Μετάβαση στο περιεχόμενο

Διαφορά εμβαδού συμβολαίου-τοπογραφικού


Recommended Posts

Καλησπέρα, συνάδελφοι.

 

Έκανα μία αποτύπωση ενός οικοπέδου σε οικισμό με ρυμοτομικό σχέδιο.Ωστόσο, τα όρια των οικοπέδων δεν είναι ευδιάκριτα.Υπάρχουν παντού κτίσματα και η αποτύπωση ήταν αδύνατη, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να εντοπίσω τα όρια της ιδιοκτησίας μου.Χρησιμοποίησα λοιπόν, ένα παλαιότερο τοπογραφικό, το οποίο συντάχθηκε πριν την κατασκευή των κτισμάτων. Το πρόβλημα όμως είναι ότι το εμβαδό του οικοπέδου από την αποτύπωση, όπως και από το παλιότερο τοπογραφικό είναι 270 τ.μ. και στο συμβόλαιο αγορας του οικοπέδου είναι 220 τ.μ. Να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο συντάχθηκε με ενα τοπογραφικό, το οποίο δεν είχα καν υπ'οψιν μου, και είναι πιο πρόσφατο του αρχικού, στο οποίο βασίστηκα! Υπάρχει κάποιοσ τρόπος να βρω μια άκρη;

 

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Link to comment
Share on other sites

Κατ αρχήν δε μας εξήγησες βασικά πράγματα.

Τι οικισμός είναι?

Οικισμός διανομής Υπουργείου Γεωργίας, γιατί σε αυτή την περίπτωση πρέπει να εφαρμόσεις τα οικόπεδα βάσει οροσήμων και διαστάσεων.

Οικισμός προυφιστάμενος του 23 με ρυμοτομικό σχέδιο ?

Τα 50 τμ που λες είναι πολύ μεγάλη διαφορά

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα!

 

chris_anst, ο οικισμός δεν είναι διανομής και προφανώς έχει ένα τμήμα προ του 1923. Και έχει ρυμοτομικό σχέδιο. 50 τ.μ είναι μεγάλη διαφορά.Και από την πολεοδομική μελέτη, δε φαίνεται να υπάρχει τόση διαφορά.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.