Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αρτιοτητα σε μικτη χορτολιβαδικη και μη δασικη εκταση


Recommended Posts

Οικόπεδο 4120 τμ σε εκτος σχεδίου περιοχή χαρακτηρίστηκε απο το Δασαρχείο ως γεωργική έκταση.Στη συνέχεια έγινε ενσταση απο Περιφέρεια η οποία ζηταεί 400τμ να χαρακτηριστούν ως χορτολιβαδικη έκταση και δημόσια έκταση απο την Α΄βαθμια Επιτροπή επιλυσης Δασικών αμφισβητήσεων.Η εκταση 400 τμ περιλαμβάνει κατα μήκος την ελάχιστη και απαραίτητη πρόσοψη για την εκδοση της οικοδομικής αδειας.

 

Ειναι δυνατόν η πολεοδομία να εκδόσει αδεια οικοδομής ή θα μου ζητησει να έχει τελεσιδικήσει το ιδιοκτησιακο καθεστώς των 400τμ (σε 7 χρονια απο οτι εχω μαθει επιλύονται τετοια ζητήματα) και μετα παρω άδεια. Απο μια ερωτηση που έκανα μου είπανε στην πολεοδομία οτι μάλλον πρεπει να φαίνεται ως ιδιωτική χορτολιβαδική. Η αμφισβήτιση της εκτασης μπορει και να προκαλεσει πρόβλημα αλλα και παλί δεν ήτανε σίγουροι.

 

Επίσης , θα ήθελα να ξέρω ποια υπηρεσία είναι αρμόδια για το χαρακτηρισμό μιας έκτασης ως ιδιωτικής ή δημόσιας?

 

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Link to comment
Share on other sites

Εσύ έχεις τεκμήρια ότι το συγκεκριμένο τμήμα των 400m² δεν είναι χορτολιβαδικό ώστε να δικαιωθείς στη Α' βάθμια;

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω για την ανταποκριση

 

 

Η αληθεια είναι οτι εγινε χορτολιβαδικο με την παροδο του χρόνου λόγω μη καλλιεργειας του.Αλλα για ποιο λόγο να ζητείται σημερα να χαρακτηριστει και ΔΗΜΟΣΙΟ χορτολιβαδικο απο τη στιγμη που υπαρχουν συμβολαια για την έκταση απο το 1906?Αυτο δεν καταλαβαινω.Εαν ήταν ιδιωτικο χορτολιβαδικο δεν θα υπηρχε κανενα πρόβλημα απο οσα εχω διαβασει στο forum. διότι οικοδομείται ΙΔΙΩΤΙΚΟ χορτολιβαδικο.Το ιδιο μου λεει και η πολεοδομια.

 

Το πρόβλήμα είανι οτι θελω να βγαλω αδεια οικοδομής τωρα και δεν ξερω μηπως μπλοκαρει το θεμα η πολεοδομια, καθως εκρεμμει η αποφαση της Αβαθμιας .Μίλησα με υπευθυνο πολεοδομίας και δεν είανι σίγουρος για το τι πρέπει να κανει σε τέτοια περίπτωση .

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.