Jump to content

terry

Συντονιστής
 • Content Count

  12,885
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  106

terry last won the day on November 3 2018

terry had the most liked content!

Community Reputation

3,511 Υπεράριστη

About terry

 • Rank
  Συντονιστής

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  Χανιά
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Δεν διαβάσες καλά. ΔΕΝ είναι προσωπική μου εκτίμηση. Έχει συζητηθεί δεκάδες φορές, για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε με την ΤΕΔΚ.
 2. Φαεθον διάβασε προηγούμενα ποστς και θα καταλάβεις.
 3. Δεν ισχύει αυτό περί ενημέρωσης της υπηρεσίας. Ίσχυε με τον παλιό τρόπο. Γενικά οι ημερομηνίες είναι λάστιχο, οπότε αν δεν μιλάμε για 2 μήνες καθυστέρηση, δεν τρέχει τίποτα.
 4. Έχει ενδιαφέρον. Κύριος υπεύθυνος ειναι ο κ. Κορρές, οπότε είμαι λιγότερο επιφυλακτικός. Θα ήθελα όμως και τις απόψεις συναδέλφων που ασχολούνται με μνημεία και αναστηλώσεις. Το να ξανακάνεις ένα μνημείο από την αρχή, ακόμα και αν ακολουθείς τις μεθόδους της τότε εποχής**, δε ξέρω αν συνάδει με την προσέγγιση επί των μνημειακών κατασκευών. Είχα παρακολουθήσει την παρουσίαση για την αποκατάσταση του γεφυριού από τον κ. Κορρέ. Ξέρει κάποιος αν τα μεγάλα τμήματα που που είχαν παραμένει γύρω από το γεφύρι, μετά την κατάρρευση, χρησιμοποιήθηκαν αυτούσια, όπως ήταν η αρχική προσέγγιση? ** Το μεταλλικό καλούπι και κάποιοι πάσσαλοι που τοποθετήθηκαν στην θεμελίωση (νομίζω) δεν ξέρω πόσο κοντά είναι στις τότε κατασκευαστικές πρακτικές.
 5. Σωτήρη καλημέρα, επειδή το έψαξα αρκετά με το leasing. Πως μπορεί να μπει ένα στοιχείο στα πάγια σου, τη στιγμή που δε σου ανήκει? Αν έχεις κάποιο αναλυτικό τρόπο για πως καταχωρείτε η δαπάνη του leasing παρακαλώ να τον παραθέσεις. πχ στη σύμβαση που έχω εγώ, δεν αναφέρεται πουθενά ο τόκος, ούτε η αξία του παγίου. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να πολλαπλασιάσω το μηνιαίο κόστος μίσθωσης επί τους συνολικούς μήνες της μίσθωσης.
 6. Το κακό με το νέο τρόπο ανεβάσματος αρχείων είναι ότι σου επιτρέπει μέχρι 8 αρχεία, ανά "φουρνιά".
 7. Ναι είναι μια χαρά! Έχει και επιλογή drag & drop.
 8. Η πολλαπλή επιλογή αρχείων προς ανέβασμα έχει ενεργοποιηθεί..!!!
 9. Ας γίνω κακός... ας πρόσεχες συνάδελφε. Αλλά πιθανόν να καταφέρεις να το "μοντάρεις"..
 10. H βάση δεδεομένων υπάρχει. Το περιβάλλον που βλέπουμε "κουμπώνει" πάνω στη βάση αυτή. Αυτά που αναφέρει ο συνάδελφος είναι απλά προγραμματιστικά πράγματα που βελτιώνουν κατά πολύ την χρηστικότητα της πλατφόρμας. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι όλα αυτά τα χρήματα που εισπράττει το ΤΕΕ πάνε μόνο σε συντήρησή των σέρβερ. Δεν μπορεί να προσλάβει 2 άτομα που να ξέρουν από προγραμματισμό?
 11. Έχουμε το ΦΕΚ της παραπάνω δημοσίευσης του BAS?? Kαι μία ερώτηση: Οικοδομική Άδεια που εκδόθηκε το 2008, μέχρι πότε έχει παράταση?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.