konstantinos77 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2011 Kαλησπέρα και χρονια πολλα ... Εχω καποιες προδιαγραφες για ηλεκτροκινητες αντλιες 180 m3/h στις οποιες αναφερει οτι οι ηλεκτροκινητηρες θα ειναι καταλληλοι για απεyθείας εκκίνηση (DOL) .Θα ηθελα αν μπορει καποιος να μου εξηγησει τι σημαινει αυτο το ακρωνυμιο το οποιο ειναι direct on line.Eνας ηλεκτρολογος που φτιαχνει τον γενικο πινακα παροχής των αντλιων που ανεφερε στα πεταχτα οτι η αντλια μπορει να τραβηξει αμεσα ονομαστικο ρευμα αλλα για να ειμαι ειλικρινης δεν το πολυκαταλαβα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmas85 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2011 Direct on line ειναι οι κινητηρες που συνδεονται απευθειας και οχι με αστεροτριγωνο , soft starter, ή inverter. http://en.wikipedia.org/wiki/Direct_on_line_starter Link to comment Share on other sites More sharing options...
ariss Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2011 Οι αντλίες είναι υποβρύχιες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantinos77 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2011 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2011 Oι πτερωτες των αντλιων θα ειναι μονιμα βυθισμενες σε φρεατιο με θαλασσινο νερο .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα