μέσα στα σπίτια τους η πηγαίνοντας στη δουλειά τους. Θα βρεθεί έστω ένας υπεύθυνος?
 5. Σταδιακά μετά τους αυτοκινητοδρόμους θα αρχίσουν να παραχωρούνται αεροδρόμιο (Fraport), Λιμάνια, τρένα. Δηλαδή συγκοινωνίες. Αυτό δεν σημαίνει κατασκευή αλλα λειτουργία και συντήρηση. Επομένως έχεις πάρει tip και για μεταπτυχιακό. Ομοίως με ενέργεια και νερό, αέριο.
 6. Γενικά η επέμβαση είναι ειδική και απαιτεί πολύ προσοχή γιατί δεν ξέρεις τι θα βρεις. Δεν απαγορεύεται να πας κάτω από τη θεμελίωση, σε γενικές γραμμές, αλλά εξαρτάται από τα φορτία που φέρει το θεμέλιο, το είδος του εδάφους κοκ. Επίσης η υγρασία οφείλεται σε υπόγεια ύδατα ή σε όμβρια που ποτίζουν από άνωθεν και εμπλουτίζουν το έδαφος. Υπάρχουν ενεργητικά μέτρα και παθητικά που μπορείς να εφαρμόσεις καθώς και προστασίας της κατασκευής.
 7. Να μας αναφέρεις ορόφους πολυκατοικίας. Αν υπάρχει pilotis θα προσπαθούσα να κάνω έλεγχο στον οπλισμό σε αυτή τη στάθμη. Αν υπάρχει και εκεί η ίδια εικόνα τότε όντως θα υπάρχουν σοβαρές ανεπάρκειες.
 8. Σε πολυκατοικια του 1958, ο όμορος ιδιοκτήτης διαμερίσματος, είχε 3 πλυντήρια. Οταν τα έβαζε μαζί, ένιωθες μία μικρή ταλάντωση στο υπερκείμενο και πλαϊνο διαμέρισμα.
 9. Από το 2015 είχαμε αλλες ανακοινωσεις... http://www.pste.gov.gr/?p=8477 Κακοδιαχείριση στο έπακρο, καμία συνεννόηση και φυσικά καμία ενέργεια. Η αποτύπωση των λυμμάτων και από που προέρχονται είναι θέμα 48 ωρών, 2 ημερών.
 10. Όπου και να πας, αν διαβάζεις/μελετάς και σου αρέσει θα το βγάλεις στο χρόνο του και έτσι πρέπει. Αν σε φάνει οι πλατείες και οι hipster πας για 7 χρόνια.
 11. Στην πρώτη εταιρεία που εργάστηκα έπρεπε να ενισχυθεί ισόγειο και υπόγειο εμπορικού κέντρου. Οι εργασίες ξεκινούσαν απόγευμα Σαββάτου 18.00 και τελείωναν Δευτέρα ξημερώματα 7.00 για να δοθεί πάλι σε λειτουργία. Μιλάμε για gunite σε κολώνες και μετά γυψοσανίδες για την εμφάνιση. Άγχος τρελό για τα υλικά αν θα φτάσουν, άγχος για το χρονοδιάγραμμα, άγχος μη γίνει ατύχημα, άγχος μη μας καρφώσουν οι όμοροι. Οι εργάτες έπεφταν σαν κοτόπουλα για ύπνο σε ΄βαρδιες μετά το 16ωρο, εγώ από την ένταση μπορούσα να κοιμηθώ Δευτέρα βραδύ. Ο zavi έχει δίκιο πάντως για τα ωράρια στη κατασκευή, μάλλ
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.