Μετάβαση στο περιεχόμενο

kostassid

Core Members
 • Περιεχόμενα

  2.003
 • Εντάχθηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  6

kostassid last won the day on Μάρτιος 2 2017

kostassid had the most liked content!

Φήμη στην κοινότητα

239 Εξαιρετική

Σχετικά kostassid

 • Κατάταξη:
  Διακεκριμένο Μέλος

Contact Methods

 • Website
  http://sideris-konstantinos.blogspot.com/
 • Skype
  sideris.konstantinos

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  Αθήνα-Ωρωπός
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

4.893 profile views
 1. kostassid

  Αναδρομικά τσμεδε

  Από αρχές του 2013 εργάζομαι ως μισθωτός. Το site ως εκ τούτου δεν μου βγάζει ειδοποιητήριο. Οι αναδρομικές, αν γνωρίζει κανείς, ισχύουν για όλους, καθώς από μισθωτούς υπάρχει και η κράτηση για ΙΚΑ.
 2. Συλλυπητήρια για τους άτυχους που έχασαν τη ζωή τους μέσα στα σπίτια τους η πηγαίνοντας στη δουλειά τους. Θα βρεθεί έστω ένας υπεύθυνος?
 3. Σταδιακά μετά τους αυτοκινητοδρόμους θα αρχίσουν να παραχωρούνται αεροδρόμιο (Fraport), Λιμάνια, τρένα. Δηλαδή συγκοινωνίες. Αυτό δεν σημαίνει κατασκευή αλλα λειτουργία και συντήρηση. Επομένως έχεις πάρει tip και για μεταπτυχιακό. Ομοίως με ενέργεια και νερό, αέριο.
 4. Γενικά η επέμβαση είναι ειδική και απαιτεί πολύ προσοχή γιατί δεν ξέρεις τι θα βρεις. Δεν απαγορεύεται να πας κάτω από τη θεμελίωση, σε γενικές γραμμές, αλλά εξαρτάται από τα φορτία που φέρει το θεμέλιο, το είδος του εδάφους κοκ. Επίσης η υγρασία οφείλεται σε υπόγεια ύδατα ή σε όμβρια που ποτίζουν από άνωθεν και εμπλουτίζουν το έδαφος. Υπάρχουν ενεργητικά μέτρα και παθητικά που μπορείς να εφαρμόσεις καθώς και προστασίας της κατασκευής.
 5. Να μας αναφέρεις ορόφους πολυκατοικίας. Αν υπάρχει pilotis θα προσπαθούσα να κάνω έλεγχο στον οπλισμό σε αυτή τη στάθμη. Αν υπάρχει και εκεί η ίδια εικόνα τότε όντως θα υπάρχουν σοβαρές ανεπάρκειες.
 6. Σε πολυκατοικια του 1958, ο όμορος ιδιοκτήτης διαμερίσματος, είχε 3 πλυντήρια. Οταν τα έβαζε μαζί, ένιωθες μία μικρή ταλάντωση στο υπερκείμενο και πλαϊνο διαμέρισμα.
 7. Από το 2015 είχαμε αλλες ανακοινωσεις... http://www.pste.gov.gr/?p=8477 Κακοδιαχείριση στο έπακρο, καμία συνεννόηση και φυσικά καμία ενέργεια. Η αποτύπωση των λυμμάτων και από που προέρχονται είναι θέμα 48 ωρών, 2 ημερών.
 8. Μονωσάδες έφερες. Μηχανικό;
 9. Όπου και να πας, αν διαβάζεις/μελετάς και σου αρέσει θα το βγάλεις στο χρόνο του και έτσι πρέπει. Αν σε φάνει οι πλατείες και οι hipster πας για 7 χρόνια.
 10. kostassid

  Ωράριο σε εργοτάξιο

  Στην πρώτη εταιρεία που εργάστηκα έπρεπε να ενισχυθεί ισόγειο και υπόγειο εμπορικού κέντρου. Οι εργασίες ξεκινούσαν απόγευμα Σαββάτου 18.00 και τελείωναν Δευτέρα ξημερώματα 7.00 για να δοθεί πάλι σε λειτουργία. Μιλάμε για gunite σε κολώνες και μετά γυψοσανίδες για την εμφάνιση. Άγχος τρελό για τα υλικά αν θα φτάσουν, άγχος για το χρονοδιάγραμμα, άγχος μη γίνει ατύχημα, άγχος μη μας καρφώσουν οι όμοροι. Οι εργάτες έπεφταν σαν κοτόπουλα για ύπνο σε ΄βαρδιες μετά το 16ωρο, εγώ από την ένταση μπορούσα να κοιμηθώ Δευτέρα βραδύ. Ο zavi έχει δίκιο πάντως για τα ωράρια στη κατασκευή, μάλλον έχουν πέσει αλλά αν μετά έχεις λογαριασμούς απολογισμούς κοκ, δηλαδή δουλειά γραφείου μπορεί να σε πάει μέχρι 19.00 ορισμένες φορές. Ζυγίζεις το χρόνο σου με την αμοιβή σου.
 11. Οπως θα ενημερωθείς διαβάζοντας όλο το νήμα: 1) Δεν πληρώνεις 2) Πληρώνεις και περιμένεις συμψηφισμό 3) Δεν πληρώνεις και ξεκινάς και καταγγελίες Κάνε ένα κόπο και διάβασε, έπειτα επιλέγεις.
 12. kostassid

  Οικ.αδεια σε πετρινο

  Το θέμα κλειδώθηκε εφόσον έχει εξαντληθεί
 13. Ενημέρωση σήμερα από ΕΦΚΑ, ότι τα ειδοποιητήρια μετά την εκκαθάριση του φόρου χρήσης 2016 θα ενημερωθούν εκ νέου και θα συμψηφιστούν με ότι έχουμε δώσει έως τότε, είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω. Ναι πληρώνουμε και εφκα σίγουρα για το 2017 και ίσως για πάντα λόγω ιδιότητας ακόμα και με κλειστά βιβλία, ενδεχομένως το ελάχιστο ΤΣΜΕΔΕ, δεν γνώριζαν, ήταν ενήμεροι περί των θεμάτων των μισθωτών, το σύστημα τους ενημερώνει αν είσαι μισθωτός. Αν είσαι ή όχι ΕΕ δεν το βλέπουν ούτε έχουν αυτή την επιλογή. Εκανα αίτηση για επιφύλαξη περί πληρωμής. Με λίγα λόγια, προσωπικά, δεν δίνω τίποτα μέχρι να ξακαθαρίσει απόλυτα το τοπίο και σίγουρα να γίνει εκκαθάριση του 2016 φορολογικά (Σεπτέμβριο
 14. Εννοείς το συνημμένο; Στο παράδειγμα 7 από ότι καταλαβαίνω εξαρτάται και από το εισόδημα. Δηλαδή εβγαλα πχ 10.000 καθαρά και πλήρωσα ήδη φόρο 26% 2,600 και 75% προκαταβολή 1950, σύνολο 4550. Μετά από 1 χρόνο μου λένε ότι πρέπει να δώσω και άλλα χρήματα στο 20% του καθαρού, δηλαδή 2.000. Οπότε σύνολο 6550, άρα μένουν 3450. ΤΈΛΕΙΑ (ταμεία πληρωμένα από μισθωτη σχέση εντός 2015-2016) EGK24.03.2017.pdf
×

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.