Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ασφάλιση φωτοβολταΐκού πάρκου και δολιοφθορές


kostinio11

Recommended Posts

Περιμένω το συμβόλαιο απο ΔΕΣΜΗΕ για να αρχίσω το πάρκο μου.

Εχθές μιλάω με ένα φίλο απο θεσσαλονίκη ο οποίος δουλεύει σε εταιρεία και τοποθετούν 10άκια- στέγες. Μου είπε ότι αρχίσανε ήδη και "πουλάνε προστασία" σε παραγωγούς οι οποίοι έχουν πάρκα.. Τα σπάνε η ακόμη και τα κλέβουν. Ξέρω ότι θα είμαι ασφαλισμένος, αλλά αυτό θα γίνεται συνέχεια? κάποια στιγμή θα σταματήσουν να τα ασφαλίζουν η θα είναι πολύ ακριβή η ασφάλεια. Και τι θα γίνεται μέχρι να αποκτασταθούν οι ζημιές ιδιαίτερα μετά παο επαναλαμβανόμενεσ φορές? Εχει τύχει σε κανένα να τον απειλήσουν η και ακόμη να βρέθεί σε παρόμοια κατάσταση?

Link to comment
Share on other sites

Νέοι καιροί , νέες πραγματικότητες που διαμορφώνονται ...

 

Εδώ πουλάνε "προστασία" σε περίπτερα , στα φωτοβολταϊκά θα έβρισκαν εμπόδιο ;

 

Σιγά σιγά θα "ξεφυτρώσουν" εταιρείες security που θα κάνουν περιπολίες σε περιοχές με φωτοβολταϊκά για αποφυγή δυσαρέστων συμβάντων. Αν λοιπόν υπάρξουν σποραδικά "συμβάντα" , η ανασφάλεια θα ενισχυθεί και οι επενδυτές θα πληρώσουν αβίαστα για να προστατέψουν τις περιουσίες τους και τα εισοδήματά τους .

 

Στον Νομό Αρκαδίας είχα ακούσει πριν από ένα χρόνο ένα περιστατικό σαν αυτό που περιγράφεις αλλά από τη στιγμή που δεν μπορεί να καταλογιστεί κάτι σε κάποιον/κάποιους , έγινε μήνυση κατ' αγνώστων ... Άλλη μια τρύπα στο νερό .

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα σας,

Σας είναι εύκολο να μας ονομάσετε την περιοχή ακριβώς, ώστε να το διασταυρώσουμε, γιατί και εγώ τυχαίνει να είμαι από Αρκαδία και να έχουμε κάποια πάρκα αλλά αυτό που λέτε πρώτη φορά το ακούω από εσάς…

Link to comment
Share on other sites

Συγκεκριμένα δικός μου άνθρωπος, που δουλεύει σε πολύ γνωστή εταιρεία κατασκευής φ/β πάρκων,( δεν λέω όνομα λόγω διαφήμισης 3 γράμμτα, Κ.Τ) μου είπε ότι παραπονέθηκε ότι έγινε μια αναφορά απο κάποιους σε πελάτη του στην Κρήτη και δεν ήξεραν πως να αντιδράσουν. Δεν τα έδωσαν ακόμη αλλά δεν ξέρουν και πως θα αντιδράσουν. Σκέφτονται να μαζευτούν όλοι μαζί και να πληρώσουν μια extra security να τους προστατεύει. Το ίδιο δηλαδή, κάποιος πιο νόμιμο. Πάλι νταβαντζιλίκι δηλαδή. Το ίδιο έγινε και Κιλκίς. Αυτά ξέρω. Μάλλον κάτι τέτοιο φαίνεται να είναι εφικτή λύση.

Πάντως αν ψάξεις στο ιντερνετ με απλή αναζήτηση θα βρεις πολλά τέτοια περιστατικά. Θα γίνει, το θέμα είνα να βρούμε πως θα το αντιμετωπίσουμε

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς στην Κρήτη έχουν ακουστεί πολλά παρόμοια περιστατικά. Στα Χανιά που ξέρω, είχα ακούσει τραγικά πράγματα.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.