Μετάβαση στο περιεχόμενο

terry

Συντονιστής
 • Περιεχόμενα

  12.806
 • Εντάχθηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  106

terry last won the day on Νοέμβριος 3

terry had the most liked content!

Φήμη στην κοινότητα

3.479 Εξαιρετική

Σχετικά terry

 • Κατάταξη:
  Συντονιστής

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  Χανιά
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. terry

  Αναδρομικά ΤΣΜΕΔΕ Α 2012

  Και μένα τόσο, αλλα τα προηγούμενα ήταν ~225Ε. Μάλλον λόγω αλλαγής κλάσης (>5ετία)
 2. terry

  Αναδρομικά ΤΣΜΕΔΕ Α 2012

  Μόνο σε μένα ήρθε αρκετά αυξημένο?
 3. Σε πρόσφατους ελέγχους, οι ελεγχόμενοι είχαν θέμα με τις δαπάνες που έκανες από επαγγελματικούς λογαριασμούς, όπως και για επαγγελματικές δαπάνες που δεν έγιναν από επαγγελματικούς λογαριασμούς.
 4. Υπάρχει καμία λεπτομέρεια όπλισης σε τετράριχτη στέγη από ΩΣ?
 5. Ναι, αλλά για να γυρίσει σε "υπαγωγή", πληρώνεις ανταποδοτικό τέλος 10Ε.
 6. Ερωτήματα: -Ο λογαρισαμος "υπερταμιευτήριο μελών ΤΣΜΕΔΕ" της Αττικα, να υποθέσω ότι δεν ειναι επαγγελματικος? -Τη VIVA την ειχα συνδέσει με τον λογαρισμος μηχανικου της ΕΤΕ. Πρέπει να δηλώσω κάτι στο taxis για τη viva?
 7. Αντιγράφω το ερώτημα που έστειλα στο ΤΕΕ και την απάντηση που πήρα, σχετικά με την καταληκτική ημερομηνία υποβολής, Μελέτης Στατικής Επάρκειας για δηλώσεις του Ν.4178/13. Και η απάντηση Ακούω τις απόψεις σας. ΥΓ. Στο ερώτημα μου υπάρχει ένα λάθος στις ημερομηνίες (03/1/19), νομίζοντας ότι η παράταση αφορούσε 12 μήνες και όχι 6.
 8. Να βάλω ενα αστερακι, τους Ορκωτους Λογιστες. Αυτοι δεν ελέγχουν συναδελφους τους? Προφανώς και έχεις ένα δίκιο. Όμως καταλήγουμε στο ότι, δεν έχουμε την απαιτούμενη παιδεία ως κλάδος...
 9. Τα βασικά προβλήματα: 1. ΕΔ έγιναν και συνάδελφοι με μηδενική εμπειρία. Δεν τους κατηγορώ, δεν είναι χειρότεροι των εμπειρότερων, δεν τους υποτιμώ. Αλλά δεν έχουν εμπειρία. Πως θα ελέγξουν και τι θα ελέγξουν?????? 2. Δεν υπάρχει ξεκάθαρο πλαίσιο, ως προς το τι ελέγχεται. Ξέρουμε όλοι τις ασάφειες του Νομου και τους; διαφορετικούς τρόπους υπολογισμού του προστίμου.
 10. Μιλάει και ο Ροδοπουλος... Από το Monash... χαχαχαχα
×

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.