Jump to content

terry

Συντονιστής
 • Content Count

  12,851
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  106

terry last won the day on November 3 2018

terry had the most liked content!

Community Reputation

3,491 Υπεράριστη

About terry

 • Rank
  Συντονιστής

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  Χανιά
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Συνάδελφε δεν γίνεται δυστυχώς να ομαδοποιήσω μεγέθη χαρτιών. Προφανώς τα πλάτη των χαρτιών είναι συγκεκριμένα. Στους πλόττερ υπάρχει η επιλογή να κόβεται το χαρτί μετά την τελευταία γραμμή.
 2. Η παρακάτω φώτο είναι από το σύστημα έκδοσης Αδειών του ΤΕΕ. Δείτε την παρατήρηση. Υπάρχει τρόπος στο autocad να ρυθμίζεται αυτόματα το μέγεθος του χαρτιού ανά σχέδιο; Ή έστω να κάνει αυτόματα crop στο όριο του σχεδίου. Διότι αν έχεις 5-10-15 σχέδια πες ότι ρυθμίζεις το μέγεθος του χαρτιού σε κάθε σχέδια, αλλά έχω τώρα μελέτη με περίπου 250 σχέδια. Δεν παίζει να αλλάζεις το μέγεθος ανά σχέδιο. Δυστυχώς αν πειράξεις το σχέδιο (πχ crop) δεν εμφανίζεται σωστά η "σήμανση" που κάνει το σύστημα στα σχέδια που συνοδεύουν μια Οικοδομική Άδεια.
 3. Οι πληρωμές ΕΦΚΑ (Μάρτιος 2019) και ΕΤΕΑΕΠ (Μάρτιος 2019), πότε λήγουν?
 4. Γιώργο κατανοητό! Το μόνο που θα μπορούσε να γίνει, είναι πληρωμή όλου του ποσού των αναδρομικών και ταυτόχρονα πληρωμή των τρεχουσών οφειλών κάθε μήνα. Δεν θα εξοφληθούν τα αναδρομικά, αλλά θα έχει καβάτζα πιστωτική για να "τραβάει" λεφτά...! Συμφωνείς? Για το Β), τώρα το έπιασα, Η διαφορά από το Γενάρη 2019, οφείλεται στην αύξηση του κατώτατου μισθού....
 5. Γιώργο καλημέρα! Μπορείς να με παραπέμψεις στο σκεπτικό σου, για ποιο λόγο να μην κάνουμε 36 πληρωμές να τελειώνουμε ή έστω μία πληρωμή όλο το ποσό? ΥΓ. Στα ειδοποιητήρια του ΕΦΚΑ για το Φλεβάρη, δεν έχουν αφαιρέσει την έκπτωση...
 6. Στο ειδοποιητήριο του Φεβρουαρίου γιατί δεν υπάρχουν οι μειώσεις του Άρθρου 98. Ν4387/16?? ΕΔΙΤ: Υπάρχουν αλλά δεν έχει αφαιρεί το ποσό αυτό από το πληρωτέο. Δεν φαίνονται οι μειώσεις στην ανάλυση της εισφοράς.
 7. Ο Νόμος ορίζει ΣΑΦΩΣ τις αμοιβές και τι περιλαμβάνεται σε αυτές. Οτιδήποτε άλλο είναι απλά απάτη ή διαπλοκή. Όποιος δε βγαίνει δεν γίνεται ΕΔ
 8. Δεν έχει καμία βάση η διαπραγμάτευση. ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ. Αν δεν συμφέρει κάποιον, ας μην αποδεχτεί τον έλεγχο.
 9. Το ξέρω Γιώργο, Για τα αναδρομικά του ΕΤΕΑΕΠ αναφερόμουν, που έπρεπε και αυτές να έρθουν με άλλο ειδοποιητήριο, έτσι να γεμίζουμε pdf...
 10. Σαν γραφείο έχουμε ένα κάρο υποχρεώσεις. (ΙΚΑ, ΕΦΚΑ, ΤΣΜΕΔΕ, μισθοδοσία, ΔΕΗ, ΟΤΕ, Κινητό, λειτουργικά, πληρωμές συνεργατών, προμηθευτών, έκτακτα έξοδα, συντηρήσεις λογισμικών, συντήρηση γραφείου, παρακρατήσεις κτλ κτλ). Δεν είναι τεράστιο ποσό, αν μείνει μπορεί και να ξεχαστεί ή τέλος πάντων, να φύγει μία; υποχρέωση. Προσωπικά σκέφτομαι να πληρώσω τα αναδρομικά, όλα μαζί να τελειώνουμε. 20Ε+20Ε κάθε μήνα, μόνο χαμένος χρόνος είναι.
 11. Έχουμε χάσει τη μπάλα με τόσα ειδοποιητήρια... και τόσες ημερομηνίες πληρωμής.. Και κάθε σελίδα εισφορών θέλει 48 κλικ για να κάνουμε login... Ένα [email protected]#$$ είμαστε.... Ας περιμένουμε.. Να το πληρώσουμε με γνωστό RF να τελειώνουμε? Τι λες?
 12. Έχουν βγει τα ειδοποιητήρια για τις εισφορές του Φεβρουαρίου?
 13. Ενημερώθηκαν οι τράπεζες? Το τσέκαρε κανείς?
 14. Το ebanking της ΕΤΕ δεν έχει προμήθεια. Της Πειραιώς έχει, της Αλφα ομοίως...
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.